Rejtegeti a Fidesz Kövér Lászlót – így kezdi Facebook-bejegyzését Sebők Éva.

Csak Fidesz-tagokat mernek Kövér László közelébe engedni?

Fotó: Facebook

A Momentum országgyűlési képviselője később konkretizálja, hogy egyik munkatársa hiába szeretett volna részt venni a házelnök szankciókkal kapcsolatos orosházi fórumán, sajnálatos módon erre nem nyílt lehetősége – írja a 24.hu.

A történtek leginkább azért érdekesek, mert Sebők kollégája először sikeresen regisztrált az eseményre, félórával később azonban jeleztek neki, hogy elutasította őt a Fidesz orosházi szervezete, arra hivatkozva, hogy közben úgy döntöttek, az eseményen csak Fidesz-tagok vehetnek részt.

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Különben is a hívek gondolatait nem szabad a tényekkel megzavarni, mert frusztráltak lesznek! Ahogy egykoron mondta Kövér, a szavazóikkal egy tíz éves gyerek szintjén kell beszélni! Bocsánat tízéves gyerekek!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak mint a Kolostormalac esetén!
A megválogatott klakk biztos nem tesz/tehet fel kellemetlen vagy előre le nem adott kérdést.
telegdilaci
@namihami:Mitől félti ez a bajszos X@R- a tyúkszaros életét? aljas komcsi végtermék!
gina
Ez az emberi sz@r is fél a nép bosszújátol,, nagyon helyes, szemét senki
Nessy
Különben is a hívek gondolatait nem szabad a tényekkel megzavarni, mert frusztráltak lesznek! Ahogy egykoron mondta Kövér, a szavazóikkal egy tíz éves gyerek szintjén kell beszélni! Bocsánat tízéves gyerekek!!
namihami
@Nessy: 15.19: Ezt a célt próbálja a NAT elérni! Jelenleg még okosabbak. De a kitartó ""oktatás"" egyszer csak meghozza gyümölcsét.
Nyírfa
Vajon Kövér Laci okosabb egy ötödikesnél?
Béla333
Ez maffiagyűlés volt, oda maffián kívüli emberek nem mehetnek be. Hát még mit nem...???
Béla333
"Hülyemagyar" maffiatagok mehettek csak be, hülyemagyar maffiahívőket is már elküldték.
Csak az elit hallgathatta a buta paraszt előadását!
Clavigo
@Nyírfa: Így ránézésre ?? Nem hinném...
Clavigo
@KisTehen: Múúú- úúuú--uuuu... Szolgálatba helyezted magadat,, Böcce ?
teuton
@KisTehen: Te sem lattad meg azokat az oldalakat a dk-tol, nem is csoda, ha analfabeta vagy. De itt nem a fb-röl volt szo, hanem LAKOSSAGI forumokrol! Aki nem fideszes, az ugye nem lakossag. A fidesSSnel meg analfabetaeknal...
gina
@sgl: Igazad van,,sajnos az emberek közömbösek lettek, és amig a média ezeknek a kezében van addig sem ellenzék és senki nem tudja ezekete a hazug rolvajokat eltávolitani,, és ezt nagyon jól tudják
dr. prédikátor
@KisTehen: te nagy MARHA!!! innen is takarodnod kellene a picsába!!!
dr. prédikátor
nocak!!! FOSIK A PÁPAI KANÁSZ HÁZMESTER???
csak úgy....
@KisTehen: boci,téged az uszodából is kitiltottak,mikor belecsináltál a vízbe!
tanulj meg végre viselkedni!
Nyírfa
@Clavigo: 16.05

Még a boldogabb időkben, amikor a 168 óra hetilapként megvásárolható volt, és Mester Ákos írta a vezércikkeket "Ennyi" szlogennel (Tompika egy ballibsi főszerkesztő termékét használja forrásmegjelölés nélkül, de fideszéknél a plagizálás olyan természetes mint a levegővétel, meg is halnának nélküle ) , heteken át foglalkoztak az újságírók (Újságírók!) a fideszvezérek mentális állapotával, kiemelten Kövér László patologikus megnyilvánulásaival, avégett, hogy a Parlamentbe csak pszichiátriai vizsgálat negatív eredménye után ülhessenek be a képviselők és a kormány tagjai. Hiába a felvetések, senkinek nem volt sürgős ilyen célú törvényjavaslat benyújtása. Azóta sem. Persze, érthető, túl sok arrafelé a bolond.
balos
@Nyírfa:Ezekhez képest a Bolond egy képzett ezermester!
Baker
Aztán még módosítottak, hogy csak az a regisztrált Fidesz tag lehet ott, aki lexopott legalább egy államtitkár-helyettest...kétszer.
Nyírfa
@balos: Dolgoztam az OPNI-ban, tanúsíthatom! :)
amortizáltok
gondolom orbán király elmondta hogy is volt a Zalaegerszegi dumája azt gyorsan lekoppintott a kövér bajuszok koktélbár kereskedő csak azt a listát nem mellékelte orbán hogy mi az miről nem fogjul kérdezni !!! volt kb 80-100 téma lazán érthetően és kényesek
human
@Pági: Nem. Az ilyen rendezvényeken a vendégek megkapják a narratívát amit a piacon, szomszédok közt, rokonságban terjeszteniük kell. Így azokohoz is eljut az ózenet akik nem fidesz tagok, de jó viszonyban vannak az esemény meghívottaival.
Néro2
Aki erre a selejtre kíváncsi az maga is természet selejtje. Istené bizton nem lehet az ilyeneket nem alkot.:)
ómió
Nem volt "efftárskonform" a légkör!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.