December elsejéig szól az ideiglenes megbízatása a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterének.

A hvg.hu cikke szerint megvan már, hogy ki veszi át a napokban lemondott Palkovics László miniszter helyét, ugyanis a hétfő este megjelent Magyar Közlöny rendelkezése alapján a feladat – ideiglenesen – Rogán Antalra hárult. 

Rogán Antal váltja ideiglenesen Palkovics Lászlót

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén, a Parlamentben 2021. november 29-én

Fotó, címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Az Orbán Viktor által szignózott rendeletben ez olvasható:

"A technológiai és ipari miniszter feladat- és hatáskörének gyakorlásával a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert bízom meg. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Ez a rendelet 2022. december 1-jén hatályát veszti."

Vagyis Rogán Antal már most keddtől (november 15.) december elsejéig, azaz két hétre látja el Palkovics feladatait.

Mint ismert, már a múlt héten megjelentek olyan cikkek, miszerint Palkovics László, a Technológiai és Ipari Minisztériumot (TIM) vezető miniszter lemondott – ezt végül most hétfőn (november 14.) erősítette meg hivatalosan a kormány. 

Palkovics lemondásával az általa vezetett minisztérium is megszűnt, helyette egy önálló energiaügyi minisztérium fog alakulni, amely a cikk szerint az energiahivatal hatáskörénék többségét át fogja venni, vezetője pedig Lantos Csaba lesz december elsejétől. A TIM feladatait a Kulturális és Innovációs Minisztérium (az eddig a TIM alá tartozó innovációs feladatkörök és a felnőttképzés), a Lázár János vezette Építési és Beruházási Minisztérium (a közlekedési feladatakörök) veszi át, az ipari feladatok pedig Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter alá mennek át.

Forrás: hvg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormányban ma Rogán a poliészter és parafenomén, Orbán ügyeletes megváltója.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kormányban ma Rogán a poliészter és parafenomén, Orbán ügyeletes megváltója.
Horizont
A kis seggdugasz orbán yolly yokere a mindenhez is értő, háttérben sunnyogó parasztgyerek.
orbán kézi vezérlésű bábja.
Juhász István
Valamikor ... / nagyon RÉGEN / élt egy hozzá hasonló POLIHISZTOR: bizonyos Leonardo da Vinci. Festő szobrász , feltaláló sőt még titokban boncoló orvos is volt. Remélem a mai " UTÓDJA " ez a roggant fiú azért műteni, talán NEM FOG. Bár, ha a főnöke fantáziát lát benne, azzal is MEGBIZHATJA...
Jozefina
Ez a kis vidéki suttyó mi mindenhez ért???!!! Egy fenomen!!!? Felesleges az egész kormány egyedül mindent megcsinálna!!?? Orbán is felesleges!!?
Eladott Ország
Diktátoroknak nincs szüksége miniszterekre. Rogán a nagy lumen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt a fidesz ámokfutást 40 év múlva a történelemkönyvek hogyan fogják megírni. A törökvész kutya [email protected] ehhez képest. A tolvajok megint nagyot alakítanak, nem lehet őket jóllakatni, de remélem a ráccsal is így lesznek. Mostanában az az érzésem, hogy a lehetőségek hazája már nem Amerika, hanem kis hazánk, meg a fidesz!
kep.cdn.index.hu/1/0/749/7492/74929/7492959_4afe8dec78191b066548e6c83813959e_wm.gif?fbclid=IwAR1XSmymX37i5z6ZkCyluFBcDOBqikZvfLM77VuSv5M0UeYjQQsBSV_OsCY
Egy hír: Rogán Antal kezébe kerül a korrupció üldözése az új kormányban. Végre, jó kezekben! Az egészségügyi miniszter meg Columbo felesége lesz. Bűnöző Tonyó felügyeli a III/III-at, mai álnevén Információs Hivatalt. Régi elvtársak a hatalom élén, mikor láthatjuk az igazi ügynöklistát? Jóra bízták, profi a korrupcióban is! Ezermester. Káposztaügyi miniszter.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281459374_2092271124310944_4695266053278057247_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=omcT8PHm6i0AX9w0Gcn&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCFm7NTLgk6Oogzdd9nOeX2_PwXFGcgeQPN6GMq2Nbq5A&oe=6378CABB
Qqberci
Akkor most mit fog eladni a haveroknak?...
Pálinkás Pál
ez a gülüszemű gennyzacskó csak engem idegesít?...
kereső
Hány schegge van ennek a szakonyi parasztfiúnak, hogy egyszerre ennyi lovat meg tud ülni???
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma 07:32 - Főni! Muszáj még nekünk itt is játszani ezt a keresztényesdit?...
pbs.twimg.com/media/FPBJq0gWYAAz-hH?format=jpg&name=medium
"A fidesz kezdetétől a párt egyik legfőbb embere, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel a lány 18 éves kora előtt folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapja is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják." Meg is ölték!
forrás:. fuggetlenhirek.info/2019/11/15/rogan-antal-szeretoje-felt-hogy-megolik-aztan-meggyilkoltak/
fideszes gyökér
Pályafutásának egy nagyon szép része, amikor az 1 milliárd migráncskészpénz véletlenül "ellopódott" az "irodából".
drrotf
Nem kell ezen háborogni, hogy a kinevezett miniszter helyett egy darabig Rogány Tóni lesz a miniszter, mert addig ebben a minisztériumban nem csinálnak semmit, és a semmit csináláshoz ez a Tóni gyerek nagyon jól ért!Ám az is lehet, hogy kell neki egy kis karácsonyi pénz, mert ugye egy elvált embernek mindig jól jön egy kis többlet!Kell a pénz az ajándékra!Meg egyébként is Tóni a mindenes, mindenhez jól ért , s ez látszik az ország teljesítményén az emberek gazdagodásán.EU-ban ,ár másodikok vagyunk szegénységben, de van ennél még lejjebb is , mert még ott a nagy cél, az utolsó hely, és egy ilyen kvalitású ember mint a Tóni ezt a helyt is nyugodtan elérheti!Csak ilyen fregoli emberekkel lehet ezt a "kitűnő" pozíciót elérni, mert már ők bizonyítottak!Na nem a választóknak, hanem a doktorminiszterelnökúrnak, mert ez a fontos!
lusta
Valamilyen gond lehet a gépezetben, ha már ez sem Sintés Sanyához került?
sokanvagyunk
Palkovicsnak - megérdemli -, ez a pofon még jár, még a Tóni is tudja helyettesíteni.
sgl
@sokanvagyunk: Eddig 3 igazi aljas nyakkendős, fehérgalléros gazember volt a fideszben, Pokorni, Navracsics és ez a tokadisznó Palkovics.
...Poki beásta magát a 12. ker-be és megszelidült de Navracsics és ez a féreg még ámokfut.
--Kihitte volna hogy ez az ifjukommenista dicsőségeket szerző majd akadémikussá avanzsált tokás-nagyfejű majd a saját fészkébe szarik és szétveri, majd másik két egyetemet is szétkúr, majd szakmai tudását is leköpve az energia területén is maradandót alkot, hogy leveri a szél és napenergiát, teljes csöndre és sötétségre kárhoztatva.
...Ez egy rohadék hazaáruló bélféreg, mert tudatosan árt a hazájának, -ezzel nekem is- ezért dícsérem az egekbe!
Felszállhatna!
sokanvagyunk
@sgl: Jó Neked, csak hármat találtál. :)
Eladott Ország
Rogán Berija Antal. Onnan látszik hogy tudják, már adni se kell semmi látszatra, hogy rehabilitálgatják a korábban vállalhatatlanná váló Rogánt. Rogán konkrétan az egyik legnagyobb bűnöző Magyarországon, az első nagyobb balhéja az ötödik kerületi ingatlanok elpotyázása volt a haveroknak. "Rogán szerint az a titkosszolgálatok második legfontosabb feladata, hogy "tartsák tiszteletben a magyar emberek által meghozott döntéseket" Tehát, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, az ellenség. Vagyis mi. Ezért kezdenek megágyazni az EU-ból való kilépésnek. Hála Isten a Rogán Tónira bízták a korrupció üldözését! A bonsaiduce volt a megbízó...
uploads.disquscdn.com/images/c33057cae8b0fbd9c53204d12be2a1a9e29ca91c9e7aeb20c954151ded2e6aa1.jpg?w=800&h=676
sgl
@sokanvagyunk: Ezek a legkártékonyabbak, mert sunyi aljasok, háttérben sokkal több kárt okoznak mint akik előtérben matatnak.
sgl
@sgl: Ja és ezek szakmailag felkészült gazemberek, ismert: csak az tud hazudni aki ismeri az igazságot.
Az tud igazán kárt okozni, aki felkészült ismeri a tényeket és tudja melyik az a tégla amit kiütve a rendszer omlik.
Na ehhez segghülyle az ellenzék, lévén elég lenne szinte csak a geczi aljasságait, hihetetlen gazdagodását, károkozását, hazaárulását és emberek 10ezreinek halálát okozta, de nem, mintha tabu lenne a geczi, néha megsímogatják, sőt vannak ellenzéki véleményvezérek akik szerint zseni.
Elképesztő károkat okoznak ezek az ellenzékiek is :egyet mondok, - sokan vannak,- Bolgár.
És arra büszke ez a fasz integrálni akar és megbékélni a fideszessel.
A hülye nem látja: kizárt! És sokan szemére vetették, de hetenta napi 2 órában nyomja a békét.
ómió
"Efftársi fordulat" meg még mindig sehol!?
evacica
Ez a magyar Göbels mindenre alkalmas! Hogy vinné el már az ördög ezt a sok semmire kelőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.