Berg Dániel számolt be arról, hogy rájár a turáni átok az autokratákra és populistákra. Wilders, Jansa, és Le Pen után Bolsonaro is megbukott Brazíliában. A szavazás befolyásolására tett kísérletek ellenére Lula nyerte az elnökválasztást, igaz, nagyon szoros küzdelemben.

Bayer Zsolt szerint Putyin meg fog bukni, Orbán fogja megbuktatni

A Momentum Mozgalom képviselőjelöltje szerint Orbán barátai közül tehát csak Meloni, Erdogan és Putyin maradtak. Az előbbi miniszterelnöki szűzbeszédében az európai integráció és együttműködés mellett tette le a garast, míg az utóbbi lehetetlen helyzetbe lavírozta magát Ukrajna lerohanásával. Innen nehezen tudná megnyerni a megszálló háborút, miközben a nemzetközi közvélemény számára is teljesen elfogadhatatlanná vált személye.

2024-ben az lesz a feladatunk, hogy kiálljunk egy erős, élhető és európai Magyarországért, és még jobban visszaszorítsuk az Orbán-féle populistákat mind európai, mind pedig országos szinten!

- jelentette ki. 

És erre reagált most Bayer Zsolt, aki szerint a turáni átok egy legenda, amely több formában is ismert, és amely a magyarok közötti viszálykodást, széthúzást magyarázza. Vagyis:

a magyarok közötti viszálykodás és széthúzás egy átok következménye, amely átkot a legenda legelterjedtebb változata szerint Szent István királyunk által tűzzel-vassal üldözött pogány magyar táltosok mondták ki, ők átkozták meg a magyarokat – a keresztény útra tért magyarokat –, hogy örökké ellenségeskedjenek, soha ne legyen közöttük egyetértés és békesség. 

Bayer szerint ők ezt értik, nem tudják nem érteni.

Ha itt a turáni átok munkál, akkor nincs mese: Berg Danika szerint a hollandok, a szlovének, a franciák, a brazilok, az olaszok, a törökök és az oroszok: mind magyarok. Ehhez képest a „Jézus is magyar volt” hívei kifejezetten gyenge kezdők.

- tette hozzá Bayer, aki szerint ebből viszont az is következik, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök nem barátja és támogatója nevezett „diktátoroknak”, hanem ellensége, akikkel folyton viszálykodik és ellenségeskedik.

És akkor hamarosan Putyin is meg fog bukni, Orbán fogja megbuktatni, hiába, nagy úr ez a turáni átok.

- tette hozzá.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ée rögtön utána O1G lesz a pravoszláv Patriarka...
Aki Én
Nekem erről a gyáva és ostoba uszítóról mindig a bohócsapka jut eszembe.
rohács1926
"Putyin is meg fog bukni, Orbán fogja megbuktatni,"
Jaj de nagy hülye. Uszít, butít, hazudik és közben mond marhaságokat; de ekkora marhaságot még talán sosem mondott. (Az ellenzéki sajtó szerint), éppen Putyin orbán gazdája, és azt találgatják, hogy zsarolja-e, avagy fizeti (vagy mindkettő). Úgy buktatja meg Putyint, mint ahogy ’89-ben kizavarta az oroszokat.
csak úgy....
bayer jósda : „Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.” :)
ez a faxi még csak szórakoztató sem tud lenni...
nemkati
És ezt Putyin és 0rbán is tudja? Vagy csak Bayer van ennek a tudásnak a birtokában?
justhpeter
@Qqberci: Még ez is ? nem elég, hogy reformátusként diktál a katolikus bíborosnak ?
justhpeter
A mese végén Bayer együtt üldögélni Orbánnal a közös gumiszobájukban és naphosszat elmélkerhetnek arról, miként buktatta meg O1G mint magyar birodalmi Reichsführer a nagy Putyint.
gina
Azt meg én mondom, hogy ez az elmebeteg mocskosszájú fog megbukni,,,,,,,
almalibre
"Putyin is meg fog bukni, Orbán fogja megbuktatni" Ez nem állítás, hanem irónia, szarkazmus, de ez már túl bonyolúlt egyeseknek...
Nessy
@gina: Nem fog! A lovagelvtárs jó érzékkel találja meg mindig a megfelelő talpat amit nyalni kell! Bencsik és még jó pár efftárssal együtt!
Aki Én
@Shikari: Ha valaki megint nem értette az iróniát, az te vagy sutyerák. Fuss neki mégegyszer.
...nem mintha számítana
Aki Én
@Shikari: ...te nem azért nem érted amit olvasol, mert nem a te nyelveden van, hanem azért, mert buta suttyó vagy.
Aki Én
@Shikari: ...komolyan mondom, úgy viselkedsz, mintha magadat parodizálnád.
És esküszöm, qrva jó :)
Yoda69
"a magyarok közötti viszálykodás és széthúzás egy átok következménye, amely átkot a legenda legelterjedtebb változata szerint Szent István királyunk által tűzzel-vassal üldözött pogány magyar táltosok mondták ki, ők átkozták meg a magyarokat – a keresztény útra tért magyarokat –, hogy örökké ellenségeskedjenek, soha ne legyen közöttük egyetértés és békesség"

Egy nagy szart bajjer. A magyar egymas ellen usztitasat a fideSS vitte tokelyre az emlult 12 evben. Ennyire rossz meg sosem volt a helyzet.
csak úgy....
@Shikari: a fotóidat nézegetve a facebookon ,- tibim kizárt ,hogy te magyar!
az öseid bölcsöjét izraelben ringatták, ez világosan látszik a karaktereden, -talán ez a félelem tart vissza attól,hogy csináltass végre egy géntesztet!
amortizáltok
zsottika mikor azt nem mondta neked,pedig a fél világ erre kiváncsi
Törölt Nick
Nem turáni átok ül rajtunk, hanem orbáni. "A magyarok közötti viszálykodás és széthúzás egy átok", amit a csúti geci gerjeszt nap mint nap. Magyart magyar ellen hergel, ez a széthúzás alapja. Mert ha egyszer az életben összefog a nép, az őrá nézve semmi jót nem jelent.
orsos vendel
Jolti !!! Neked soha nem volt a fejadbe semmi, meg kaposztale sem !!! Takarodj !!!
balos
@Aki Én: Hát nekem egy görbels nevű fityma-szükült nemzethy-hülye jutott az eszembe!Lehet,hogy a magyar alteregója őse benősült a németekhez is?A szaporódás miatt!
Németh István
@balos: @orsos vendel: @m73: @Törölt Nick: @amortizáltok: @csak úgy...: @Aki Én: Lenyűgözően agyamentek vagytok! Ugyan is VALÓBAN a Jézus Krisztus urunk rendre használta azt a kifejezést a hívei felé > "megmagyarázom" nektek báránykáim az élet, s mondotta volt az igéket! NOS a meg-MAGYARÁZOM kifejezés a magyar szóból fakad! tehát eleve született magyar volt! Abban a korban az egyszerű kifejezések dívtak, nem köntörfalaztak! MAGYAR-áztak! Ez is egy mennyei ige! hogy tudjátok!
Istenakinincsen
@Németh István: Te Pista! Te mint a legkedvesebb báránykám. Magyarázz el már valamit okosban, amire már régóta várok!
assets.4cdn.hu/kraken/7m8sWfj0g6nZ324Ks-xs.jpeg
balos
@Istenakinincsen: Annyira jó "pofa" dolog,hogy verik a mellüket a nemzethy felszopók,hogy milyen magyarok,pedig 1 ezeregyszázéves katyvaszban még csak 250 éve lehet magyarul beszélni!Ráadásul a jobbágyság nevű "rabszolga nép"ezer évig kitartotta a gyilkosait!Mostanában újra megjelentek a tömeggyilkosaink támogatói!Hiába a felszópás a génjükben van!
amortizáltok
@Németh István: te meg akkor mi lennél tündér Iluska vagy vagy elátkozott béka ? seggnyaló vagy orbán hátsojában . ÉS MÉG TE KÉRTED HOGY kultúráltan irjunk itt? A SZART NEM LEHET EGY FÉL PÁLLINKÁVAL LEMOSNI de bele lehet abba is fulladni, jobb lenne elhagynád az országot mint a barátaid ott nem kellenél mocskolódni itt pedig csak azt kapod amit adsz ide.
ómió
Inkább hagyjuk ezt az "átokfejtést"!
Németh István
@amortizáltok: Ha netán a szerinted kulturált szöveget ereszteném meg és többek közt feléd is, akkor te és a hozzád hasonlók a Ferenc-pápához szaladgálnátok bűnbocsánatért az eddigi szövegeitek miatt! >> MERT ti egy moslék nemzetellenes csőcselék vagytok, csak kárt tudtok okozni és okoztok folyamatosan, nem beszélve arról rohadékok, hogy azt a kormányt alázzátok amelyik létet biztosít számotokra és a hozzátartozóitoknak a nemzet polgárainak! A szar úgy potyog ki a szátokból folyamatosan, mint szüretkor a normális ember seggéből!
Németh István
Hogy a témánál maradjunk A Bayeri mondáson el kell gondolkozni >"a Putyin meg fog bukni" bizony megbukhat, ha nem lesz keményebb és átveszi a Viktor igen lojális, valójában extra szuper demokratának a stílusát! Ha ezt a stílust veszi át akkor bizony az Orbán Viktor (ezen stílusa) meg fogja buktatni! Mert a Putyin előtt is napnál világosabbnak kell lennie, hogy az olyan simlis , aljas népséggel szemben - mint pl. ti is - nem lehet úri módon viselkedni! Bele kell verni őket a betonba! Tehát hajrá PUTYIN, kerüld el az Orbáni lojális gondolkozást, hogy az ellenfél is ember! Ez nem igaz!!! nem az ellenfél, egy nagydarab szartuskó amit likvidálni kell! Benneteket is likvidálni kellene!
amortizáltok
@Németh István: hát te nem is lehetsz a nemzet tagja ilyen szövegekkel max söpredéke ismerős a bagoly mondja témát most német mondja már nem fogsz változni de új pártba ne lépj már ez a 5-6 ik ugye köpönyeges ?
Németh István
@amortizáltok: A nemzet ellenességed, a hazánk gyűlölete, annak a kiválóan működő kormányzati tevékenységnek a semmibe vétele; megdöbbentő, hogy mily mértékben nyilvánul meg nálad és a hasonlóknál! > konklúzió dögöljetek meg!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 17:07 Moslékospista, figyelj: Mindig van egy jobb és optimális megoldás! A "> konklúzió dögöljetek meg!" helyett például ezt megtehetnéd Te is! Sok minden megoldódna egy csapásra:)) Nem irkálnál ide marhaságokat...stb:))
Jaaa és erre nem nagyon akarsz reagálni, vajon miért??: assets.4cdn.hu/kraken/7m8sWfj0g6nZ324Ks-xs.jpeg

És itt van még egy kis csemege nézd végig! www.youtube.com/watch?v=r6hrhIeykdc
amortizáltok
@Németh István: bohoc vagy és csak játszol a szavakkal mint a királynőt megölni jó lesz én nem ellenzem ismered ezt remélemÍ akkor ugyan ezt te itt próbálod játszani játsz magaddal
amortizáltok
@Németh István: te meg minket kerülj magaddal teszel jót
Németh István
@amortizáltok: @Istenakinincsen: Megértem, hogy fel vagytok háborodva saját magatokra! De ez hiába látszik önkritikának, a velejéig romlottak moslék nemzetellenség vagytok! A templomokat kerüljétek, mert azok képesek rátok dőlni, ja és persze a zsinagógákat is!
Istenakinincsen
@Németh István: Igen tudjuk hogy egy nagy darab szar vagy és fürdesz a saját moslékodban. Fújod a saját hülyeséged és ez szánalmas.
Jaaa és erre nem nagyon akarsz reagálni, vajon miért??: assets.4cdn.hu/kraken/7m8sWfj0g6nZ324Ks-xs.jpeg

És itt van még egy kis csemege nézd végig! www.youtube.com/watch?v=r6hrhIeykdc

Akkor ugass ide ha kész vagy ezzel a "házi" feladattal!
Németh István
Eszembe jutott!! A moslék próbálkozásaitok oda vezet, hogy a magyar nemzetet és azokat a vezetőit járatjátok, pontosabban igyekeztek lejáratni akiknek köszönhetitek a léteteket! Ezt amit tesznek a lengyelek még nagyon nagyon bánni fogják!! Ha valakit, valakiket egyszer a magyarok megutálnak, azokkal szemben a bizalom leíródik és a legmerevebb diplomáciai kapcsolat fog működni! >> propeller.hu/itthon/3875235-szürreális így rángatják ki Putyin fenekéből Orbánt lengyelországi magyar nagykövetség előtt! A bizalom hiányában nincs helye az újra szervezésének!
Ti meg csak áskálódjatok a magyar kormány ellen, szar trógerok! Úgy látszik hiányzik nektek a józan élni akarásból származó népgyilok! meglesz!!! moslékok
Lepényleső
Nem elég,hogy nagy a kert,- kerítésre már nem is telt?
teuton
Csak szolok... Az a "szoros valasztasi eredmeny" több, mint 2 millio szavazat volt Lula javara...
teuton
Ez a "magyar" bayer csak tudja, ki a magyar...
vitriol
bajjer megpróbálja kedvező színűre festeni orbán szerepét, hiszen neki akárhányszor belefér egy 180 fokos fordulat!
amortizáltok
zsoti már te is vérplazmát vedelsz? a Wisky helyett? vámpir lettél ,vámpir ?ja a nejke ott a főmufti érthető is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.