Megint nem sikerült a nagytőkét megszívatni – a vásárlókat viszont igen.

A Tesco kíméletlenül reagált a kormány árstopjára – Ennek is mi isszuk meg a levétMTI/Balogh Zoltán

Egyszerűen eltűnt a Tesco online kiszállításos árjegyzékéből a tojás az árstop-rendelet után – írja a 168.hu. A szerdától rögzített árú termékre rákeresve nem találhatunk mást, mint Kinder tojást, kaszinótojást, vagy tojásos száraztésztát a webes kínálatban.

A tojás mint kategória tehát eltűnt az internetes kínálatból.

A Pénzcentrum szerkesztőségébe beküldött fotó tanúsága szerint pedig az áruházban is korlátoznák a tojásvásárlást: mindössze egyetlen dobozt engedélyeznének naponta vásárlóként.

Ahogyan a fotón ábrázolt szöveg fogalmaz:

az élelmiszerár-szabályozásról szóló rendeletben meghatározott termékekből áhztartásonként egy vásárlás alkalmával maximálisan megvásárolható mennyiség (...) 10 darabos M tojás – 1 doboz vagy 30 darabos M tojás – 1 tálca, vagy 6 darabos M tojás – 1 doboz, vagy 10 darabos L tojás – 1 doboz, vagy 30 darabos L tojás – 1 tálca.

Így tehát egyetlen doboz vagy tálca, és maximum 30 darab L-méretű tojás vihető el naponta az üzletből. Arról a portáloknak nincs információja, hogy csak néhány boltban, vagy általánosan vezették-e be a korlátozást.

Forrás: 168.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: "veröce21 : Az ársapka nettó kib@szás a magyar néppel...!

És a fideszparaszt továbbcsápol...? - miközben a behúzott függönyű, hideg lakásából les kifelé hogy gyünnek-e már a migráncsok...! "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Várható lépés volt! Senki nem akar veszteségesen eladni semmit!
balos
@rokker33: A probléma a,hogy olyan kurmány van megint a pénzcsapnál,amelyik az "üvegzsebébe" folyatja az adónkat!A Kereskedő pedig,azért tartja fenn a boltot,hogy profitot termeljen!A csalárd-barátosék meg duplán verik ránk az adót!
Rockxy
15 éve nem járok multikhoz, dugják fel maguknak a tojásukat.
de a zorbánnak is feldughatják.
Doszika
@Shikari: Maradtál birkának még mindig. Unalmas csicska vagy öcsém! Előbb-utóbb azért csak pörkölt lesz belőled, akár sapka nélkül is.
csak úgy....
@Shikari: "veröce21 : Az ársapka nettó kib@szás a magyar néppel...!

És a fideszparaszt továbbcsápol...? - miközben a behúzott függönyű, hideg lakásából les kifelé hogy gyünnek-e már a migráncsok...! "
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:38
Na most nem hazudsz,mert eléggé combosan vagy idióta.
Pálinkás Pál
@Shikari: nem hánysz magadtól köcsög?-...miféle combról ugatsz?...ott a lápban max patkánycombot zabálsz..-
lampa laz
Fidesz szavazóinak (ha már elfogyott a boltokból a tojás) ott vannak orbán tojásai, ha meg strucc méretre vágynak keressék fel rezsisziszit, mert megérdemlik.
Baker
Nem érint, nekünk eddig is fürjtojásból készítette a szakácsunk az omlettet.
Baker
@Shikari: Sertéshús, comb (csont és csülök nélkül), kg: 1420 Ft
justhpeter
Orbán azóta agyhalott, hogy 2002-ben elvesztette a választást. Nem véletlenül nem járt be a parlamentbe olyan sokáig. Hosszú ideig tartott míg a zombilétből újra felépítették a dokik, de a zombsága visszamaradt.
Németh István
A mocskos hangulatkeltés tetves rohadt ballibkó - de inkább nemzet és népellenes szemetek - (ugyan is van elég sok balliberális ismerősöm haverom, akik igen is nagyon pozitívan támogatják a kormány EMBERI intézkedéseit!
Mi TÖBB az a véleményük, hogy mint igazi balliberálisok a nemzeti oldal a nép, a polgárok érdekében tett igyekezete a kormánynak sokkal sikeresebb lenne, ha nem kellene azokat a kártételeket is szükségszerűségből finanszírozni amit a dk. balliberálisnak nevetett, nemzet és nép ellenes szervezete okoz! pl. a tanár tüntetés kárai, stb.
ÉRTITEK SZEMÉTLÁDA HANGULAT KELTŐ RÁGALMAZÓ? HAZUDOZÓK >@csak úgy...: @justhpeter: @Pálinkás Pál: @Baker: @black n' gold: @Horizont: (MEGJEGYZÉS > a sertés combot, nem kéne a tojglival összekeverni! >> ezt még az udvari barmok- baromfik is megkülönböztetik! A Tik -tojó nem tojik a disznó-ólba; ha csak nem szalmával fedett a belső felső, része!
terlasz
@Horizont: "Semmi szakértelem nincs. Senkinél." Sőt, az tilos! A cél a néphülyítés, a gondoskodó állam illúziója.
Shikarik combot vesznek olcsón, de azt nem veszik észre, hogy emiatt a többi hozzávalót dupla áron kapják. Ez bizony ellenőrizetlenül nyomja felfelé az inflációt. Nem véletlen, hogy nálunk a legnagyobb a pénzromlás az EU-ban.
Csak a hatalomtechnika számít, az ember csak kellék.
terlasz
@Mirabilis: "Pl. ársapka, de nem fogja fel a hülyéje, hogy akkor más termék árát emeli fel a kereskedő"
Dehogynem, nagyon is jól tudják, ezért csak kizárólag a kiskereskedelemre terheli az ebből származó veszteséget. Cél: Vakulj paraszt!
Yoda69
Napi 30 tojas boven elegendo. Persze ha lehet kapni.
Mellesleg volt valakinek ketsege afelol hogy a vegen nem vasarlo fizeti meg az arstoppot is? Ezt csak az agyhalott fideSS birkak szopjak be, mint a kamu rezsicsokkentest is. Eveken tobbet fizetett orban a lakossaggal mint amenyiert ok szereztek be a gazt es az aramot.
De hat mit varjunk egy olyan kormanytol amelynek elso lepese az volt hogy ellopta 3 millio ember nyugdij megtakaritasat.
Juhász István
@HORIZONT.Kibőviteném : Nekem csak 1 / egy / kg. cukor lellene a kávémba,és egyszerűen SEHOL NEM KAPOK. Olcsó ÉTOLAJ SINCS, de legylább a B.55. liszt is HIÁNYZIK MINDENHOL. Farhátat keresve is hülyének néztek az eladók. Azt meg nem ismeri senki, hogy : CSIRKESZÁRNYVÉG...Árultak VALAHA ilyesmit ? Ez lesz a tojás sorsa is, meg a krumplié. Jó hir, hogy LEGALÁBBA PIACOKON meg lehet majd kapni.
Clavigo
@Horizont: Ez a muzsik @Shikari: üzemelteti a dögkutat...
telegdilaci
@Horizont:Van a Magyar Embernek annyi sütnivalója ha korlátozzák a limitet kiviszi az autójába amit engedtek neki azután vissza megy és vesz még,vagy aki közel van a bolthoz haza viszi és vissza megy másik adagért,ENNYI!!
Clavigo
@ómió: Megint rosszat álmodtál,,gyagyás ?
vacsi
@Horizont: Sajnos, pl. cukorból a Tescoban egyáltalán, semmilyen sincs!
archive
@Shikari: Hazudsz, mint a gazdád. A comb váráslása is limitálva van, naponta csak 1 kg vehet egy háztartás (ha egyáltalán kapni)
sunoge
@ómió: A piacgazdaságot nem lehet megerőszakolni, a kommunisták sem tudták, össze is omlott a rendszerük. Dereng valami?
ómió
@sunoge: De ezt a "megerőszakolást"ráhazudni is túl izzadságos lehet! Vagy efftársilag ez már megszokott!?
ómió
@Clavigo: Érdekes, hogy sík idióta bolsi létedre tükör előtt - mint most is - mindig releváns kérdéseket bírsz feltenni saját magadnak!
drrotf
Ez a Propeller még mindig nem tud fogalmazni a valóságnak megfelelően, mert azt írja, hogy "Ennek is mi isszuk meg a levét!"Nem tudja ez a portál, hogy mindig , mindenek mi isszuk meg a levét, nem csak ennek!Nem kellene az emberekben hiú ábrándokat kelteni!
Aki Én
@ómió: Hogy jön ide a fogyasztóvédelem, te szellemi mélyszegény?
Kötelezze a boltot, hogy áruljon veszteségt termelő terméket? Te is így kereskedsz, elmebeteg? Te is azért vállalkoztál, hogy a kormány ,,adományát" finanszírozd?
Aki Én
Miért hiszik a fideszesek, hogy magánvállalkozásoknak kell veszteséget termelni a kormány dilettantizmusa miatt? Miért hiszik, hogy magánvállalkozások dolga támogatni a társadalmat a kormány helyett?
levarosbukta
@Rockxy: Nem csak a multi korlátoz, sok más bolt is.
levarosbukta
@Aki Én: Mert a fideszesek szerint a multi lop, csal, hazudik. A vállalkozó lop, csal, hazudik. Meg különben is a soros, a brüsszel meg a háború meg az anyámkínja mindenki hibás csak a kormány nem.
ómió
@Aki Én: Hogy szobrot ne emeljek a tetvesbolsi "etikádnak", bolsiék elmebetege! Szólj a "felséges" boltjaidnak, hogy az infláció gerjesztette extraprofitjukból forgalmazzák azokat a termékeket is, amelyek a profiljukba tartoznak, még akkor is, ha azokból nem dől a lé, vagy "adják vissza az ipart"! Mi a tipped,bolsiék zakkantja, melyiket választanák!?
Aki Én
@ómió: ...most ez valami igazolás akar lenni arra, hogy egy agyhalott balfasz vagy? Mert más magyarázatot nem találok erre a mérhetetlen buta válaszra.
Ok, elfogadom.
ómió
@Aki Én: Ez max. annyit igazol, hogy személyedben sajnos egy elmebeteggel chatelek!
Lepényleső
...volt olyan,hogy a levet nem velünk itatták,- miközben a közvagyoni lét személyes tulajdonba iktatva magánosították?
CsipkeRózsa
Orbán nem annyira hülye, hogy ne tudná, mindent a sor végén a jónép fizet meg!

A kormányban talán több miniszter, államtitkár stb. szintén tisztában van ezzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.