Tizenketten utaztak a bolgár honosságú járműben, amely tisztázatlan okokból egy fának ütközött Ruzsa külterületén, egy nem aszaltozott úton vasárnap reggel.

A Csongrád- Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint november 13-án 9 óra körül egy bolgár honosságú jármű eddig tisztázatlan okok miatt Ruzsa külterületén egy nem aszfaltozott úton haladva fának ütközött. 

Fának ütközött egy embercsempész autója Ruzsa mellett, nyolc menekült megsérült, a sofőrt még keresik

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrök kiérkezésekor az autóban nem volt senki, azonban a baleset helsszínétől nem messze 12 külföldit találtak, akik a rendőröknek elmondták, hogy az autó utasai voltak. 

A balesetben nyolc személy megsérült, őket kórházba vitték a mentők. Az illegális határátlépők közül hatan afgánnak, hatan indiai állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásukat nem tudták jogszerűen igazolni, így a sérülést nem szenvedett négy külföldit a meghallgatásuk után visszakísérték a határzárhoz.

Az autó sofőrjét még keresik a rendőrök, mivel az embercsempészés bűntett alapesetben egytől öt évig, minősített esetben öttől akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Ha orosznak vallottak volna magukat, akkor Vitya örökbe is fogadta volna öket...
balos
A soför menedékjogot kapott a belügyérnél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.