Szijjártó Péter Facebook-oldalán közölte, hogy mit mondott neki a lengyel külügyminiszter arról az incidensről, amely a lengyel–ukrán határon történt november 15-én, kedden.

Megszólalt Szijjártó Péter, ezt mondta neki a lengyel külügyminiszter a becsapódott rakétákról – videó

Fotó: Facebook

A külgazdasági és külügyminiszter most arról beszélt egy Facebook-bejelentkezésben, hogy telefonon egyeztetett Zbigniew Rau lengyel külügyminiszterrel, akinek jelezte, hogy

amennyiben Lengyelországnak ebben a helyzetben segítségre van szüksége, akkor mi természetesen állunk rendelkezésükre.

Mint az Index írja, hozzátette: a lengyel külügyminiszter azt mondta neki, hogy egyelőre semmi biztosat nem tudnak mondani arról, hogy „kinek a használatában” álltak „azok az eszközök”, amelyek Lengyelország területén becsapódtak. A vizsgálatot viszont már megkezdték, és amint ennek lesz „közlésre érdemes” eredménye, akkor tájékoztatni fogják a nyilvánosságot – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter szerint a lengyel tárcavezető azt is elmondta, hogy behívatták a lengyel külügyminisztériumba az orosz nagykövetet, és átadtak neki egy dokumentumot, amelyben magyarázatot követeltek tőle.

Kitért arra is, hogy a NATO 4. cikkelye értelmében összehívták a katonai szövetség tanácskozását szerdára.

Várjuk tehát a tájékoztatást a lengyel barátainktól […] Ebben a helyzetben én azt gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy a stratégiai nyugalom uralja a döntéshozókat, annak érdekében, hogy a tragikus és kontrollálhatatlan következményeket meg tudjuk előzni

– fogalmazott Szijjártó Péter.

Forrás: Index

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az elsöhöz elég volt ferenc ferdinánd
a másodikhoz egy örült osztrák
mostanság örültekböl ismét jól állunk..., ugye shikari!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
az elsöhöz elég volt ferenc ferdinánd
a másodikhoz egy örült osztrák
mostanság örültekböl ismét jól állunk..., ugye shikari!?
Gazella
Mit akarsz te megelőzni kakadu...
Nincs hadseregünk. Ami van az meg NATO.
Béla333
Ha új a cikk melletti fénykép, akkor az úgy néz ki, mintha Peti éppen kiutazni készülne Moszkvába, eligazításra...
verőce21
@csak úgy...: Te vagy a bizonyíték rá, hogy őrültekből milyen jól áll a magyar!
Nyírfa
A lengyel külügyminiszter Sz.Pétert , kívánságára, tájékoztatta arról, amiről már a nemzetközi sajtó is beszámolt a lengyel külügyminiszter tájékoztatása alapján. E telefonbeszélgetés alkalmával a lengyel külügyminiszter csak itt , csak most, csak Péternek mondta el ugyanazt, amiről Sz, Péter sürgősen, mondhatni, azonnal informálta a magyar közvéleményt, hogy egyenesen az ő közvetítésében olvassák a magyarok azt, amit már tegnap este, ma hajnalban , reggel és délelőtt már olvashattak. Na de, ő testvériségben van a lengyel néppel, s ebből a szemszögből az ugyanaz is mindjárt egészen más. Na ugye.
Sz, Péter mindeközben meghatározta a stratégiai fontosságot, és felajánlotta szükségszerinti segítségét a lengyel testvéreknek, amiből a lengyel külügyminiszter egyelőre nem kért. Ha kér, akkor azt valószínűsíthetően a NATO főtitkárától fogja eszközölni, aki még nem Orbán Viktor.
dr. prédikátor
ÉS MI VAN AKKOR HA PROVOKATÍV CÉLLAL AZ UKRÁNOK ERESZTETTEK EL EGY RAKETTÁT???
csak úgy....
@verőce21: már többször említettem,hogy bennem bizonyíthatólag , még egy csöppnyi magyar sincs,talán azért is tudok értelmesebben gondolkodni mit te és a shikarista nemzetileg elvadult,elmebeteg társaid! :)
rokker33
@verőce21: pontosan! Ez a nemnormális gyogyós faszfej @csak húgy...: az öregek otthonából igen szépen osztja a nem létező eszét! Hiába a német nép örökös csicskája volt,talán most is az csak nem vallja be :)
csak úgy....
@rokker33: följajjgattál agyatlan? :) azt hittem,hogy ma is hajléktalanokat gyújtogatsz...,te magyarok legalja!
gina
Megszólalt a buzi békegalamb,, hahahhaha, ez az önfényezés már undoritó és nevetséges... látszik OV jobb keze
Aki Én
@verőce21: ...mulatságos, mikor őrültekről beszélsz. Mondjuk ki legyen ebben hitelesebb, ha nem egy érintett. Igaz, bugris vénember?
Katalina62
@dr. prédikátor: annak nem sok értelme van, hisz hamar lebukhatnak, és ez az ukránoknak nagyon nem jó! Ezt ők is tudják, szerintem!
rokker33
@csak úgy...: hajléktalant nem gyújtanék fel viszont téged leköpnélek !Még mindig többet ér egy hajléktalan, mint egy ilyen senkiházi húgyagyú németek csicskája ! Mehetsz wc=t takarítani ahhoz értesz!
csak úgy....
@rokker33: te egy eröltetett ,begyöpösödött buta elmebeteg!
Alfa
mit várunk a fasiszta-náci szijjastól, mikor a korasenko azt mondja ők nem löttek, csak katonai létesítményeket... :Az orosz fegyveres erők nagy hatótávolságú, légi és tengeri indítású precíziós fegyverekkel kedden Ukrajna katonai vezetési rendszerére és a kapcsolódó energetikai létesítményekre nagy erejű csapásokat mértek, amelyek sem Lengyelországot, sem Kijevet nem érintették - közölte konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője..te barom Kijev melyik országban van???
szijjas azt pofázza amit a keresztény igazmondó gerinctele kecskebaszó orbán és a narkós-pedofil fidesz-ner szekta
csak úgy....
@rokker33: tegnap ezt írtad: "Egy hajléktalant felgyújtani olyan mint egy hangyát eltaposni.Nincs különbség talán a hangya a saját társadalmuk részére még hasznos tagja lehet, míg egy hajléktalan az mindig egy büdös naplopó szaros hajléktalan marad!" -ebböl világosan látszik,hogy nem vagy normális!
-talán át kellene küldenem az osztrákoknak,hogy él köztük e migráncs magyar, aki mindenre képes! -szakács a szakmája, talán még meg is fözi a vendégeknek...
verőce21
@Aki Én: Magadra ismertél benne te is, te őrült "magyar"?
verőce21
@csak úgy...: Írod: "...hogy bennem bizonyíthatólag , még egy csöppnyi magyar sincs" - Mindig is tudtuk rólad hogy született román vagy!
csak úgy....
@verőce21: a föltételezéseid rendszeresen hamisak,- vagy csak símán idióták,mint te! -te így szoktál vergödni,hogy kitalálsz valami baromságot és abba beleéled magad! :)
Aki Én
@verőce21: ...nem, ezt sem értetted. Téged neveztelek érintettnek, te ostoba vén majom.
verőce21
@csak úgy...: Írsz, olvasol románul, csak magyarul tanultál meg hallásból írni...!
Ezt már bizonyítottad, te magyargyűlölő román!
verőce21
@Aki Én: Miért írtok ti rendszeresen két perc eltéréssel...? :)
csak úgy....
@verőce21: én nem a magyarokat gyülölöm, csak a hozzád hasonló idiótákat!
nem tudok románul pedíg jó lenne, állítolag a románok elboldogulnak az olasz,spanyol,portugál nyelvekkel is...
csak úgy....
@verőce21: mert te egy ilyen közkedvelt bohóc vagy! :) téged érdemes foglalkoztatni...,föleg ha rossz a kedvem! -mosolyt csalsz az orcámra,te nemzetileg ellehetetlenült portéka!
verőce21
@csak úgy...: (14:03) Pedig rendszeresen csak magyargyalázó beírásaid jelennek meg itt...!
Én pedig az ilyen hazug senkiháziakat gyűlölöm, mint te vagy!
Eladott Ország
Azt nem értem, ha annyira szeretnék a békét és a tárgyalásokat, akkor szinte folytonosan ingázni kellene Moszkva és Kijev között, kiaknázva a felettébb kifinomult diplomáciai tehetségét. De hát Kijevben még sosem járt, ellentétben Moszkvával, és ez elmond mindent a szándékairól.Szijjártó: "Minket nem érdekel, hogy az oroszok mit gondolnak arról, amit mi mondunk, az sem érdekel, hogy mit gondolnak itt erről Brüsszelben" Egyrészt hazudik, de általában is legalábbis röhejes, hogy az ország első számú diplomatája abban látja a feladatát, hogy naponta világgá kürtölje, hogy szarunk rátok , csak a pénzetek kell. Tudjuk, hogy mi és kik vannak a háttérben. Egyértelmű: ...
uploads.disquscdn.com/images/bd8fdb707eb5a8a837fdb3f2fe206908802af26f6eeea144804ede03262043f2.jpg?w=800&h=673
Ady Endre: Menjünk vissza Ázsiába című írásában (Nagyváradi Napló, 1902. január 31.) A felütés elég erős:
„Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi
keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!…” Kevés Adynál aktuálisabb írás születik napjainkban. Móricz, Mikszáth is a pályán vannak. (a publicisztikákra gondoltam.)
Szijjártó: „Tudjukki gazdagszik.” Hát te, Lufifejű hazaáruló. Na menj, ugorj egy seggest a delfines medencédbe, Dzsudzsi már felfűtötte. A tudjukkik lopták szét Magyarországot és lökték ebbe az állapotba. De én se árulom el, hogy kikre gondolok. Korunk polihisztora ismét megtisztelt bennünket, és megosztotta velünk aggályait. Köszönjük, Szijjártó elvtárs! Egyeztetni kéne a tartótiszteddel Péter. A béke nem galamb, hogy oda szálljon. A békét nem Brüsszelben kell keresni, menj Putyinhoz hülyegyerek! Tudjukkik, aztán meg Mészáros Lölőcske, aki a rezsiárak alacsonyan tartása miatt, most a rendszerhasználati díjakat tuningolja és megelőzve, hogy nehogy veszítsen az ügyfélkörből szépen eltapostátok a napelemes bizniszt.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F24.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2014%2F09%2FSzijjaarto-villaja.jpg&key=9_PprYgBM6ble-IAniuDjA&w=800&h=488
rokker33
@csak úgy...: Tudom hogy mit irtam én ezt gondolom és egy szaros öregember miatt nem változtatok a véleményemen! És az is igaz hogy 1 hajléktalan többet ér mint Te és a retkes putris familliád együttvéve! Szóval nyugodtan küld oda a gondolataimat ahová csak akarod, ha ma hazakellene mennem ami kizárt, mert a főnökömnek szüksége van rám és a munkámra,akkor egy darabig nem kéne dolgoznom ,szóval megint besültél öreg :)
csak úgy....
@verőce21: a magyarokat nem lehet azért gyalázni, amit nem ök követnek el!
itt van pld. a nemzeti efftársad @rokker33: az agyament, aki már hajléktalanokat is fölgyújtana! -ezek vagytok ti,ti ócsaka banda!
csak úgy....
@rokker33: te egy szánalmasan buta pöcs! :)
csak úgy....
@rokker33: szaros a kurva anyád,aki a hülye kölkit a labancokig szalajsztotta! -remélem nincs harag,ez csak úgy kikívánkozott... :)
csak úgy....
@verőce21: te még arra is hajlamos vagy,hogy a ritka tiszta pillanataidban igazat mondj!
idézem: "Az ársapka nettó kib@szás a magyar néppel...!
És a fideszparaszt továbbcsápol, miközben a behúzott függönyű, hideg lakásából les kifelé hogy gyünnek-e már a migráncsok...!" :)
sokszor kétségeim vannak,hogy ez a te kezed munkája, vagy a cselédlyány tette ezt veled...
verőce21
@csak úgy...: Téged is csak az elmebeteg hazugságaidért gyalázunk, amiket te követsz el...!
csak úgy....
@verőce21: észre sem vettem,hogy gyaláztok,ti gyalázatosak! :)
-az öseid nem sokat törödhettek az értelmeddel...,gondolom csak a külalakra mentek!
te rikítóan buta faß ! :)
verőce21
@csak úgy...: Rád azt szokták mondani, hogy a sok beszéd sok szégyent takar...!
csak úgy....
@KisTehen: izgulsz, ott szeretnél végre legelészni? :)
csak úgy....
@verőce21: ne keverj engem orbánnal mert dühbe jövök! :) -ö a ti szégyenetek!
verőce21
@csak úgy...: ...meg a sok sunyi duma, amit nap mint nap hallunk tőled...!
csak úgy....
@verőce21: neked, parasztnak a nyílt és öszinte beszéd sunyi? -na eriggy a sunyiba...
verőce21
@csak úgy...: Tőled sunyi paraszttól is elfogadhatatlan ennyi bugrisság, amit idehánysz!
Lepényleső
...abban az esetben,ha egy szövetségben vannak,
felmerülhet a lengyelekben,hogy az agresszorral állítólagos keresztény vezéreink is paktálnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.