A Hír Tv műsorvezetője eléggé durva, sértő és bántó posztot írt, amiben visítozó áldozatpolitikusnak nevezte a ferencvárosi polgármestert, és arról is írt, hogy Baranyi Krisztina vagy kurva, vagy nem.

Az ügy előzménye, hogy múlt pénteken Baranyi nem volt hajlandó válaszolni az ATV-be behívott, a Pesti Srácoknál dolgozó Szalai Szilárd kérdéseire, azt mondta, propagandistáknak nem válaszol.

Ha az ember [email protected]ának áll, akkor [email protected] kell. És ezzel most nem Baranyi Krisztina esetleges korábbi vagy kiegészítő foglalkozására gondolok – vagy volt neki ilyen, vagy nem, ő dolga. Hanem arra, hogy aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget. És el kell viselnie. Ha nem bírja, válasszon magának más pályát. Legyen például mosónő... (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról)

– írta Facebookon Jeszenszky Zsolt, akinek Politikai hobbista című, az azóta már megszűnt PestiTV egyik műsorában 2020 decemberében azt tárgyalták ki, hogy

Baranyi se nem okos, se nem túl szép, inkább dugnának kecskékkel, mert azt utána legalább meg lehet enni.

Az ATV kedd esti műsorára Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár beszélték ki azt, hogy Baranyi napokkal korábban szintén az ATV egyik műsorában nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok egy munkatárásnak kérdéseire. Baranyi akkor azt mondta, régóta hangoztatja, hogy „propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak” soha nem nyilatkozik, és úgy fogalmazott, csodálkozott is, hogy az ATV „egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan, mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak”.

Jeszenszky a kedd esti műsorra reagálva – ahol Baranyi megmutatta a Politikai hobbista című műsor róla és kecskékről szóló részét – azt írta, szerinte „minden épeszű ember tudja, hogy a Politikai Hobbista egy szókimondó, szatirikus politikai talk show”, „ahol ilyen, és még ennél sokkal durvább dolgok is elhangzanak időnként”. Mármint hogy „Baranyit vagy egy kecskét dugna-e inkább meg az ember”. Erre írta aztán azt, hogy „ha az ember [email protected]ának áll, akkor [email protected] kell”.

Jeszenszky szerint egyébként „a [email protected]ás vs. [email protected]ás dilemmát” nem ő, „hanem Ambrózy kolléga” hozta szóba, amihez hozzátette: „de nem tudnék vitába szállni vele”.

Bejegyzését aztán a következő kérdéssel zárta: „Van-e Baranyi Krisztánál szánalmasabb, visítózóbb-sipákolóbb, áldozatpózoló politikus Magyarországon? Bár nagy a verseny, de szerintem nincs. Szerintetek?"

Forrás: 444.hu, 24.hu

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Elképesztö micsoda mocskos és minden kritikán aluli OV és a fidesz szócsövei stilusa, persze a fogatlan primitiv fidesz hivök, csak ezt értik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy..: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @balos: @Cucika: @Havanagi: @teuton: @Yoda69: @kotos: @T-Boly: @Sámannus: @VASTAGBŐR: @Clavigo: @Emmersson71: @orsos vendel: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Púpos Tésztahátú Trasvestita bérköcsögök ??
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy..: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @balos: @Havanagi: @teuton: @Yoda69: @kotos: @T-Boly: @Sámannus: @VASTAGBŐR: @Clavigo: @Emmersson71: @orsos vendel: @Dr. Proktor: @volvós:@nejlontacskó: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Púpos Tésztahátú Trasvestita bérköcsögök ??
durbincs
@csak húgy...: Mert maga vizeli a Natot ? mint az agyatlan @m73: @Aki Én: @balos: @Jozefina: -t ?na + ezt a Brusselt ?
durbincs
@namihami: @namihami: de maga mondja a herélt bányás karácsonyi malacka ? aki soros pénzen hízott 150Kg-ra ,?
Németh István
Iszonyú milyen aljas a nemzetellenes oldal megnyilvánulása! MINDEN TÉREN!
különben valóban ultra-fasiszta -kommunista gyökerű szélhámos uralkodni vágyó tolvajok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.