A kormányfő lányán nagy a nyomás. Orbán Ráhel elárulta, hogy  nagyon sok előítélet érte már. Pozitív és negatív is.

Orbán Ráhel Brandfestivál pénteki napján mesélt karrierről, családról – számot be a 444.hu. A kormányfő lánya elmesélte, hogy azért ment ki bébiszitterkedni Párizsba, hogy ott megtanulhasson franciául, mert ez volt az egyik felvételi követelmény abban a svájci iskolában, ahogy ahol tanulni akart.

Orbán Ráhel őszinte vallomást tett, megható amit mondott: "Úgy érzi, hogy túl kell teljesítenie azért, mert miniszterelnök az apja"

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A sikeres üzletasszony, családanya, kreatív igazgató azt is elárulta, hogy milyen úgy ennyire sikeresnek lenni, hogy közben az embernek a miniszterelnök az apja. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke kérdezett rá, hogy tulajdonképpen mi is az Orbán Ráhel-narratíva.

Nem tudom megmondani, milyen lehet az, amikor az életének majdnem a felét nem a miniszterelnök lányaként tölti. Talán a legnagyobb hatása arra volt, hogy mindig kicsit túl kellett teljesítenem, hiszen nagyon sok előítélet ért, de ennek csak egy része negatív. Vannak pozitív előítéletek is. Tehát már csak magam miatt is úgy érzem, hogy túl kell teljesíteni, és ez a maximalizmus megjelenik a munkámban. De nyilvánvalóan én vagyok egy feleség, egy társ, három kisgyerek édesanyja és egy csapat vezetője, úgyhogy az én narratívám az ez, ha meg kell fogalmaznom

- mesélte Orbán Ráhel.

Majd elmondott egy drámai történetet, ahol szerinte a szakmai munkájában is volt jelentősége annak, hogy Orbán Ráhelnek hívják.

Talán egy olyan történet van, amikor igazán éreztem a konfliktust a szakmám és a vezetéknevem között.

A Kempinski Hotelben szerveztek kiállítást egy jordán festőművésznek, amikor beállított egy csomó nagykövet és konzul, miközben Orbán lánya uniformisban tevékenykedett.

Mint a többiek, csak egy kis hangya voltam rendszerben.

De erre az arab országokból érkezett diplomaták nem voltak tekintettel:

„Én ezeket az embereket ismertem, tehát találkoztam már velük, pontosan tudták, hogy én ki vagyok. Amikor megérkeztem erre a rendezvényre, nagyon megörültek nekem, megpuszilgattak, megfogták a kezem, odavezettek az asztalhoz, a kezembe adták a pezsgőt, a tányért, de hát én közben ott dolgoztam. Ott volt az életemben először olyan konfliktus, amikor felmerült, hogy akkor én most ki vagyok ebben a szituációban. Hiszen nem tehetem meg a munkaadóimmal és a kollégáimmal, hogy én elkezdek itt ünnepelgetni a közönséggel, ugyanakkor meg nyilvánvalóan a saját országomat sem hozhatom olyan helyzetbe, hogy nem megfelelően kommunikálok vagy nem fogadom el a vendégszeretetét ezeknek a nagyköveteknek

Forrás: 444.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Havanagi: Dehiszen hallgat. Nefélj azt nem mondja el miért mentek ki már bellába. És mit vittek magukkal. 10 honvédségi szállítórepülőgéppel. Mert egy forduló nem volt elég, ha kacsa akkor legyen kövér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Azért azt szeretném látni,hogy szegény nő melyik kastélya,vagy luxushajója,szállodája pamlagján heverészve irja a megejtő sorokat ,miközben a magyar cseléd körbeszaladgálja .Ricsöl Ricsöl ,te ne panaszkodja hanem ha ismered a fogalmat,szerénység,szerénység és HALLGATÁS!
Toller Béla
Nos, az én partnreim nem ismerték volna fel a lányomat. Ebben biztos vagyok. És, ha mégis, a leányom elhessentette volna őket egy laza mozdulattal, nem lévén része a show-nak. De nem úgy te, igaz ? Tetszette neked ez a dolog, kicsit ! És ne gyere ittt a tehetséggel. Ki mondja meg ma már, hogy mennyit értél el magad a tehetségeddel, és mennyit kaptál a helyzettől, a lopós papádtól, aki nem a sajátját adta neked, és ezt ne nagyon is jól tudtad, ahogyan ma is tudod ! Csak semmi önérzeteskedés, most már vállald fel a kitartott voltodat, legfeljebb maradj a háttérben, ha még el bírod ezt képzelni.
csak úgy....
gyarapodtok is rendesen, csak nem a túlteljesítésböl!
Peller Anikó
@Havanagi: Dehiszen hallgat. Nefélj azt nem mondja el miért mentek ki már bellába. És mit vittek magukkal. 10 honvédségi szállítórepülőgéppel. Mert egy forduló nem volt elég, ha kacsa akkor legyen kövér.
Emmersson71
Eszem a zúzádat, angyalom..hát mindjárt megsajnállak!
134.bátor
Túlteljesítetted a férjeddel választások előtt,mikor kimenekültetek Spanyolországba.
Málna
@Havanagi: Dehát nem is panaszkodik. Az a ti dolgotok...:-)
kereső
Majd, ha szakitok rá időt - meg fogok hatódni. Addig meg légyszi szállj le az én "saját lábamról".
Sámannus
Már túlteljesített ország világ előtt amikor a pelenka brandot bevetette a természet lágy ölén. (röhögök)
csak úgy....
@Málna: pofátlanság lenne ha panaszkodna! erre nem jöttél rá magadtól,nekem kell segíteni?
Néro2
Már túl teljesítettél apádon Az ő korában hasonló korában még nem tudott ennyit lopni. ohh pardon saját lábán állni.
Egyébként meg bjka ! (baszdmegajókurvaanyád)
Málna
@csak úgy...: Látom, megint nem sikerült értelmezni amit írtam. Segítsek?
namihami
""Orbán Ráhel őszinte vallomást tett, megható amit mondott: "Úgy érzi, hogy túl kell teljesítenie azért, mert miniszterelnök az apja"""
Ami leginkább a család bankszámlájában csúcsosodik ki. Majd ő megmutatja a világnak, hogy mire képes.
csak úgy....
@Málna: látsz te lófaßt,- magadon segíts!
jesz
nem kell túteljesítenie kiskezitcsókolom, csak nem kell a padlóra köpni..és akkor minden rendben.
csak úgy....
"Ellopták a világ minden pénzét. Azt hiszik vállalkozók, értéket teremtenek közben csak kockázat nélkül költik az adófizetők pénzét.
És most már ott tartunk, hogy elismerésre vágynak azt akarják, hogy akik tényleg megdolgoztak a pénzükért, akik tényleg szakemberek akik tenyleg létrehoztak valamit azok ismerjék el őket közéjük tartozóként.

Hát l.f.szt!
Ha nincs pénzügyi kockázatod, ha nincs pénzügyi befektetésed, ha nem veszíthetsz egy projekttel semmit, ha egy projektből elfogy a pénz és csak úgy kapsz még, akkor azon semmi elismernivaló nincs.
Így egy csimpánz is tud vállalkozni. Ehhez nem kell tehetség vagy tudás."
(Beszarion Dzsugasvili/ 444)
simmering73
"Sok ellenszenves személyisége van a NER-nek, miután ilyen karaktereket termel ki, a köznyelv el is nevezte őket NER-lovagoknak és NER-lovagináknak. Kimagaslik közülük azonban egy, akinek eddig csak magánjellegű megnyilatkozásait ismertük (leszámítva azt az esetet, amikor a fatolvaj férjével két számmal kisebb öltönyben Magyarország kormányát képviselték egy bahrein-i üzleti tárgyaláson). Orbán Ráhelnél taszítóbb közszereplője azonban nincs az Orbán-rezsimnek, ennek oka pedig nem az eldobott pelenka, hanem a gőg, a beképzeltség és az apjától örökölt természete."
nepszava.us/elkezdtek-orban-rahelt-felepiteni-lehet-kesziteni-a-szentkoronat/
Málna
@csak úgy...: Dehát te szorulsz segítségre. Én meg mindig segítek a nyomorékoknak. Ilyen vagyok...:-)
libellle
Parisba men, hogy megtanuljon Franciául. Na elötte ajánlatos lett volna megtanulni irni. szegény.
hvg.hu/shake/20140619_No_komment_foto_Orban_Rahel_beirt_az_Orba
telegdilaci
@Peller Anikó:Amikor a cikket olvastam majdnem sírva fakadtam könnyekig meghatódtam hogy milyen nehéz sorsa van szegénynek amiért neki egy Miniszterelnök Apa jutott! minden az ölébe hullott,semmiért nem kellett nekik megdolgozni!
evacica
Nem esett messze az alma a fájától! Olyan mint az apja! Megszakad a szívem, miben is kellett túl teljesíteni? a lopásban?!
dr. prédikátor
RÜHELKE, TE CSAK NE TELJESÍT TÚL SOKAT. APÁD A LÓKUPEC LOP ÉPPEN ELEGET!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.