Cserébe közvéleménykutatást kell csinálniuk a bevándorlás témaköréről.

Mielőtt lemondott, Palkovics még adott egy 1,2 milliárdos megbízást a kormánybarát SzázadvégnekMTI/Filep István

Mint ismert, múlt héten a Technológiai és Ipari Minisztériumot vezető Palkovics László lemondott. Ennek kapcsán ma Gulyás Gergely tett is néhány fontos bejelentést, amelyekről itt írtunk részletesebben. Ahogyan a 444.hu rámutat, még a lemondás előtt a kormányközeli Századvég sikeresen leakasztott a minisztériumról egy 1,2 milliárdos megbízást – mégpedig verseny nélkül.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hétfői közleményből kiderül: ezért a pénzért az agytörsztnek az 38 európai ország közvéleményét kell szondáztatniuk (38-szor) a bevándorlásról.

„A Kormány külpolitikai tevékenységéhez és döntéshozatalához elengedhetetlen egy, a hazánkat, a mindenkori magyar Kormányt, illetve Európát, mint földrajzi területet, valamint az Európai Uniót érintő aktuális és nagyobb volumenű ügyeket vizsgáló, a teljes Európai Unió lakosságára (valamint az EU-val szoros gazdasági, politikai, kulturális, földrajzi kapcsolatban álló néhány további ország lakosságára) reprezentatív közvéleménykutatás-sorozat lebonyolítása. A felmerülő témáknak reflektálniuk kell a lakosságot érintő legfontosabb társadalmi ügyekre (többek közt: bevándorlás, szubjektív gazdasági helyzetkép, jövőkép, tágan értelmezett politikai események, személyek megítélése, felmerülő döntési opciók előzetes hatásvizsgálata stb.) Ennek érdekében felmérést kell végezni az EU tagállamaiban, valamint Norvégiában, Svájcban, Nagy-Britanniában, kiegészítve a Balkán országaival (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Koszovó, Montenegró, Szerbia, Törökország és Moldova), összesen 38 országban” – áll a közleményben.

Forrás: 444.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bogatir
@Horizont: Az biztos. A csuti rém úgy van vele, hogy ilyen gazemberekre a jövőben is szüksége lesz, úgy hogy elfekteti valahova duzzogni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bogatir
Bőr nincs a képén, soha nem is volt ennek a mocsok Palkovicsnak. Szégyen hogy ilyenek garázdálkodhatnak az országban.
namihami
Nem akart köszönés nélkül távozni!
Bogatir
@Horizont: Az biztos. A csuti rém úgy van vele, hogy ilyen gazemberekre a jövőben is szüksége lesz, úgy hogy elfekteti valahova duzzogni.
ómió
És nem volt képes egy efftársias céget választani!? Ezt a bolsi "abcúgot"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.