A volt politikus, publicista ezúttal kemény kérdéseket kapott a Klikk TV Mélyvíz című adásában. elmondta azt is, hogy lábrázást kap a burgonya szótól, mert a burgonya az neki krumpli.

Ez egy slendrián ország lett, egy slamperáj fasizmus – Csintalan kiborult a katonáskodó Orbánra

Hasonló gúnnyal arra is kitért, „kiket engednek be ezekre a kormányinfókra”, ha ilyen módon kellemetlenkedhetnek a kancelláriaminiszternek.

A „krumplihistóriában” többek között az keltette fel a figyelmét, hogy a boltokba kerülő krumpli nagy része nem is magyar.

Ergo „kérdés a számomra, hogy miként fogják érvényesíteni a nem magyar krumplival kapcsolatos ársapkát? S hogy mi lesz ebből...? Hiány

– válaszolt önnön kérdésére.

Csintalan szerint „sok minden volt már Magyarország, hajdan három tenger is most a határait”. Mára viszont „egy slendrián ország lett, rendetlenség van. Ez egy slamperáj fasizmus”.

Ennek részeként értékelte azt is, ahogy Palkovics László lemondott a miniszteri posztjáról.

Ez is milyen: a hírt nem erősítették meg, de nem is cáfolták, mondják, hogy ebben Orbán dönt. Komolytalan. Legjobb tudomásom szerint egy felnőtt, ivarérett állampolgár, aki jogi értelemben cselekvőképes, ha egyszer lemond, akkor le van mondva. Ez a pasi egyébként az akadémikusi cím szégyene”

– utalt korábbi tevékenységére.

Csintalan megállapítása szerint ezek a kormánytagok droidok, a lényeg pedig nem más, mint hogy meg kell dönteni a rendszert.

Szerinte pedig Orbán amúgy is „imád katonáskodni, részben sznobériából. Imádja azt a látszatot kelteni, hogy hatalommegosztás van, imádja a megosztott struktúrát, az egymásnak feszülő érdekcsoportokat.

Amúgy meg egy militáns figura, aki mellett a hadsereget a nemzet turistájaként ismert köztársasági elnökünk bármikor bevetheti.

- jelentette ki a Klikk TV Mélyvíz című adásban.

Forrás: Hírklikk

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@Dr. Proktor: Csintalant is! Mindent is!

:-)
Aki Én
@ómió: Minden volt??? Ezt vagy képes mondani orbánistaként???
Pálinkás Pál
@Shikari: téged még nem kaptak el az ukik,román?..
Horizont
Nem csípem Csintalant de igazakat szólt ha tetszik ha nem.
ómió
@Aki Én: Ezt is lehazudnád? Hazudd ide az efftársi "tényeidet"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.