1 EUR = 1000 HUF, ez is lehetne a címe ennek a képnek, amely a szlovák illetve magyar Tesco online boltját hasonlítja össze.

Tragikus kép érkezett: Ennyire rossz a helyzet Magyaroszágon

A brutális élelmiszerárak mögött nem csak az infláció, és a rossz gazdasági kilátások állnak, hanem az a tény is, hogy a liszt a lakossági ársapkáját a piacnak kell kigazdálkodnia.

Az emelkedő árak miatt a befagyasztott árú termékeken a bolt nem emelhet, illetve a hiány miatt azoknak akik a lisztből kenyeret, tésztát készítnek elképesztő többletköltségekkel kell szembe nézniük. Ebből következik az, hogy az összes termék brutálisan megdrágul.

Bár hamarosan kiderül mikre kerülhet a hatósági áras címke, jelenleg a Tesco sajátmátkás tésztája fél kilónként 999 forintba kerül, ezzel szemben Szlovákiában mindössze 1 euróba, azaz kevesebb mint a felébe. 

Az élelmiszeripari beszállítókon kívül, a boltoknak is ezeken a termékeken kell visszahozni azt a veszteséget, amit a lakossági lisztáron buknak.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no faszkalap fideszcsicskák...hallgatom...,vagy szlovákiát nem érinti a gáz ár, meg a háború?...dehogynem, csak nekik nincs tolvaj cigó miniszterelnökük...NER köcsögökkel...ezért is kötelet érdemel az összes fidesznyik, meg az is aki támogatja őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Málna: Analfabeta! EN el tudom olvasni amit befirkaslz, de te nem, amit en irok, mert erdemi valaszra nem futja töled! Egyebkent ki szokott összehasonlitgatni??? Nem a potrohos gazdad meg Szofoso csicskaja fröcsögik allandoan, hogy mi van Nyugaton??? Aki persze azt sem tudja mi van, soha nem jart külföldön, 20 alatti az IQja, az el is hisz mindent!
Egyebkent pedig hogyan lehet eldönteni mi/hol a jobb, nem összehasonlitassal?
"Honvagy"... Borzasztoan varom az utazast! Tudod mikor fogok MOra menni legközelebb? Amikor O1G gazdaddal azt teszi a fellazadt nep, mint Mussolinivel! Na akkor ott leszek! Te meg biztosan mar a Szovjetunioban...
Málna
@teuton: "Egyebkent ki szokott összehasonlitgatni???" Hát te. Mániákusan...
"Egyebkent pedig hogyan lehet eldönteni mi/hol a jobb, nem összehasonlitassal?" Minek kell állandóan összehasonlítani? Egy a lényeg: hogy érzi magát az ember ott, ahol él. Te például szarul érzed magad. És ez a lényeg. Ezért próbálsz anyagi összehasonlításokkal kompenzálni állandóan. Ettől reméled, hogy majd jobban érzed magad.
Jozefina
A sapkát (zsákot) azok fejére kéne húzni, akik ezt a sok baromságot a magyarokra hozták!!! A sok év elhibázott gazdaságpolitikája, pénzügyi, banki, külpolitikai tevékenysége, stb. Matolcsynak 6 millás fizetés, meg a képviselöknek is több milla!!?? Nekik mi gondjuk??? Továbbra is lopni, csalni, hazudni!!! Ezt érti a magyarok többsége és ezt támogaja!!!
Istenakinincsen
@Jozefina: ma, 08:30 Amin sapka van az hiánycikk lesz, közeleg a jegyrendszer...vagy a "pult alatt" talán van még egy:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.