Novák Katalin köztársasági elnök és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szerdán megtekintette az izraeli Vaskupola rakétaelhárító-rendszer működését.

Mire készülnek? Novák Katalin és honvédelmi miniszter megtekintette az izraeli Vaskupola rakétaelhárító-rendszer működését
Kép: Facebook/Novák Katalin

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Izraelben szerdán az újságíróknak elmondta:

a kormány képviseletében érkezett Izraelbe, védelmi miniszterként is fontos találkozókra, amelyre Izrael Állam elnöke és a leendő miniszterelnök, valamint a leköszönő miniszterelnök invitálta Novák Katalin köztársasági elnököt, akit elkísér találkozóira.

Kiemelte:

a látogatást az is jelentőssé teszi, hogy a két ország közötti kapcsolatok régóta nagyon jók, s ez a védelem területén is kiemelten megnyilvánul.

Elmondta:

többek között megmutatták nekik azt a kombinált légvédelmi rendszert, amelyet a keddi nap tanulságai kapcsán is érdemes Magyarországnak tanulmányoznia, valamint azt a nagyon jól felépített és egyébként világszerte ismert izraeli magas technológiájú együttműködést, amely az izraeli védelmi ipar, a hadsereg és a légierő között van.

A Vaskupolának nevezett légvédelmi rendszer tulajdonképpen radar és rakéta kombinációja, amely vizualizálja a repülő tárgyakat, majd egy elképesztően magas, összetett technológiai rendszer eredményeképpen meg tudja semmisíteni őket. Ez napjainkban magától értetődően nagyon fontos – hangsúlyozta a miniszter.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Hamarosan megjelenik majd a hir a VILÁGSAJTÓBAN, és a honi médiákban : Novák Katalin Államfő Baráti látogatásra érkezett MAGYARORSZÁGBA, ahol fogadta őt OV. miniszterelnök, valamint a magyar katolikus püspöki kar elnöke. A fogadáson megjelentek az államfő gyermekei is.
Yoda69
Pegazus utan Vaskupolat veszunk Izraeltol. Ugy latszik van itt penz arra, amire a kormany akarja. Az oktatas es az egeszsegugy nem tartozik ide ezek szerint,
Juhász István
Hamarosan megjelenik majd a hir a VILÁGSAJTÓBAN, és a honi médiákban : Novák Katalin Államfő Baráti látogatásra érkezett MAGYARORSZÁGBA, ahol fogadta őt OV. miniszterelnök, valamint a magyar katolikus püspöki kar elnöke. A fogadáson megjelentek az államfő gyermekei is.
troppauerhumer
@KisTehen: A tehén ugye barom,a kis fidesztehén nagy barom,a fideszes kis szoponcok ,influenszerkék már tuti nedvesednek is...
Aki nem űzii a gondolkodás nevű sportot,tök mindegy ,Putler agressziója nélkül nem történhetett volna meg ilyen tragédia .
Ez olyan evidens mint az ,hogy tök mindegy milyen formában jön ki a tehén seggéből a szar-lehet gömbölyű,darabos ,amikor leplattyan a földre lapos aki belelép seggre potty...

Nem a Nyugat provokálta ki a háborút, az orosz/szovjet birodalmi gondolkodás inkább okolható,majd az idén február 24-én az agresszor orosz csaptok átlépték az ukrán határt, megtámadták Ukrajnát.
Nyilván, ha az oroszok nem támadnák Ukrajnát vakon kilőtt rakétákkal és az ukránoknak nem kéne ezt kivédeni, akkor 0% valószínűsége lenne annak, hogy rakéta vagy annak maradványa csapódik civil területekre.

én szóltam höhöö..az ukránok a rájuk támadó,civileket gyikoló,városaikat,kórházaik,atatomerőműveiket romboló orosz agresszor repülőeszköze támadása elhárítása céljából légvédelmi rakétát használnak az bizony minden országban jogos önvédelem .
ha nem követett volna el agressziót,nem bombázná ,rakétázná Ukrajnát nem repült volna se orosz ,se ukrán rakéta Lengyelország területére.Putler agressziója miatt már két lengyel áldozat is a háborús bűnei listáját gyarapítja..
Megint tátott szájjal berohantatok a faserdőbe.
Jozefina
A nemzet tristája majd hegycsúcsnak gondolja és meg akarja mászni??!!
troppauerhumer
@KisTehen: Tudjuk ...két szó már meghaladja az orbánakolbeli értelmi képességed hehe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.