A Momentum országgyűlési képviselője már tudni vélte, hogy hol vannak, vagy voltak a budapesti illegális kínai rendőrörsök, Tompos Márton most felfedte a feltételezett kínai összekötő személyét is.

Tagad a Belügyminisztérium: Könnyen cáfolható hazugsággal vádolja őket a Momentumos politikus
Kép: Google Maps

A Belügyminisztérium hivatalosan továbbra is tagadja, hogy lenne tudomása Budapesten működő kínai rendőri jelenlétről.

Tompos Márton az InfoRádiónak nyilatkozva közölte: úgy fest, megtalálták a Belügyminisztériumban a kínai–magyar rendőri összekötő tisztet. Mint mondta:

egy kormányokon átívelően, minisztériumok által kitüntetett kung-fu nagymesterről van szó, aki egy nemzetközi harcművészeti iskolának az abszolút tiszteletreméltó vezetője.

A momentumos képviselő szerint azonban nem róla szól a „sztori” hanem arról, hogy miközben a kínai médiában teljesen nyíltan hirdetik, hogy a magyar Belügyminisztériumnál van egy kínai–magyar rendőri összekötő tiszt, a tárca azt válaszolta a megkeresésére, hogy nem tud semmilyen budapesti kínai jelenlétről.

Ez annyira könnyen cáfolható hazugság, amit nem is értem, hogyan engedhetnek meg maguknak

– tette hozzá.

A kínai médiában nem rejtik véka alá, hogy Magyarországon van egy közvetítő személy, Tompos Márton jelezte:

a CCTV nevű kínai csatorna büszkeséggel forgatott egy tízen több perces anyagot az említett kínai kung-fu nagymesterről, hogy mit is csinál Magyarországon.

Forrás: Infostart

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Ne a fajkretén bolsi analfabétaságod másrahazudásán görcsölj, bolsiék fajkreténje, hanem a donor kutyaagyat (az felismeri az övéit) sürgesd meg magadnak ott az elmeosztályon, hogy idővel majd legalább a saját analfabéta fajkretén náci efftársaidat képes legyél megismerni!
Dr. Proktor
Lehet hogy tényleg hazugság, mivel már BRFK állományban dolgoznak a kis ferdefa... szemüek!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Rossz cedularol masoldtad be az elöre megirt "maganvelenyt"! Itt a belügy altal ismert jogtalan kinai hataskörröl, kinai titkosrendörökröl van szo! Ja, te analfabeta vagy, ezert nem tudtad elolvasni!!!
simmering73
@KisTehen: Te magadon röhögsz? Nem csodálom. HAHAHA
gina
Fidesz és a kormány egyenlö a hazugság mestereivel, évek óta ugattak az Öszödi beszédröl, de ök 12 éve folyamatosan hazudnak reggel, délben és este,,,,
ómió
@teuton: Abban reménykedsz, hogy majd donor kutyaaggyal a fejedben is másra hazudhatod a tetves bolsiságodat és még némi honi "kínai titkosrendőrséget" is!? Mondd el a "bolsi imát", hogy okos kutyi legyen a donorod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.