Vasárnap délután, kora este tűnt el egy tanáyról, azóta nem találják a kislányt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Győri Rendőrkapitányság 08010-157/538/2022. kör. számon körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kislány Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

Hatéves kislány tűnt el Pérről, keresik a rendőrök – fotó 

Fotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Egy 6 éves gyerek hogy mehet el egyedül egy tanyáról? Nem kellett volna felügyelni?
szegfue
Ennél rosszabbat el sem tudok képzelni, hogy eltünik a gyerekem... 16 óra körül már kezd sötétedni... Mégis hova indult?
nemkati
Vajon hol töltötte az éjszakát? Csoda hogy nem fagyott meg. Nyomkövetőt kell tenni a kis csavargóra.
nemkati
@Horizont: Na, én nem vagyok tanyasi kislány, biztos szétfagytam volna a bokorban, hajnalban 2-3 fok lehetett. És vasárnap délután tűnt el, amikor még azért viszonylag jó idő volt. Mindenesetre klassz kis csaj, örülök hogy meglett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.