Orbán Viktor mozgalmas napot zárt, miután lerakta a lantot, átcsámpázott a Karmelita kolostor másik helységébe, hogy fogadja a Diaszpóra Tanács tagjait. A catering a fotók tanulsága szerint kifejezetten visszafogott volt, némi pogácsa és pezsgő volt a menü.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
A cikk címét igazoló fotón látszik az országunk fejlődése!Mily nagyot fejlődött az ország Orbán vezetése alatt! Orbán Viktort a képen nem egy páleszes demizsonnal láthatjuk mint korábban a vejkójával, Tiborcczal,-aki nem Bánk jobbágya, nem olyan szegény-,l hanem most már pezsgős pohár van a kezében és remélem pezsgőt is iszik, nem a hazai pálinkáját osztogatja!Bár ebben sem lehetek olyan biztos, mert pontosan az olyan emberre mondják ,hogy bort iszik és vizet prédikál!
kereső
Orbán, aki a történelem magyar oldalán áll:
"Szerinte míg például Csehországban ezt 5-6 év alatt, Lengyelországban pedig körülbelül egy évtized alatt sikerült lezárni, addig Magyarország azon államok közé tartozik, amely a legutolsók között tud e posztkommunizmusnak véget vetni. Ezért van az – folytatta -, hogy a tavalyi választáson a Fidesz-elkötelezettek mellett nagyon sok olyan szavazójuk is volt, aki életében nem gondolta volna, hogy a Fideszre fog voksolni. Magyarországon ugyanis szerinte az a közvélekedés alakult ki, hogy a posztkommunizmust be kell fejezni, amihez jelentős parlamenti többségre van szükség. Így az általa vezetett kormány úgy fogja fel a munkát, hogy a posztkommunista korszakot le kell zárni, ez a történelmi küldetése."

Most már ezt is tudjuk. 1989-2010 között a Magyar Köztársaság "posztkommunista" állam volt- amelynek semmi köze nem volt egy demokratikus jogállamhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.