A közelmúlt történései ismét megihlették Somogyi András humoristát, aki jó szokásához híven ezúttal is Kajdi Cyla hangján narrálja legfrissebb Orbán-paródiáját.

Orbán-fricska a javából: "Minden diktátor ilyen picike?" A "felcsúti pöffeteg" ezúttal is jól megkapta a magáét
Fotó: Youtube

A szájnyalogatós stílusban előadott performansz rámutat az árstop hátulütőire: hiába kap sapkát a tojás és a krumpli, ha cserébe más termékek ára az egekbe szökik. Mellesleg már jóval a háború előtt is voltak árstopos termékek – ennyit a háborús inflációról.

Orbán Viktor – a felcsúti pöffeteg – posztjai egyébként mindig jókedvre derítik narrátorunkat, mint mondja, annyi mindent megvédett már, hogy a miniszterelnök lassan több mint testőr.

Somogyi odapörköl a "pontyarcú maszatként" emlegetett Rogán Antalnak is, aki 20 milliárdot szórt el olyan hülyeségre, mint például az óvodások nemváltó műtétjeivel való riogatás. Érdekes, azóta nem is hallani erről – lehet, hogy kamu volt? 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Libbantölő: ma, 19:05
Azért fasszopásban bővebb tájékoztatást tud adni gulyás gergely,nagy istván,csokis nem vagyok buzi máté.Tudod a példaképeid.A törpe gazdádat meg leszarják,meg szopatják.a nyugati világ leszarja,putyin meg szopatja.Na ilyen imádottaid vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Libbantölő
@gina: mivan rihekurva nem jutott fasz a szádba te okádék cigányretek,? A mocskos rihe anyàdat kérdezd meg hogy csinálja, neki van mindíg fasz a seggébe is! Te ganéjribanc!
Aki Én
@Libbantölő: Tetszik a tehetetlen dühöd, te elmebeteg balfasz. Mindig sikerként könyvelem el, most is. Mind ilyenek vagytok, akiknek apjuk anyjuk tesók. Dühkezelési problémátok van, mert az IQ szintetek alacsony, nem bírjátok türtőztetni magatokat, tele vagytok frusztrációval, és anyáztok ha kell, ha nem. Ennyi a ,,fegyveretek", mert gyáva, beteg,
magatehetetlen korcsok vagytok.
Hogy nagymamákra gerjedsz, az magában megérne egy szakrendelést, te buta suttyó. Ki is rabolod idős áldozataidat?
Aztán csodálkoztok, ha nem bírjuk a román cigány pofátokat...
Aki Én
Nagyon tetszik, ahogy ez az intelligens humorista taccsra teszi a szellemi topronygyokat. Csak úgy habzik a szájuk, éveket vesz el az életükből :)
Sok sikert neki!!!
Libbantölő
@Aki Én: mocskos kis munkanélküli retek vagy látom aki még a mamával él, gondolom az ő nyugdíjjából! Ezért Orbán a hibás a szégyengeci! Anyád utál amúgy te ingyenélő pondró! Gondoltam szólok.
Aki Én
@Libbantölő: lassan megtanukhatnál magyarul, te putris román cigány.
Azért élsz putriban, csórón, szánalmasan, mert kevés magyar adőfizetői közpénzt kapsz, te tetű?
Mondom, imádom, ahogy tehetetlenül dühöngsz, te testvérpár legbutább fia.
Sámannus
Egyik miniszterének a csibefasz jutott róla az eszébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.