A volt politikus, publicista ezúttal kemény kérdéseket kapott a Klikk TV Mélyvíz című adásában. elmondta azt is, hogy lábrázást kap a burgonya szótól, mert a burgonya az neki krumpli.

Ez egy slendrián ország lett, egy slamperáj fasizmus – Csintalan kiborult a katonáskodó Orbánra

Hasonló gúnnyal arra is kitért, „kiket engednek be ezekre a kormányinfókra”, ha ilyen módon kellemetlenkedhetnek a kancelláriaminiszternek.

A „krumplihistóriában” többek között az keltette fel a figyelmét, hogy a boltokba kerülő krumpli nagy része nem is magyar.

Ergo „kérdés a számomra, hogy miként fogják érvényesíteni a nem magyar krumplival kapcsolatos ársapkát? S hogy mi lesz ebből...? Hiány

– válaszolt önnön kérdésére.

Csintalan szerint „sok minden volt már Magyarország, hajdan három tenger is most a határait”. Mára viszont „egy slendrián ország lett, rendetlenség van. Ez egy slamperáj fasizmus”.

Ennek részeként értékelte azt is, ahogy Palkovics László lemondott a miniszteri posztjáról.

Ez is milyen: a hírt nem erősítették meg, de nem is cáfolták, mondják, hogy ebben Orbán dönt. Komolytalan. Legjobb tudomásom szerint egy felnőtt, ivarérett állampolgár, aki jogi értelemben cselekvőképes, ha egyszer lemond, akkor le van mondva. Ez a pasi egyébként az akadémikusi cím szégyene”

– utalt korábbi tevékenységére.

Csintalan megállapítása szerint ezek a kormánytagok droidok, a lényeg pedig nem más, mint hogy meg kell dönteni a rendszert.

Szerinte pedig Orbán amúgy is „imád katonáskodni, részben sznobériából. Imádja azt a látszatot kelteni, hogy hatalommegosztás van, imádja a megosztott struktúrát, az egymásnak feszülő érdekcsoportokat.

Amúgy meg egy militáns figura, aki mellett a hadsereget a nemzet turistájaként ismert köztársasági elnökünk bármikor bevetheti.

- jelentette ki a Klikk TV Mélyvíz című adásban.

Forrás: Hírklikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Juhász István
A Sanyi bácsi... / pardon, NEM AZ OLAJSZŐKÉRE GONDOLTAM /, különős életutat futott be. Megszűnésekor az MSZMP kb. tagja volt. Dolgozott kocsmárosként, majd kapott egy Betefonálós TV műsort, ahol fújta a fidesz trombitáját. Most meg beállt a zenekarba, mint BRÁCSÁS...Neki is mindegy, mit kell játszani, csak FIZESSEN a " vendég ". Ja, igen... és azt a nótát kell játszani amit a FIZETŐS... kér.
TASzSz
@simmering73: Kit látsz a képen?! Ja, nálad is a kevert személyiségzavar okozza ezt, mint @117, MZ/X, ...
Dr. Proktor
@TASzSz: Bohócnak bohóc, de pár dologban azért igaza van!
Ha nem hozzák be a francia krumplit akkor nem lesz krumpli - és tényleg nem burgonya, maximum a fine dining éttermek kissújjukat fennen hordó vendégeinek...
Sámannus
Orbán egy csibefasz. Ez a sző illik rá legjobban, mert ez a szó a fidesz belső körében keletkezett, bár a Krétára használta Palkovics elősször..
Ahogyan nem lehet komolyan venni ugyanúgy akadája is az országnak. Szellemileg erkölcsileg megalázza az országot, a demagóg pökhendisédével a bujkáló stílusával a hergelő nyomulásával, az inpotens beosztottaival, akik képtelenek az alkotó munkára.
Jozefina
Csintalant nem szeretem, de ő is mondhat igazságokat!!!??
Aki Én
@Shikari: Téged sem véletlen fognak...
Aki Én
@Shikari: @Maccska: Megint az a helyzet, hogy nem is értitek miről beszél. De leginkább nem is érdekel, mert buta, ócska hazudozók vagytok.
ómió
"Megszólalt" a főefftárs, aki itt már minden volt, csak akasztott ember nem!?
TASzSz
@Dr. Proktor: Helyette kínai rizs? Te látod ott...
TASzSz
@Dr. Proktor: Csintalant is! Mindent is!

:-)
Aki Én
@ómió: Minden volt??? Ezt vagy képes mondani orbánistaként???
Pálinkás Pál
@Shikari: téged még nem kaptak el az ukik,román?..
ómió
@Aki Én: Ezt is lehazudnád? Hazudd ide az efftársi "tényeidet"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.