A külgazdasági és külügyminiszter rövid, szöveges poszttal üzent.

Szijjártó: nagy-nagy aggodalommal figyeljük a lengyelországi történéseket Szijjártó Péter/Facebook

Szijjártótól ritka, hogy fotók vagy videók nélkül oszt meg szöveges üzenetet a közösségi oldalán. Most, a lengyelországi rakétatámadás nyomán mégis csak az alábbi rövid bejegyzést tette közzé:

Speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez. Ez nem egyszerűen stratégiai partnerség vagy barátság, hanem testvériség. Ezért is figyeljük nagy-nagy aggodalommal tegnap óta a lengyelországi történéseket. Az imént beszéltem lengyel külügyminiszter-kollégámmal, Zbigniew Rauval. Részletek hamarosan itt, élőben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Te csak Lavrov elvtársad seggébe bújjál hülyegyerek! Mi már választottunk. " Szijjártó szerint Orbán jégtörő békemissziója után egymásnak adják a kilincset nyugati politikusok Moszkvában " AHAM! Nem feledjük, ahogy a Sinopharm gyártójának a telefon számát is tőle kérte mindenki!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273585581_2015698888634835_5002073920755740279_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ltlhPwUxkQMAX_CpWSC&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBLeYFByUMWhqWWRYIVWc1Yo_btYT69WXtHRDj46JVJCg&oe=6378D092
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@KisTehen: Na vegre az elso normalis kijelentesed hosszu hetek ota.
black n' gold
Egy sértődött külügyér

"Érezzük át a helyzet komikumát: Szijjártó előbb felháborodva elutasítja a vádat, mely szerint a magyar kormány, és így ő maga is az orosz narratívát használná az európai uniós szankciók kapcsán, aztán olyan szépen felmondja azt a nehezményezett oroszleckét, hogy Dmitrij Peszkov, a Kreml sajtótitkára sem tudná kiválóbban előadni. Megjött az Agresszív Kismalac, mindenkinek kuss, ő így száll le a bicikliről!

...

Szánalmas ez az elemista érvelés, amit a magyar külügyminiszter előrántott, de hiszen szánalmas elemistáknak is szól, lévén hogy ő és kormánya mindenkit teljesen hülyének néznek, mármint saját magukat kivéve. Addig egyszerűsítették a kommunikációjukat és érvrendszerüket, míg el nem jutottak oda, hogy most már a Boci, boci tarka hozzájuk képest komplex jellemfejlődést bemutató ógörög sorstragédia, szimfonikus nagyzenekar kíséretével."

forgokinpad.blog.hu/2022/11/15/egy_sertodott_kulugyer
Yoda69
@fideszes gyökér: Vagy ivott, es nem koveti a munkakori leiirasat.
Yoda69
@Maccska: Egyenlore annyit tudni biztosra, hogy orosz gyartmanyu raketa volt. Hogy ki lotte az meg vitatott.
ómió
Még, ha a "védett ukránjaink" csinálták is!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.