Kockázatot kivéd, cégöröklést megoldja, vagyont biztonságban tartja. (x)

Válságos időket élünk. Akinek van mit féltenie, s nem szereti a kiszolgáltatottságot, most cégcsoportba rendezi mindenét. Körbe bástyázza, betonbiztonságba helyezi a vagyoni értékeket kezelő cégét. Ezt nem csak a tulajdonosi szempontból összetartozó, már meglévő cégek esetében, hanem egy olyan cég divíziókra szétszedésével, külön cégekbe átrakásával is megtehetjük, melyben a veszélyben lévő tevékenység az egész céget veszélybe sodorhatja.

A cégcsoport az öröklés elrendezésére is kiváló megoldás.

A társasági formák változtatásának, új cégek alapításának ezen kívül még sok oka lehet. Ha növekszik, ha csökken, ha a tulajdonosok szét akarják szedni, ha vita van a tulajdonosok között, ha befektető érkezik, ha exportálunk vagy importra szorulunk, ha külföldön is jelen akarunk lenni stb. ­– a cégformáknak, struktúráknak is változnia kell!

Miért lett sláger a cégcsoportos formáció a cégek körében?

Nem véletlenül lett sláger formáció a cégcsoport, vagyonkezelővel, holdinggal a közepén. Ha sokan választották, akkor érdemes odafigyelnünk, miért előnyös, biztonsági, adózási és pénzügyi szempontból is.

Ehhez nyújt segítséget a kkv-döntéshozóknak a december 1-én megrendezendő hibrid PP – BKIK közös konferencia.

A konferencia budapesti helyszínén résztvevőknek grátisz networking program, a távolról videón bekapcsolódóknak 7 napig visszanézési lehetőség.

Részletes információ és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/variaciok-cegcsoportra/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPkonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.