Aláássa a kétoldalú kapcsolatokat az ukrán külügy szerint Toroczkai határrevíziós kijelentése.

Toroczkai László, a Mi Hazánk párt elnöke november 11-én a lengyel függetlenség alkalmából a következő szöveget posztolta a Twitterre:

„Isten áldja Lengyelországot! Találkozzunk újra a lengyel-magyar határon!”

Toroczkai lengyel-magyar közös határról írt, az ukrán külügy elítélte ezt

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke beszél a Sándor-palota előtt rendezett fáklyás tüntetésen 2022. november 9-én

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ehhez, ahogy a 444 írja, egy 1939-es fotót is csatolt, amelyen egy lengyel és egy magyar katona látható, amint kezet fognak a közös határon.

Forrás: 444.hu, ukrinform.net

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tóth Lacinak, már csak 90 fokkal kell elforgatni a kezét és Heil Hitler! üdvözlet lesz. Az meg a "csak nemzet"! Egy fasiszta barom, a fidesz szatellit pártja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: mézesmadzag laci ért a gyogyósok nyelvén! :)
jesz
Toroczkai egy jóhumorú álmodozó...szer lesz felébredni.
Eladott Ország
Tóth Lacinak, már csak 90 fokkal kell elforgatni a kezét és Heil Hitler! üdvözlet lesz. Az meg a "csak nemzet"! Egy fasiszta barom, a fidesz szatellit pártja!
csak úgy....
mi lesz akkor ha a szlávok megelégelik a nagy hazudozós magyarokat és összefognak?
Eladott Ország
@Shikari: ma, 10:38 ☺ Szerencsétlen bohóc kezelésével nem kellene várni, mert a csútié is megkésett és most láthatjuk hová jutott. Talán társuljon be Toroczkai (Tóth) Laci is a fekete kisbuszba a grazi utakhoz. Mint egy falat kenyér annyira hiányoztatok a parlamentből, nincs elég szélsőjobbos idióta benne. Ez nem Balkán, ez fekete Afrika. Lesz még Észak-Korea is, fasiszta 2/3-ad nácikkal kiegészülve. "Orr bán" pojácái. Toroczkai (Tóth) László: "Innentől kezdve kicsit ki fognak egyenlítődni az erőviszonyok" Így is van. A Párt nem szokott hálátlan lenni a számára kedves szolgái irányában. Tehát bárkinak hajlandóak benyalni. Zelenszkij már ellenség, ma ez nyíltan ki lett mondva diadalittasan. NATO és EU tagokként, a világon egyedül Putyint el nem ítélőként van ennek jelentősége, hogy ez bukott ki azon a gusztustalan pofáján. A szegedi fasiszta bunkó Tóth Laci magyarosította a nevét,Toroczkai lett. Nekünk mindig kell, hogy szar legyen, különben fenenagy jó dolgunkban talán el is tűnnénk.
Eladott Ország
@sgl: ma, 10:58 ♦ Több európai politikus is szóvá tette már , hogy a geci és szárnysegédei/államtitkárai irodájában nagy Magyarország térképe látható. Nézd már ezt a léckutyát és a fröccsöntött fácánt B+! Ezt az ízléstelen faszt! Ez betegebb, mint wally. Ahogy a berendezést nézem arra azért vigyázott hogy ő legyen a legnagyobb állat a szobában. Már csak egy földgömb kéne az asztalra, Hitlernek is volt. A csúti sertésnek is van, azt mondja úgy kapta ajándékba. Hogyne, a kellékesnek kismalac vágtában kellett szerezni egyet mikor a kolostorba költözött. Ráadásul az a földgömb valami kurva drága, egyedi kézműves cucc, nem valami Tanért-ből való példány, vagy egy annak megfelelő márkásabb darab. A demokrata "kiskovács" is az egyenes utat választotta. Faxé nem ment mezőőrnek ez a barom. Üldögélne egész nap egy akácfa tövében és nézegetné a bakzó fácánokat. Mindenkinek jobb lenne. Mert ezek a mezőt nem őrzik, hanem lebetonozzák. Ez mezőőrként maga lopná a kukoricát meg a barackot. Utána meg letérköveztetné.
uploads.disquscdn.com/images/ed2068abcde07ef692dd57fdadf752d89b99542bffebd516fd3251fc59a4544e.jpg?w=800&h=1266
Baker
Nem lehetne magyar-svéd határ? Hamár..merjünk nagyot álmodni ;)
csak úgy....
@Baker: akár 3 tenger is moshatná partjait, na de majd laci...
csak úgy....
@Maccska: az osztrákoktól mikor akarjátok visszakövetelni a "lopott területeket" ? :)-vagy a szerbektöl,horvátoktól,szlovénoktól,szlovákoktól,románoktól?
balos
@Maccska: Mert ott is voltak ilyen szemét nácik,mint a torockaka és a családod!
csak úgy....
@Maccska: te elmebeteg, nem veszed észre,hogy nagyobb a szemetek mint a pofátok? -a silány tehetségetekröl nem is beszélve..
kereső
Na, ennek sem a szomszédja a hülye. Ha, úgy vesszük akkor már nincs is határ Magyarország és Lengyelország között- mindkét állam, és a köztes is a schengeni övezet tagja- igy határ nincs állampolgáraik számára. Szabadon járhatnak, kelhetnek. Kell ennél több, ti NER hülyék?
Ti-mihazánkosok még ezzel a 93 ezer négyzetkilometerrel sem boldogulnátok, ahogyan a fideSS sem.
Nessy
Az emberi hülyeség tényleg végtelen! Ez a zakkant pasas is igazolja Einstein tételét!
csak úgy....
@Maccska: ezt hol olvastad te marha? origo,vadak,prostik.. ?
C_3PO
@Horizont: Jakab segedelmével!!! A párizsi nagykövet baszta el...
namihami
Parlamenti párt, parlamenti képviselőkkel!
Az ember nem tudja eldönteni, hogy a fidesz által irányított polihikai életnek vagy a magyar választók egy rétegének a nagyobb szégyene!
Csurka vetett, Viktor gondozta és a választóik arattak!
134.bátor
Mindig elcsodálkozom azon,ezekre vajon milyen emberek szavaztak,hogy bekerültek a Parlamentbe?? Milyen ember az,akinek egy ilyen párt kínál alternatívát?
csak úgy....
@134.bátor: aki shikarit,maccskát,kis tehent,omiót,németh pistát,durbincsot,csizmást ...stb. olvasgat, annak már nem illik csodálkozni!
csak úgy....
"Mi a fasznak meg tobb magyar terulet? Jol lathatolag a mostani kis Magyarorszagon se tudnak mukodtetni lassan mar semmit. Lassan az eperjesi ciganytelep fenyuzesnek szamit az eszakkelet-magyarorszagi telepulesek egyes reszeihez kepest..." (Fő Dudi/444)
"Nem nyugszanak a náci mocskok, keverik a kakát. Ehhez az egyhez értenek/értettek. Semmi máshoz. Buta pöcsök." (Icegy Genabro /444)

"Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki!"
(Nem kell írnom kitől idézve) (Sjakie /444)
csak úgy....
"Az ukrán külügy jobb, ha csöndbe marad, elmegy a templomba és hálát ad az istenüknek.
Márminthogy a magyar balfasz csorda nem nekik segít, és ezzel garantálja a győzelmüket. Ez többet ér, mint az USA fegyversegély, ezt azért lássuk be. Mi meg csak átvészeljük ezt a szopást is valahogy, legfeljebb életbe lép az eredeti Trianon, és a Duna lesz a román határ, a Balaton meg a szerb. Ennyit tud a náci jobboldal elérni, ez látszik az elmúlt 100 évből.

A lengyelek meg már február 24.-e óta tudják, hogy milyen jó barátjuk vagyunk, a szlovákok meg pont leszarják, az ott élő magyarok fogják lerohanni a bevonuló dicső magyar náci sereget, a csehek meg érdektelenek, mert megesznek minket reggelire." (Anyadmajma /444)
Eladott Ország
@Shikari: ma, 14:09 ☻ Toroczkai (Tóth) László dédapja Tutsek Gusztáv Vazul volt, az 1956 utáni perek vérbírája. Apja a rendszerváltás időszakának titkosszolgálati tisztje. Ő maga megváltoztatta nevét...
uploads.disquscdn.com/images/f6fd43593709e2c813cfa17950798875614dda2e2519361041ebc2cb0da13e89.jpg?w=800&h=960
Toroczkai (Tóth) Laci kinyújtott karral „Heil Hitler” egy római sportrendezvényen.
sp-ao.shortpixel.ai/client/q_lqip,ret_wait,w_772,h_513/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/20000.jpg
Mi Hazánk: "Lépjünk ki az Emberi Jogok Európai Bíróságának fennhatósága alól." Nem csak a Mi Hazánk lépne ki az EJEB fenhatósága alól! Hanem a KDNP is. "A strasbourgi döntések sértik az állam kompetenciáját, az ítéletek mögött globális csoportok érdekei húzódnak meg, itt az idő, hogy az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásáról, vagy bizonyos pontjainak felfüggesztéséről gondolkodjon el a kormány" Vejkei Imre a KDNP vezérszónoka a parlamentben.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/duro.jpg
Alfa
tulajdon kép ez a békeszerető fegyverkező fasiszta-náci keresztény putyin csicska orbánnak.és a fidesz-ner szekta terve...
a háború
ómió
Na, de azt "nyugati szövetségeseink" (akkor még Antant néven) már több, mint 100 éve elrabolták tőlünk!
bence
Már csak ez a valós nevét nem vállaló szarkupac Toroczkai hiányzott nekünk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.