Ő már csak tudhatja.

Deutsch Tamás megfejtette, miért posztol sokat Gyurcsány Deutsch Tamás/Facebook

Ha valaki néha rá-rápillant Gyurcsány Ferenc közösségi oldalára, láthatja, hogy elég gyakran tesz közzé különböző posztokat. Ezek között vannak egyszerű politikai kinyilatkoztatások, állásfoglalások, néha híradás, és burkolt fenyegetések is Magyarország kormánya felé. Ez persze már a Fidesznek is feltűnt, különösen Deutsch Tamásnak.

Az EP-képviselő – aki egyébként maga sem szokott fukarkodni a posztokkal – úgy gondolta, megfejti a DK elnökének motivációit:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Azért óvatosan ezzel az állapotokkal
Orbán gazdád eljár grazba pszichiátria,te meg drogtanyára,szájer meg buzibárba,gulyás meg transzvesztitára.Na így vagytok ti keresztények.
Istenakinincsen
@Emmersson71: "Ki a faszom ez a Deutsch?!" Segítek: A fideSS-maffia oszlopos tagja. Olyan mint a kártyában a jolly joker.
Önmagában értéktelen, viszont lehet rakosgatni bárhová. O1G barátja és szövetségese, mint a fideSS konda többi tagja.
gina
Idióta szekértóló kokós,, ö tudja a tutit, csak azt nem kérdezi, OV istene miért ugat minden nap mindenhol hazug baromságokat, az persze más ugye ...az a te fajtád
kereső
@Emmersson71: Ő az a senkiházi, drogos léhútő, akit immár 30+ éve tart el az ország népe semmi fejében. Mert hasznot még nem hozott az országnak, csak vitt. Kezdte a 2001-ben 4,2 millárdba kerülő beléptető kapukkal.
ómió
És, ha csak a hazugságvénája teng túl!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.