A kórház jelentette be a közösségi oldalán.

Munkaerőhiány miatt bezár a kalocsai kórház gyermekosztálya és szülészete Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház/Facebook

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Telephelyén humánerőforrás problémák miatt 2022. november 14-től 2023. január 31-ig a Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály működése és ennek következtében – az újszülött ellátás miatt – a Szülészet-nőgyógyászati osztály szülészeti ellátása felfüggesztésre kerül. A nőgyógyászati ellátás változatlan, továbbra is működik

– írja pénteken megjelent közleményében az intézmény.

Hozzáteszik:

A szülészeti ellátást ebben az időszakban a Bajai Szent Rókus Kórház és a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti szülészeti osztálya biztosítja, a gyermekek ellátását a kecskeméti Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály vállalta át. A betegek további biztonságos ellátása térségünkben biztosított lesz, a betegellátás nem sérül.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Melyik europai orszagban zarnak be korhazzak, iskolak, szinhazak, uszodak, sportletesitmenyek az ötödtras orosz gaz miatt??? Csak ugy efftarsilag kerdezem...
ómió
@teuton: Még mindig képtelen vagy a saját analfabéta fajkretén náci efftársaidat felismerni ott az efftársi vigyorgóban!? Pont úgy, ahogy az egyszerű válaszokat se vagy képes!? Pedig "eccerű" ez is, idiótája! Ott, ahol a brüsszeli efftársaid által az egekbe "bojkottált" energiaárakat képtelenek kifizetni!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, miröl makogsz itt megint? Ki nem tud mit kifizetni es hol? Na akkor fuss neki meg1x! Hol zarnak be bölcsödek, iskolak, egyetemek, szinhazak, uszodak, sportletesoitmenyek, korhazak, mert ötödaron olyan olcso az orosz gaz??? Olvassa mar fel neked valaki a kerdeseket!
ómió
@teuton: Sürgesd meg a kutyaagyat magadnak, bolsiék fajkreténje! Azzal nemcsak a magadéit ismernéd fel, hanem talán még a kapott válaszokat is megértenéd!
ómió
@teuton: Sürgesd meg a kutyaagyat magadnak, bolsiék fajkreténje! Azzal nemcsak a magadéit ismernéd fel, hanem talán még a kapott válaszokat is megértenéd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.