Orbán Viktor visszatért egykori óvodájába, ahol azt mondta, hálásak az óvodai dolgozók munkájáért. Egy óvónő szerint hálával nem lehet fizetni a boltban, valahogy másképpen is kifejezhetné a kormány ezt a hálát.

Szombaton vendégeskedett egykori óvodájában Orbán Viktor miniszterelnök édesanyja kíséretében, a látogatásról több képet és egy videót is posztolt a Facebook-oldalára. A miniszterelnököt az édesanyja "vitte" óvodába, 53 év után újra.

Hálával nem lehet fizetni a boltban – óvónő fakadt ki Orbán óvodai látogatása után

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A videóban Orbán megköszönte az idén 140 éves alcsútdobozi Háromhárs óvoda dolgozóinak a munkáját.

"Szeretném megöszönni mindenkinek a munkáját, aki itt naponta törődik a gyerekekkel, gondozza őket. Hálásak vagyunk Önöknek, Nektek azért a munkáért, amit itt minden nap elvégeztek." 

Az RTL Híradó készített riportot a látogatás kapcsán, melyben Kátainé Kovács Viktória, a Pártatlan Óvodákért Közösség alapítója úgy fogalmazott, a boltban vagy a számlákat nem lehet hálával kifizetni. A szervezet nevében az alapító elmondta, várják, hogy Orbán Viktor máshogyan is kifejezze a háláját.

A szervezet a XV. kerületi óvónőkből alakult meg, akik korábban egész napos polgári engedetlenséggel hívták fel a figyelmet az óvodai dolgozók nehéz helyzetére. Kátainé szerint azonban ezeket a hangokat a kormány és Orbán Viktor nem hallja meg – olvasható a 24.hu cikkében.

Forrás: 24.hu, rtl.hu/hirado

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Valamit nagyon elszúrtak a maffiavezér nevelésében abban az oviban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@simmering73: Hoztam váltóruhát, pelenkát és ami még kellhet. Kérem segítsenek neki, ha véletlenül valami balesete lenne, időnként még nem teljesen szobatiszta. A kevlárt ne felejtsék ráadni, mert kicsit félős a lelkem.
Grazban már saját személyzet segít neki. Az ottani számlát a Karmelitának címezik, az itteni közpénzből megy.
csak úgy....
orbán és a hála... , ettöl fölröhögtem!
telegdilaci
@Béla333:Nem látták rajta az első naptól hogy ebből egy igen nagy gazember lesz a Pedagógusok meg úgy vásároljanak hogy elmondják a boltban hogy mi a Miniszterelnök hálájával fizetünk,és mi is hálával tartozunk hogy kiszolgálnak bennünket!
ómió
Talán szólhatna a brüsszeli efftársainak is, ne "blokkolják" a pénzét! "Hálával"!
nezelodo
@csak úgy...: Ismerjük. hogy "A hála nem politika kategória!" Ezért a fidesz kormány tagjainak, államtitkárainak és a képviselőknek nem a háláját fejezte ki, hanem pofátlanumagas összeggel megemelte az amúgy is pofátlanul magas fizetésüket.
Amúgy pedig a pályafutása során sokszor igazolta a kijelentését, megtapasztalhatta ezt a belőle miniszterelnököt fabrikáló Torgyán is, és még sokan mások, Princz Gábortól Tarsoly Csabáig, és a Simicskán se kihagyva nagyon sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.