Palkovics László technológiai és ipari miniszter bejelentette lemondását – értesült a Telex több egymástól független forrásból.

Gyorshír: Palkovics lemond, távozik a kormányból – egyelőre nincs hivatalos megerősítés

Palkovics László technológiai és ipari miniszter (elöl) és Mészáros Lajos, Dunaújváros és térsége fideszes országgyűlési képviselője (b) érkezik a Dunaferrr helyzetéről tartott sajtótájékoztatóra Dunaújvárosban 2022. szeptember 30-án. Palkovics László bejelentette, hogy a jövő heti kormányülésen téma lesz az ISD Dunaferr Zrt. helyzete, a kormány megvizsgálja, hogyan lehetne megmenteni a nehéz helyzetbe került acélművet, amely mindkét nagyolvasztóját leállította. MTI/Máthé Zoltán

A minisztériumban már főosztályvezetői szinten is értesítették a munkatársakat az átadás-átvétel előkészítéséről. A távozás hátterében úgy tudják, energiapolitikai véleménykülönbségek állnak.

Megkeresték az ügyben Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét, aki érdemben nem válaszolt, de nem is cáfolta értesülésüket: „A miniszterelnök úton van Üzbegisztánba; a kormányzati ügyekkel kapcsolatos kérdésekkel kérem, a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez forduljanak.”

A Telex kereste az ügyben Palkovics Lászlót. Amint válaszol, frissítjük a cikket.

Forrás: Telex

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hogy a hörcsög távozik, az akár jó hír ir lehetne, dehát mindig elő tudnak szedni egy még rosszabbat a kalapból...

A Dunaferr " mindkét nagyolvasztóját leállította.": Hát akkor azt már b@szhatják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Hogy a hörcsög távozik, az akár jó hír ir lehetne, dehát mindig elő tudnak szedni egy még rosszabbat a kalapból...

A Dunaferr " mindkét nagyolvasztóját leállította.": Hát akkor azt már b@szhatják...
Nessy
Sajnos igaz a mondás, mindig rosszabb jön! Van még mit padlóra küldeni!
Sámannus
Sintér sanya plusztárcát kap ehhez is ért mint drótostót a hanyateséshez.
szaboria1
Néha megsem lehetett érteni mit mond, hadart és elég raccsolva beszélt. Nem fog hiányozni.
Sámannus
A kipcsakok fontosak nekünk. Sok ott az eresztély is ám! A diszókalbászt is szeretik csinyáni!
jesz
@icegygenabro: ott a pont! Egy ország szarna be a röhögéstől..
134.bátor
Menekülnek a patkányok,a süllyedő hajóról
Yoda69
Jon helyette egy ujabb ehes szaj, amit tele kell majd tomni.
T-Boly
@sgl: @Qqberci: Megjött volna az esze a hörcsögnek?
Szerintem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem !
Vannak patkányok,vannak süllyedő hajók,nekem ez jön be !
lusta
Egy biztos, éhen nem fog halni. Rövidesen valamilyen biztosnak kinevezik.
balos
@sgl: Csak nem a Tinódi heted-izig unokája!Akkor legalább jól bazsevál!
Eladott Ország
A jövőben száz százalékban a sport karrierjére kíván összpontosítani. Feketeöves válságkezelő? Egyetemi nemoktató, csak pénzfelvevő! Vagy mi a tököm vót má, amit csak úgy puszira kapott. Vicces ez a nem erre szerződtem szöveg. Orbán f *aszát szopni szerződtél, a többi apróbetűs, te gyökér! Koncz Zsófika 30 éves bányász lesz az utódja? Aki a Várban fillérekért jár ki magának önkormányzati ingatlant - miközben miniszter, kormányzat tényező -, az ócska szarrágó, pénzéhes nímand. A fülkeforradalom felfalja gyermekeit !
uploads.disquscdn.com/images/1e159480ed0ef3fb4d5f22a383bb514722f12679698f36407f891f98b60ab12e.jpg?w=800&h=427
Mi mehet ott, ha már egy ilyen Palkovics-féle féreg sem hajlandó hozzá asszisztálni! Ez a patkány örökre szarral írta bele magát a magyar történelembe, mint az MTA hóhéra. A fidiotizmus szolgálata már csak ilyen. Te jó ég! Ha nem lopni akartak volna csak és pusztán, hanem javítani az ország állapotán, akkor már hol tartanánk! De ez a hajó már elment és szépen, a hajdani éllovas volt szoci országból a legutolsó reménytelen ótvar hely lettünk. Már a románok is elhúztak mellettünk! A szlovákokat már nem is látjuk előttünk! Pedig egy Gyurcsány még 2008-ban szlovák bérekkel és nyugdíjakkal tudott riogatni! Azóta az elmúlt 100 év 10 legjobbja csak arra volt elég, hogy a régiós társainktól is leszakadjunk. Na persze úgy, hogy dollármilliárdossá lett egy gázszerelő stróman, annak ára van. A csóróvá válás lett ez az ár. Egy MEK-mesterrel kevesebb? Lehet csak elege lett a 18 fokos irodából. Mohács óta nem vesztett ekkorát a nemzet. De remélem nem felejtjük el őket és egyszer még megkapják a jutalmukat.
uploads.disquscdn.com/images/ef30689f3b9c4e62b3f70ac7529521205ab5ecf3975e1cc7d40eb4ccc7b8991e.jpg?w=800&h=475
Németh István
@Eladott Ország: te nagyon hülye más fontosabb beosztásba, tevékenységi körbe helyezése okán távozik! Tudod az úgy működik; nem köti senki, senkinek az orrára sem, hogy ki. kik, mikor mennek szarni, huggggyozni, netán baszni, stb. A kormányfő lett megbízva a kormány alakítással, az Ő dolga ennek karban tartása! Az olyan barmoknak mint te kuss! Aztán rágalmazd és sértegesd az a tetves tripperes kurva anyádat! A többit már érted, meg tudod is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.