De azt is bátran megkérdezték, hogy tagja-e valamelyik családtagjuk politikai pártnak.

Bizarr kérdőív: magyarságukról, Orbánról és a NATO-ról is kérdezték egy székesfehérvári gimnázium diákjaitillusztráció, MTI Fotó: Balogh Zoltán

Online kérdőívet kellett kitölteniük egy székesfehérvári középiskola diákjainak, egyebek mellett arra kellett válaszolniuk, mennyire kedvező vagy kedvezőtlen a véleményük a NATO-ról, a Magyar Honvédségről vagy éppen Orbán Viktorról – írja a telex.hu a Népszava értesüléseire hivatkozva.

A most kiszivárgott kérdőívben arra is kíváncsiak voltak, hogy a kitöltőnek dolgozik-e valamelyik családtagja a médiában, vagy van-e olyan rokonuk, aki tagja valamilyen politikai pártnak.

Arról is érdeklődtek, hogy a középiskolai kitöltő mennyire büszke magyarságára, valamint mennyire tartja fontosnak, hogy Magyarországnak erős hadserege legyen, és megfontolná-e csatlakozását a honvédséghez.

A Népszava érdeklődésére a Belügyminisztérium elmondta: nem tud a kérdőívről, a Székesfehérvári Tankerületi Központ annyit közölt, hogy az általa fenntartott intézmények közül egy gimnáziumban húsz tanuló töltötte ki önkéntesen, anonim módon az online kérdőívet

egy honvédelmi ismeretekkel kapcsolatos kutatáshoz.

Állítják, hogy a felmérésről a tankerület előzetesen nem értesült, arról az iskola vezetője saját hatáskörben döntött. Az érintett iskola igazgatójától pedig csak annyit tudtak meg, hogy kutatás célja a fiatalok honvédelmi ismereteinek vizsgálata, és a felmérés elvégzésével kapcsolatban iskolán kívülről kaptak megkeresést.

Forrás: telex.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
fideszék a fiataloknál faggatóznak a szüleikriöl? -erre ki hatalmazta fel öket?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Szokott-e csuklani az iskola vezetőjének az édesanyja?"...
namihami
@Qqberci: 10.09: És, Jézus anyjához hasonlóan, nem fél-e a szeplőtlen fogantatástól?
(
Jozefina
A diákok tiz ezreinek a véleményét hallhatják az utcán!!!??
Nessy
50-s évek! Önéletrajz.Ezzel kellett kezdeni! Szülei foglalkozása 1945 előtt, után.Mely pártnak voltak a tagjai1945 előtt? Ma mely párt tagjai. Milyen kitüntetést kaptak 1945 előtt, után.
csak úgy....
fideszék a fiataloknál faggatóznak a szüleikriöl? -erre ki hatalmazta fel öket?
kereső
@Maccska: 10:42 Az ellenzék melyik pártja van olyan "jóban" a klikkel, hogy ezt megteheti? Hm...Vagy egyenesen "gyurcsány vót"...bizonyiték nélkül köpöd már megint a hazugságot.
Törölt Nick
@Maccska: Az ellenzék kezének lába van. Ez már színtiszta tudomány.
Galway
Ezt a kérdőívnek neveztett baromságot bizonyára az internetről szedte le egy szakdolgozó (hozzátartozója). Rendesebb felméréseknél (nem húsz gyerek) vannak úgynevezett szűrő kérdések, például nem szokták kérni a véleményformálók (politikusok, médiában dolgozók) válaszait.
Itt is ez történhetett.
csak úgy....
@Maccska: 10:42 szerintem te nagyon hülye!
kereső
@Maccska: Feltételezem, hogy tudsz olvasni kandúr bandi, ha már egyetemet emlegetsz:
A Népszava érdeklődésére a Belügyminisztérium elmondta: nem tud a kérdőívről, a Székesfehérvári Tankerületi Központ annyit közölt,- azaz, a székesfehérvári tankerületi központ kérte a diákokat, hogy +önkéntes" alapon töltsék ki a kérdőiveket. A tankerületi központ meg tele van "ellenzékkel"- mint tudjuk, ők rugdossák ki a tanárokkat, meg csökkentik a fizetésüket.
Nem is kommentálom tovább hazug lényedet.
Törölt Nick
@Galway: Ne felejtsd el, lehet, hogy a 20 kitöltő simán hazugság.
ómió
És ehhez nemcsak "tanár" efftársi pedofíliának van joga!?
kereső
@ómió: Téged biztosan nem "Tanár" tanitott- hanem szabadon nőttél, mint a "gaz". Tanár ilyen merényletet nem követhet el a társadalom ellen.
ómió
@csak úgy...: Tükör előtt ne így vígasztald magad, mert örökre hülye maradsz!
ómió
@kereső:Igazi merényletet látnál? Akkor nézz a "tanár" efftársaid által pedofil módon maguk elé tolt diákságra, amikor "tünciznek"! Még rájuk se kell hazudnod a merényletedet!
kereső
@ómió: De baromarcú fideSS szellemi nivójú analfabéta- akik csak két szót ismernek: Igenis, értettem- de a világ, és az értelem ennél kicsinyt több. Nyomod itt az "efftársi, bolsi " szöveget, amikor a két szó valódi értelmével, jelentésével sem vagy tisztában.Na, dugulj el- nem vagy "partner", a sötétségéddel. maradj saját közegedben- ott akár még világitótorony is lehetsz.
kereső
@Maccska: Az igazgató önhatalmúlag döntött, a tankerület tudta nélkül. És igazgató még?, hiszen, kréta váswárláshoz is tankerületi engedély kell. Na mesélj még!
csak úgy....
@Maccska: "pedig bármi lehet.
Mifelénk egy egyetemi hallgató a szakdolgozatához csinált közvéleménykutatást.
Ha anonim akkor nem tökmindegy hogy ki csinálja? "
"Szerintem az ellenzék volt "
"Az ellenzék keze ide is betette a lábát.A kormánynak ezt nem kellene engednie. "Az ellenzék ebből próbál profitálni.Mivel másból nem tud.Én is támogatom a tanárok fizetésemelését,de a fideszre szavazok. "
..baxod,neked labilis a fölfogó képességed! ezt te firkáltad pár órán belül...
ómió
@kereső: Csak nem a mocskos bolsiságod "sérült", elmebeteg efftársi tetükirály!? Pihenj csak a Böszmeánusz langymelegében - az a te bolsikonform efftársi miliőd!
Aki Én
@Maccska: ...mert ha nem az ellenzék, akkor már mindjárt nem is gond, igaz?
Aki Én
@ómió: Hogy te mekkora buta balfasz vagy...
Yoda69
Pedig erdekes lenne igy ilyen felmeres szelesebb korben is, teljes anonimitas mellett.
ómió
@Aki Én: Amit tükörben konstatálsz, vazze, ne rám hazudd! Vagy ez most nálatok a diliházi módi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.