A Szemlélek készített interjút Németh S. Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, a beszélgetés során szóba került Baranyi Krisztina múlt heti ATV-s szereplése is.

Az ATV stúdióiban a kérdezők korrekt kérdéseket tesznek fel politikusoknak, akiket nem ér atrocitás az interjúk során. Ez a televízió professzionális körülmények között nagy nyilvánosságot biztosít nap mint nap olyan politikusoknak, akik máshol erre kevés lehetőséget kapnak. Hozzáteszem, ha eddig bárki jelezte, hogy nem hajlandó valakivel egy stúdióban lenni, a kollégák általában figyelembe vették. Ez a lehetőség itt is adott volt.

– mondta Németh S. Szilárd a nagy port kavart interjúról.

Az ATV vezérigazgatója is elmondta a véleményét a Baranyi Krisztina-botrányról

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Baranyinak egyébként éppen az volt a gondja, hogy nem tudott előre arról, hogy a Pesti Srácok munkatársa is jelen lesz a beszélgetésen, így jelezni sem tudta előre, hogy nem akar a kérdéseire válaszolni.

Németh azzal folytatta, hogy büszke a kollégáira és neki sem volt lehetősége az egyetemen megválogatni a vizsgabizottságot egy szigorlaton, „ennek a műsorelemnek sem véletlenül Szigorlat a címe, de elfogadom a szerkesztőink azon javaslatát, hogy a jövőben előre jelezzük, hogy kik lesznek a kérdezők”.

"Ez egy magántelevízió, ami úgy döntött, hogy nem kíván egyetlen politikai oldal szekértolója lenni, és ezután is arra fogunk törekedni, hogy ütközzenek az eltérő álláspontok, a nézők pedig értelmesek, és el tudják dönteni, hogy kinek hisznek, kit tartanak hitelesnek, és kit nem"

– mondta Németh.

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Továbbra sem értem, hogy ha a miniszterelnök megteheti, hogy nem válaszol ellenzéki és független médiának hosszú évek óta, egyébként az összes fideszessel együtt, akkor egy polgármester miért ne tehetné meg egy olyan médiával szemben, amelyiknek számtalan papírja van arról, hogy hazudik?
Ráadásul a kérdésekre válaszolt!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: NYILVÁN A CSÖKÖTT,-- TARKABIKA ÁLTAL SZÉJJELTRAFÁLT---AGYAD NEM TUDJA FELFOGNI,HOGY AZ ATV ORBÁN SZEKTAVEZÉR HIT GYÜLIS PUSZIPAJTÁSÁNAK A TULAJDONÁBAN VAN???
Sámannus
"a nézők pedig értelmesek, és el tudják dönteni, hogy kinek hisznek, kit tartanak hitelesnek, és kit nem"
Ezt mondod tizenkét év hazudozás és megaláztatás után! Szaralak, vagy mert a ner-nek gazsulálsz.
Aki Én
@Maccska: ...szóval nem a bizonyított hazudozásért???
evacica
Hát azét ebben nem vagyok teljesen biztos Németh Úr!
namihami
""...neki sem volt lehetősége az egyetemen megválogatni a vizsgabizottságot egy szigorlaton..."""
Bizony, bizony Némethkém, ezt teszi, ha rövid a lánc. Ennyit enged a Kenyéradó és ha rángatod, könnyen megszűnhet az állami apanázs. És akkor oda a jó zsíros orbáni cupák.
Egyébiránt, ha leereszkednél a pórnép közé, akkor néhány szóban tényleg rávilágíthatnál arra, hogy mi az összefüggés egy egyetemi vizsga (tanulás) és egy tv-stúdióban adott (vagy nemadott) riport között? Főként, ha a kérdezett és a kérdező közötti ellentétre már az eddigi előzmények alapján számítani is lehetett.
Alfa
németh ugyan olyan kecskebaszó,mint az apja, aki fidesz-ner szekta pedifil-narkós tagja és hazug zsivány, erről birósági itélet is van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.