Magyarországra bármikor visszatérhetnek, mert Magyarország minden magyarnak az otthona – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Diaszpóra Tanácsán.  Semjén Zsolt hangsúlyozta, hogy 2010 óta jól átgondolt magyar nemzetpolitikája van Magyarországnak, ahol nincs A-, és B-kategóriás állampolgár. Beszámolt arról, hogy a magyar nemzet fennmaradása a magyar diaszpóra megmaradásán is múlik. Annak eltűnése ugyanis az egyetemes magyar nemzetet csorbítaná. Ezért a magyar kormány minden segítséget megad a diaszpórában működő intézmények és személyek támogatására.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
uraké is koldusoké is csak kár a kábitásért, mennél rénszarvast lőni mint itt a politikáddal hergeld az embereket. Amúgy lassan elérjük az 1928-as szintet és " Kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk " 5 év alatt k.b ujabb 500 ezer ? ja nektek semmi sem drága?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.