Az illető nem is akárki...

A Momentum megtalálhatta a kínai-magyar rendőri összekötő tisztet – Aki a Belügy szerint nem létezikMTI Fotó: Soós Lajos

A KÍNAI RENDŐRI JELENLÉT, AMIRŐL ÁLLÍTÓLAG NEM TUD A BELÜGY: A KÍNAI MÉDIA SZERINT EGY HÁROM MAGYAR MINISZTÉRIUM ÁLTAL IS KITÜNTETETT KUNG FU MESTER A KÍNAI-MAGYAR RENDŐRI ÖSSZEKÖTŐ TISZT

írja Tompos Márton a Momentum egyik alapítótagja a közösségi oldalán.

Tompos rámutat, hogy a Belügyminisztérium a korábbi érdeklődés során azt állította, nem tudnak Budapesten működő kínai rendőri jelenlétről. Ez azonban most megbukott, mivel 

egy bizonyos Wang Deqing két titulussal is szerepel a kínai médiában: mint a Magyar-Kínai Rendőri Egyesület ügyvezető elnöke és mint a Magyar-Kínai Rendőrségi Összekötő tiszt a magyar Belügyminisztériumnál. 

Tompos így összegez: „Akiről viszont szól a történet, az a Belügy, aki valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy van náluk egy ilyen összekötő tiszt. Még úgy is, hogy a nagymester életrajza szerint 2018-ban és 2016-ban is ők maguk tüntették ki. Plusz 2014-ben a Külügy, 2007-ben pedig a Gyurcsány-féle Igazságügy. Sőt, összesen 7 magyarországi kitüntetést kapott 2003 és 2018 között.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A ""moszkvai emberünk"" mellé besorolt a "" kínai emberünk""is.
Egyre nagyobb a zsúfoltság a spájzban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
És ha így van akkor mi van??? A kapcsolatra szükség van , van nálunk éppen elég kínai ganaj is nem csak tisztességes vállalkozók és emberek!
justhpeter
Szerintem meg a belügyben a kínai-magyar összekötő tiszt Sanya bá'.
ómió
Csak nem más minőségben van állományban? De fő, hogy az efftársak "megtalálták"!
amortizáltok
nem kell a puder de a rizsa sem cigány mocskos a kormány .
balos
Az atv-ben pedig a kérészróbika,megmutatta,hogy mekkora fideSSes seggtúró!Nem véletlen,hogy lenyomozhatatlan pénznyelőt kapott!
Németh István
@amortizáltok: @balos: A ti meg a hozzátok hasonlók nemzetellenessége megdöbbentő! Ha balosok vagytok és így ugattok akkor is, ha jobbosok akkor is! A kormányunk nemzeti kormány a nemzet és nép a olgárok érdekében tett és tesz folyamatosan! Ezt tagadni sem tudjátok! Ha tagadtok a dobrevi-gyurcsány, a kari-geri-geci-faszi és a belső-külső ellenségi ösztönző média hatására a saját hazugságaitokat hangoztatjátok! Mikor veszitek észre magatokat!?? Lejárt az időtök! Azzal, hogy a nagy imrét ünneplitek a moslék padláskirámoló gyilkos kommunistát - a forradalom, leverése napján - minden aljasságot nyilvánvalóvá tesztek magatokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.