Megugrott a zálogházak forgalma, írja a Blikk. A lap szerint családok ezrei kényszerülnek gyors pénz reményében zálogba tenni ékszereiket. A lap egy Marika nevű nyugdíjassal beszélt, aki már tart a téltől, és volt, hogy egyenesen a boltba ment a zálogházból, hogy be tudjon vásárolni. „Havi 93 ezer forint, ennyi a nyugdíjam. Ön szerint mire elég? Kénytelen […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Dobbenetes tenyek.
Orbanek melyszegenysegbe taszitanak 6 millio magyart, 3 millio pedig a kozeposztalybol lecsuszik a szegeny retegbe. Kizarol a NER elvtarsaknak piros az alma. Meddig turjuk meg ezt? Mar reg lampavason kellene himbaloznia orbannak, rogannak es a tobbi nepnyomorito moszkovita hazaarulonak.
Juhász István
Majd VALAMELYIK Ner- társ főispán, vagy ispán el el fogja magyarázni, hogy mindez azért van, mert a sok nyög- dijas részére ezek a CSALÁDI ÉKSZEREK FÖLÖSLEGESEK lettek. K@rva életbe---- nekem nincs egyetlen ilyen FÖLÖSLEGESSÉ VÁLT ékszerem sem, igy marad a HOZSANNÁZÁS vitya irányába, hogy MEGADTA AZT, amire Ő HOZOTT TÖRVÉNYT. Kapisko ? Amikor eltörölte a svájci indexálást, és bevezette a kormány által BEDIKTÁLT, és a KSH részéről BEVALLOTT... inflációs érték szerinti nyögdijemelés formáját. Ezzel elérve, hogy a nyögdijak SOHA NE EMELKEDJENEK, pusztán az inflációt kövessék
Yoda69
@Juhász István: Valosagban meg az inflaciot SE kovetik. Mindig joval alatta volt, most meg hogy 30-40%-os inflacio van meg inkabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.