A kormánypárti műsorvezető szerint azonban a ferencvárosi polgármesternek is lenne miért elnézést kérnie.

A Telex cikke szerint szombaton késő este a Facebook-oldalán kért bocsánatot Jeszenszky Zsolt (DJ Jeszy), a Pesti TV műsorvezetője Baranyi Krisztina ferencvárosi független polgármestertől.

Jeszenszky Zsolt végre elnézést kért Baranyi Krisztinától

Fotó: Facebook/Baranyi Krisztina

Az ügy előzménye, hogy Baranyi az ATV egyik adásában nem állt szóba az oda meghívott Szalai Szilárddal, a Pesti Srácok kormánypárti média munkatársával, mivel Baranyi szerint az nem sajtó, amit a Pesti Srácok csinál. Erről vita alakult ki a műsorban, majd egy másik adásban Baranyi bejátszott egy felvételt a Pesti TV egyik műsorából, ahol arról beszéltek a műsorvezetők, hogy inkább szeretkeznének egy kecskével, mint Baranyival, mert a kecskét utána meg lehet enni.

Ezek után kért elnézést Jeszenszky a Facebook-oldalán, a bejegyzésben a következőket írva:

„Baranyi Krisztina politikai tevékenységének, ennek során állandósult vádaskodásainak és hisztériáinak bírálata, hazugságainak leleplezése minden esetben jogos. … Ellenben bárkinek a személyét minősíteni – akár seggnyalónak vagy ócska propagandistának nevezzük, akár a külsejével, női mivoltával kapcsolatosan sütünk el gúnyos vicceket – mindig az érvek, az érdemi mondanivaló hiányát mutatja. Egy korábbi műsorunkban Baranyi Krisztinára tett dehonesztáló megjegyzéseinkkel mi is átléptük a jóízlés határát. Bár a Baranyi által közölt, majd a baloldali sajtón vezényszóra végigfutott állításokkal ellentétben az inkriminált mondatok nem tőlem hangzottak el, de a későbbiekben magam is kiálltam mellettük – helytelenül. … Kollégáim, és különösen a magam nevében is ezúton kérek elnézést Baranyi Krisztinától a méltatlan megjegyzésekért.”

Jeszenszky a bejegyzésben azzal is érvelt, hogy Baranyinak politikusként el kell viselnie, ha "hideget-meleget" kap, és ha nem bírja, akkor legyen inkább más, mondjuk mosónő.

A kormánypárti műsorvezető a bejegyzésben arra is felkérte Baranyit, hogy ő is kérjen elnézést Szalai Szilárdtól, illetve mindazoktól, akik "nem osztják az ő politikai krédóját, ezért személyeskedően ócska propagandistának nevezi őket; és azoktól a kerületi képviselő testületi tagoktól – köztük a vele elvileg szövetségben lévő, de más pártokat képviselőktől – is, akiket pedig rendre hülyének, butának, fasisztának, tolvajnak minősít”.

Baranyi a Facebook-oldalán a következőket reagálta Jeszenszky posztjára:

"Meg vagyok lepve

Hogy három év után magától bocsánatot kér

Nem ilyennek ismertük meg.

Máskor ehhez 4 év pereskedés kell, az adófizetők pénzén.

Azért közben volt még egy lekurvázás és egy szavazás arról, hogy a követői tényleg a kecskét…?"

Forrás: telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Elnézést kért...""---így, ebben a formában és stusban.
Nem lehet eldönteni, hogy a bocsánatkérés bunkóbb vagy amiért bocsánatot kért!?!?!
Olyan fideszes, hírtv-s, jeszenszkys...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A média tahósságnak ehhez semmi köze ugyi...
Logogrif
Jeszenszky...- "bottom burp..." de nem a gatyában !
Gazella
@KisTehen: te nem dk-s, hanem fideszes kecske baszó vagy!!
Alfa
a vállaltan kecskebaszó keresztény-narkós-pedofil fidesz-ner szektának,és propagandistáinak egy szavukat sem lehet elhinni...
Ez nem bocsánat kérés volt ,hanem éppen ellenkezőleg...
Ilyanra mondja egy régi magyar közmondás...ezeknek még akkor sem lehet hinni,ha a kecske legel a sírjukon...de még annak a kecskének sem, amelyik ott legel...
Toller Béla
Mndent egybevetve, a kétkilós zacsiból egy szem krumplit visszatartó genya, a kis jeszenszky-genya mind azt mutatja, hogy Magyarországon a Holoocaust bármikor megismétlődhetne, a zsidók hiánya egyáltalán nem akadálya semminek sem ! Kellenének a jó tanárok, nagyon ...
ómió
Bezzeg az efftársnőtől ilyesmi nem várható! Ő megmarad "újságíróértékelőnek" (is)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.