A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, de akkor mi hiányozhatott még? Hát persze, hogy egy alkalmazás az ott dolgozók számítógépeire, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha valakinek nem lett volna eléggé világos eddig is, hogy épül a megfigyelő bolsevik rezsim.
Nessy
@Aki Én: Csak most kevesebb besúgóra, feljelentőre van szükség! Azért az informatika mellett is akadnak páran!
telegdilaci
@Aki Én:Ezek szerint arra van pénz amire akarja pártunk és kormányunk! közben meg hazudozik félre vezetnek mindenkit hogy akkor lesz béremelés a Pedagógusoknak ha az EU-tól megkapjuk a támogatást,azt nem értem hogy minden baromságra van pénz még a Kuszaszemű Matolcsi fizetésének 5-ről 6-ra emelésére is erre valahogy nem kell várni az EU- pénzre,és közben még néhány Állami tisztviselő is kap pár 100-ezres béremelést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.