Megint nem sikerült a nagytőkét megszívatni – a vásárlókat viszont igen.

A Tesco kíméletlenül reagált a kormány árstopjára – Ennek is mi isszuk meg a levétMTI/Balogh Zoltán

Egyszerűen eltűnt a Tesco online kiszállításos árjegyzékéből a tojás az árstop-rendelet után – írja a 168.hu. A szerdától rögzített árú termékre rákeresve nem találhatunk mást, mint Kinder tojást, kaszinótojást, vagy tojásos száraztésztát a webes kínálatban.

A tojás mint kategória tehát eltűnt az internetes kínálatból.

A Pénzcentrum szerkesztőségébe beküldött fotó tanúsága szerint pedig az áruházban is korlátoznák a tojásvásárlást: mindössze egyetlen dobozt engedélyeznének naponta vásárlóként.

Ahogyan a fotón ábrázolt szöveg fogalmaz:

az élelmiszerár-szabályozásról szóló rendeletben meghatározott termékekből áhztartásonként egy vásárlás alkalmával maximálisan megvásárolható mennyiség (...) 10 darabos M tojás – 1 doboz vagy 30 darabos M tojás – 1 tálca, vagy 6 darabos M tojás – 1 doboz, vagy 10 darabos L tojás – 1 doboz, vagy 30 darabos L tojás – 1 tálca.

Így tehát egyetlen doboz vagy tálca, és maximum 30 darab L-méretű tojás vihető el naponta az üzletből. Arról a portáloknak nincs információja, hogy csak néhány boltban, vagy általánosan vezették-e be a korlátozást.

Forrás: 168.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem kapkodni kéne orbánnak meg sapkázni. Semmi szakértelem nincs. Senkinél. Minden ársapkás hiánycikk és marad a drágább. Menjenek a francba. Ezek nem járnak boltba csak a bejárónőjük végtelenített kártyával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Várható lépés volt! Senki nem akar veszteségesen eladni semmit!
balos
@rokker33: A probléma a,hogy olyan kurmány van megint a pénzcsapnál,amelyik az "üvegzsebébe" folyatja az adónkat!A Kereskedő pedig,azért tartja fenn a boltot,hogy profitot termeljen!A csalárd-barátosék meg duplán verik ránk az adót!
Rockxy
15 éve nem járok multikhoz, dugják fel maguknak a tojásukat.
de a zorbánnak is feldughatják.
Horizont
Nem kapkodni kéne orbánnak meg sapkázni. Semmi szakértelem nincs. Senkinél. Minden ársapkás hiánycikk és marad a drágább. Menjenek a francba. Ezek nem járnak boltba csak a bejárónőjük végtelenített kártyával.
Shikari
Ez a magyarok érdekében hozott intézkedés hatásos. Azóta is combot veszek, mióta árstoppos! Köszönjük Miniszterelnök Úr!
Doszika
@Shikari: Maradtál birkának még mindig. Unalmas csicska vagy öcsém! Előbb-utóbb azért csak pörkölt lesz belőled, akár sapka nélkül is.
Shikari
@Doszika: Biztosan kérni fogom a véleményed, ha érdekel!
csak úgy....
@Shikari: "veröce21 : Az ársapka nettó [email protected]ás a magyar néppel...!

És a fideszparaszt továbbcsápol...? - miközben a behúzott függönyű, hideg lakásából les kifelé hogy gyünnek-e már a migráncsok...! "
Mirabilis
orbánunk polihisztornak képzeli magát. ami mindenhez ért. Pl. ársapka, de nem fogja fel a hülyéje, hogy akkor más termék árát emeli fel a kereskedő.
orbán takarodj! Szemfényfesztő minisziszterelnök, menj a kipcsakjaidhoz és add át a kormányzást, azokhoz, akik a magyar nép érdekében dolgoznak, ahogy te csúti cigány nem!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:38
Na most nem hazudsz,mert eléggé combosan vagy idióta.
Pálinkás Pál
@Shikari: nem hánysz magadtól köcsög?-...miféle combról ugatsz?...ott a lápban max patkánycombot zabálsz..-
lampa laz
Fidesz szavazóinak (ha már elfogyott a boltokból a tojás) ott vannak orbán tojásai, ha meg strucc méretre vágynak keressék fel rezsisziszit, mert megérdemlik.
Mirabilis
És minden üzlet másképp reagált. Pl Lidl lédig krumpli:5 kg beleteszem a zacsiba és a pénztárnál kiderül, hogy több mint 5 kg. És akkor mi van? A pénztáros elveszi az egészet, vagy egyenként kiszedegeti a zacskóból?
És hova teszi? Mert gondolom nem én leszek az egyetlen. El se fog férni a pénztárban
Mirabilis
orbán hülye ezzel az ársapkával. Ennek az orbánnak - ki is miniszterelnök akit agyfasszal kezeltek tényleg van diplomája? Vagy dilifleppniről orvosi igazolás?
Tisztelt Dr. Wolfgang Waldner Nagykövet Úr!

A HírAréna és a Multimédia Hírháttér vezetőiként - az ismételten és több oldalról befutott, merőben titkosszolgálat-közeli és titkosszolgálati információk és beszámolók miatt - információkéréssel fordulunk Önhöz és Önökhöz, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök Ausztriában folytatott pszichiátriai kezelései ügyében, mellyel kapcsolatban egyértelmű, teljesen világosan halmozott nemzetbiztonsági kockázatról van szó mind Magyarország és népének sorsa, mind Ausztria és annak világpolitikai megítélése kapcsán. De sokkal többről is!
Shikari
@Pálinkás Pál: 1214 Ft a szabott ára. Ilyet veszek. Na makákó. Te még nem jöttél rá?
Baker
Nem érint, nekünk eddig is fürjtojásból készítette a szakácsunk az omlettet.
Baker
@Shikari: Sertéshús, comb (csont és csülök nélkül), kg: 1420 Ft
justhpeter
Orbán azóta agyhalott, hogy 2002-ben elvesztette a választást. Nem véletlenül nem járt be a parlamentbe olyan sokáig. Hosszú ideig tartott míg a zombilétből újra felépítették a dokik, de a zombsága visszamaradt.
Shikari
@Baker: Basszus! Akkor rosszul emlékeztem. Pedig épp ma vettem három kilót!
Németh István
A mocskos hangulatkeltés tetves rohadt ballibkó - de inkább nemzet és népellenes szemetek - (ugyan is van elég sok balliberális ismerősöm haverom, akik igen is nagyon pozitívan támogatják a kormány EMBERI intézkedéseit!
Mi TÖBB az a véleményük, hogy mint igazi balliberálisok a nemzeti oldal a nép, a polgárok érdekében tett igyekezete a kormánynak sokkal sikeresebb lenne, ha nem kellene azokat a kártételeket is szükségszerűségből finanszírozni amit a dk. balliberálisnak nevetett, nemzet és nép ellenes szervezete okoz! pl. a tanár tüntetés kárai, stb.
ÉRTITEK SZEMÉTLÁDA HANGULAT KELTŐ RÁGALMAZÓ? HAZUDOZÓK >@csak úgy...: @justhpeter: @Pálinkás Pál: @Baker: @black n' gold: @Horizont: (MEGJEGYZÉS > a sertés combot, nem kéne a tojglival összekeverni! >> ezt még az udvari barmok- baromfik is megkülönböztetik! A Tik -tojó nem tojik a disznó-ólba; ha csak nem szalmával fedett a belső felső, része!
terlasz
@Horizont: "Semmi szakértelem nincs. Senkinél." Sőt, az tilos! A cél a néphülyítés, a gondoskodó állam illúziója.
Shikarik combot vesznek olcsón, de azt nem veszik észre, hogy emiatt a többi hozzávalót dupla áron kapják. Ez bizony ellenőrizetlenül nyomja felfelé az inflációt. Nem véletlen, hogy nálunk a legnagyobb a pénzromlás az EU-ban.
Csak a hatalomtechnika számít, az ember csak kellék.
terlasz
@Mirabilis: "Pl. ársapka, de nem fogja fel a hülyéje, hogy akkor más termék árát emeli fel a kereskedő"
Dehogynem, nagyon is jól tudják, ezért csak kizárólag a kiskereskedelemre terheli az ebből származó veszteséget. Cél: Vakulj paraszt!
Yoda69
Napi 30 tojas boven elegendo. Persze ha lehet kapni.
Mellesleg volt valakinek ketsege afelol hogy a vegen nem vasarlo fizeti meg az arstoppot is? Ezt csak az agyhalott fideSS birkak szopjak be, mint a kamu rezsicsokkentest is. Eveken tobbet fizetett orban a lakossaggal mint amenyiert ok szereztek be a gazt es az aramot.
De hat mit varjunk egy olyan kormanytol amelynek elso lepese az volt hogy ellopta 3 millio ember nyugdij megtakaritasat.
Horizont
@Shikari: 17:48
Áruld már el hol veszel 1214 ft. -ért sertéscombot? Igazold.
Hacsak nem a cigányoktól veszed akik a dögkútból kilopják.
Shikari
@Horizont: Lidl. Van mindig! Most épp 3 kilóból lett tepsis husi és pöri a jövő hétre.
Juhász István
@HORIZONT.Kibőviteném : Nekem csak 1 / egy / kg. cukor lellene a kávémba,és egyszerűen SEHOL NEM KAPOK. Olcsó ÉTOLAJ SINCS, de legylább a B.55. liszt is HIÁNYZIK MINDENHOL. Farhátat keresve is hülyének néztek az eladók. Azt meg nem ismeri senki, hogy : CSIRKESZÁRNYVÉG...Árultak VALAHA ilyesmit ? Ez lesz a tojás sorsa is, meg a krumplié. Jó hir, hogy LEGALÁBBA PIACOKON meg lehet majd kapni.
Clavigo
@Horizont: Ez a muzsik @Shikari: üzemelteti a dögkutat...
telegdilaci
@Horizont:Van a Magyar Embernek annyi sütnivalója ha korlátozzák a limitet kiviszi az autójába amit engedtek neki azután vissza megy és vesz még,vagy aki közel van a bolthoz haza viszi és vissza megy másik adagért,ENNYI!!
Clavigo
@ómió: Megint rosszat álmodtál,,gyagyás ?
vacsi
@Horizont: Sajnos, pl. cukorból a Tescoban egyáltalán, semmilyen sincs!
Horizont
@vacsi: Spárban, Coopban, kisboltban sincs. Amióta sapka van rajta azóta.
archive
@Shikari: Hazudsz, mint a gazdád. A comb váráslása is limitálva van, naponta csak 1 kg vehet egy háztartás (ha egyáltalán kapni)
Shikari
@vacsi: Igen, tapasztaltam én is. Az Auchanban viszont mindig kapok. Ott próbáltad már?
sunoge
@ómió: A piacgazdaságot nem lehet megerőszakolni, a kommunisták sem tudták, össze is omlott a rendszerük. Dereng valami?
ómió
@sunoge: De ezt a "megerőszakolást"ráhazudni is túl izzadságos lehet! Vagy efftársilag ez már megszokott!?
ómió
@Clavigo: Érdekes, hogy sík idióta bolsi létedre tükör előtt - mint most is - mindig releváns kérdéseket bírsz feltenni saját magadnak!
drrotf
Ez a Propeller még mindig nem tud fogalmazni a valóságnak megfelelően, mert azt írja, hogy "Ennek is mi isszuk meg a levét!"Nem tudja ez a portál, hogy mindig , mindenek mi isszuk meg a levét, nem csak ennek!Nem kellene az emberekben hiú ábrándokat kelteni!
Aki Én
@ómió: Hogy jön ide a fogyasztóvédelem, te szellemi mélyszegény?
Kötelezze a boltot, hogy áruljon veszteségt termelő terméket? Te is így kereskedsz, elmebeteg? Te is azért vállalkoztál, hogy a kormány ,,adományát" finanszírozd?
Aki Én
Miért hiszik a fideszesek, hogy magánvállalkozásoknak kell veszteséget termelni a kormány dilettantizmusa miatt? Miért hiszik, hogy magánvállalkozások dolga támogatni a társadalmat a kormány helyett?
levarosbukta
@Rockxy: Nem csak a multi korlátoz, sok más bolt is.
levarosbukta
@Aki Én: Mert a fideszesek szerint a multi lop, csal, hazudik. A vállalkozó lop, csal, hazudik. Meg különben is a soros, a brüsszel meg a háború meg az anyámkínja mindenki hibás csak a kormány nem.
ómió
@Aki Én: Hogy szobrot ne emeljek a tetvesbolsi "etikádnak", bolsiék elmebetege! Szólj a "felséges" boltjaidnak, hogy az infláció gerjesztette extraprofitjukból forgalmazzák azokat a termékeket is, amelyek a profiljukba tartoznak, még akkor is, ha azokból nem dől a lé, vagy "adják vissza az ipart"! Mi a tipped,bolsiék zakkantja, melyiket választanák!?
Aki Én
@ómió: ...most ez valami igazolás akar lenni arra, hogy egy agyhalott balfasz vagy? Mert más magyarázatot nem találok erre a mérhetetlen buta válaszra.
Ok, elfogadom.
ómió
@Aki Én: Ez max. annyit igazol, hogy személyedben sajnos egy elmebeteggel chatelek!
Lepényleső
...volt olyan,hogy a levet nem velünk itatták,- miközben a közvagyoni lét személyes tulajdonba iktatva magánosították?
Shikari
Öt perc alatt lehetne kitalálni valami válasz intézkedést, amit a Tesco nyögve teljesítene. Viszont nem ez a cél, csak a libsik igyekeznek felfordulást okozni!
CsipkeRózsa
Orbán nem annyira hülye, hogy ne tudná, mindent a sor végén a jónép fizet meg!

A kormányban talán több miniszter, államtitkár stb. szintén tisztában van ezzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok