Letérdepeltetett maga előtt egy iskolás fiút egy másik kamasz és addig pofozta, amíg nem engedelmeskedett neki áldozata – látható az RTL-hez eljuttatott videón.

Az eset Eger belvárosában történt, még a nyáron. A felvételen az látszik, hogy a bántalmazó arra kényszerítette a rövidnadrágos iskolást, hogy ereszkedjen térdre előtte. Többször arcon vágta, mígnem áldozata leguggolt, de ezzel sem elégedett meg a bántalmazója.

Hiába kérték a többiek, nem hagyta abba a nyilvános megalázást. Végül az iskolatáskás gyerek letérdelt előtte, megrémülten.

A rendőrség nem tud az esetről, azt írták, az ügyben nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Forrás: rtl.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A rendőrség nem tud róla...""
Miért tudna, hiszen nem szídták az Orbánt vagy valamelyik Sancho Panzáját.
Akkor miért kéne tudnia?!?!?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""A rendőrség nem tud róla...""
Miért tudna, hiszen nem szídták az Orbánt vagy valamelyik Sancho Panzáját.
Akkor miért kéne tudnia?!?!?!
C_3PO
Guggolt, nem térdelt!
(Csak a pontosság kedvéért!)

Mostanában guggolással büntetnek sok helyen! 10, 20, 30, ...
magyar1
Így nevelték a bántalmazó gyereket is a szülei és ő is ilyen gonosz hülye lett. Remélem majd a szüleivel is ezt teszi ha odaér az idő.
Yoda69
Eleg egy sulyban levoknek tunnek. En nem hagytam volna anyibban az aldozat helyeben, legfeljebb nagyobb veres a vege.
balos
@Horizont: A mi hazánk tekes(tökös) támogatója!
Jozefina
És hol van az iskolaőr?? Vagy már nincsenek!! Ezek az erőszakos bunkó gyerekek a fidelitasz alap pillérei lehetnek??!! A szülük felelőssége is fenn áll, hiszen erőszakra nevelik a gyereket!!?? Orbánt is így pofozta az apukája, mégis milliomost csinált a papából!!?? Minden esetre az erőszakos emberke méltó büntetést kellene, hogy kapjon!!!??
Toller Béla
Az a kibaszott rendőrég köteles utánajárni, és azt a feketeruhás kis gecit egy kkicsit összetörni ! Nem engedhető meg ez a lelkiség, ez az ország nem lesz fasiszta gecik törzshelye, Utolsó erőnkkel is rommá kell verni az ilyen jellemeket, És a rendőrség azért kapja a pémzét, hogy ilyen ne legyen ! Pintért zavarjátok már a picsába ! Ne tettek bejelentést ? Puff egy pofon ! Még mindig itt lopod a napot ? Még egy nagy pofon ...bele fog jönni a feladatainak ellátásába !
Toller Béla
A többi gyerek, az a nagyob darab, a sok kisebb meg különösen az a táskás felnőtt szemétláda, akai elsétált a nála háromszor kisebb egresszor mellett ...Nos, ezek súlyos büntetés várná egy normális országban !
Namely
@namihami: Mondok neked egy tényt, kérlek ülj le, helyezkedj el kényelmesen, és készülj fel egy nagy megrázkódtatásra. Mehet? Na akkor: a rendőrség arról tud, amiről értesülést szerez, vagy bejelentés, vagy megfigyelés útján. Namármost, felmerülhet benned, hogy miért értesítették? Mert senki nem gondolta fontosnak. Miért nem figyelte meg a 10 évesek viselkedését? Remélem már te is röhögsz.
Most, hogy már kiderült, mennyire ellepte az agyadat a lila köd, máskor az értelmetlen orbánozás helyett GONDOLKODJ mielőtt kommentelsz.

Cikkhez:
velem is csináltak ilyet. Aztán megtanultam verekedni. Azóta ilyen nem volt. Viszont kifejezetten vicces volt, amikor a korábbi kínzóm futott előlem :D :D :D
Yoda69
@Jozefina: Nem az iskolaban tortent az eset.
Giovanni Alba
"Az eset Eger belvárosában történt, még a nyáron. A felvételen az látszik, hogy a bántalmazó arra kényszerítette a rövidnadrágos iskolást, hogy ereszkedjen térdre előtte. Többször arcon vágta, mígnem áldozata leguggolt, de ezzel sem elégedett meg a bántalmazója.
Hiába kérték a többiek, nem hagyta abba a nyilvános megalázást. Végül az iskolatáskás gyerek letérdelt előtte, megrémülten."

@C_3PO: tegnap, 21:29
namihami
@Maccska: 07.19: Ahhoz, hogy én ilyen legyek, kellett az, hogy üssék a fejemet! A kommentjeid alapján te eleve gyári hibás lehetsz. (talán egy fogós vagy egy oxigénhiányos szülés?) Amit az is tökéletesen igazol, hogy fideszes vagy és amiket írsz.
Nessy
@Giovanni Alba: A járókelők meg fogadást kötöttek, hogy letérdel e!? Ez a mai Magyarország! De a kedves szülő, ha az iskolában a tanár csak rászól a gyerekre, már berongyol, és megpofozza a tanárt!
namihami
@Namely: 10.28: :::hogy miért NEM értesítették? Mert senki nem gondolta fontosnak.""
Gondolom, hogy a kiemelt ""NEM"" csak véletlenül maradt le.
Az pedig, hogy ""senki nem gondolta fontosnak"", még jobban ront a helyzeten! Vajon, mire kellett az orbáni (már megint) iskolarendőrség, ha éppen ezeknek az eseteknek a kiszűrésére is alkalmatlan. Az nem lehet indok, hogy nem lehet mindenhol ott. Akkor mire jó? Arra, hogy ő verje a gyerekeket? Mert eddig csak olyanról hallhattunk.
Ez a videó már bejárta Tolnát-Baranyát, mire a hivatalos szervek egyáltalán felébredtek. Ennyire ráérős volt?
Málna
@namihami: Nem az iskolában történt. Tényleg nem ártana gondolkodnod...
namihami
@Málna: Ami igaz, igaz. Beleszaladtam. Nem figyeltem...
De, ha ez nyílt utcán történt, akkor még rosszabb. Mert akkor pláne hol volt a RENDőrség? Másfelé církált, mi?!?!
Aki Én
@Namely: Tolod itt megint a nagyarcú okost, de amikor például teszed a megjegyzést egy beküldött cikkre, minősíted a Propellert, mint szerzőt, pedig csak egy ,,idehozott" cikkről van szó, akkor kellen gondolkodni. De sorolhatnám a hasonló figyelmetlen butaságaidat.
Most, hogy már kiderült, mennyire ellepte az agyadat a lila köd, máskor az értelmetlen okoskodás helyett GONDOLKODJ
-azzal együtt, hogy én sem értem miért lenne hibás a rendőrség-
Picit szerényebben, mert az a gyerekkori ,,kínzás" sem lehetett véletlen. Talán már akkor is akkora volt az arcod, amire már sokan felhívták a figyelmed.
Málna
@namihami: Egy kapualjban történt. A rendőrök pont akkor nem abban a kapualjban álldogáltak...Pihenj egy kicsit...:-)
namihami
@Málna: Ilyen esetekre mindig van/lehet keresni és találni kibúvót.
Málna
@namihami: Tényleg pihenned kellene...
namihami
@Málna: Engem te és még vagy 2-3 fajtársad küld pihenni. Amit én be is vallok, ha indokolt.
Számold meg a ti ""pihentetőiteket"". Tudom, hogy ez relatív, de ennyi ember csak nem téved egyszerre!
jesz
ha a térdeltetett gyereknek van igazi, működő édesapja, akkor remélem intézkedik, és ő is térdelteti a pofozkodót...persze úgy, hogy ő épp dolgozott a munkahelyén.
Akkor van baj, ha az apja(ha van)egy simlis, aki nem áll ki a gyerekéért...
Málna
@namihami: Ritkán szólok, de ma folyamatosan hülyeségeket írsz. Ez az utolsó kommentedre is igaz...
namihami
@Málna: Lehet, hogy igazad van! Neked viszont már az elsőtől is így volt!
C_3PO
@Giovanni Alba: Nem ért a térde a talajhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.