Áll a bál Tóth Endre, Momentumos képviselő posztja kapcsán. 

1️⃣ 7️⃣0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ Ft

Ennyi motivációs elismerést kapott a Klebelsberg Központ vezetője, Hajnal Gabriella a tavalyi év végén. Ezt a saját költségvetésében keletkezett bérmegtakarítás terhére fizette ki az intézmény.

- szellőztette meg. 

A Klebelsberg Központ álláspontja szerint azonban a politikus  „jogszabálysértő módon tette nyilvánossá tankerületi vezetők személyes adatait”, és

„a posztjában közölt valótlan állítások felsorakoztatása alkalmas lehet arra, hogy az intézményeket fenntartó tankerületi központok és az iskolák szembekerüljenek egymással”.

Tóth Endre azonban nem hátrál meg: 

Az elnök asszony nagyon nem boldog, hogy ez most kiderül. Sőt, szerinte ezt nem is szabadna publikálni. Tegnap el is küldte a fenyegető közleményét, hátha visszariadok a megosztástól. De ez a húzás nem jött be.

- írja Facebook posztjában.

Kiakadt a Klebelsberg Központ vezetője, amiért a Momentumos Tóth Endre megszellőztette, pofátlan pénzeket osztanak a tanárok bérének kárára: "nem riadok meg" – üzente a képviselő

Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A központ  közölte, hogy a motivációs juttatásoknak nincs közük a pedagógusok béréhez, mert egyik esetben kormánytisztviselői, másik esetben pedig közalkalmazotti státuszról van szó, amire külön szabályozás vonatkozik.

Tóth ellenben kiemelte, mivel eme juttatás az adóforintjaink felhasználásának egy sajátos módja, ezek közérdekű adatok, így a nyilvánosság elől nem lehet elrejteni.

Forrás: rtl.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tehát nem az a problémája, hogy abból a "megtakarításból" kaptak magas összegű jutalmat, amit az iskolákra kellett volna fordítani, hanem hogy nyilvánosságra került!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@szópó-ómió: Amikor nem a gecifaszátnyaldosodaputyinéismegteszi,aztán ide hányod a felesleget ami már sokk!
ómió
@balos: A Magyarországnak járó uniós pénzek gáncsolásába, vagy verőlegény efftársad leszopásába rokkantál bele, bolsiék elmebetege!? Vár téged a Büszmeánusz, vonulj vissza belé egy "efftársi pihenőre"!
telegdilaci
@sgl: Tetszettek volna tisztességesek maradni,a Pedagógusok béremelésére nincs pénz arra várjuk a pénzt Brüsszeltől,a feleslegesen létrehozott, Klébeesberg központ vezetőinek viszont nem kellett várni az EU-támogatásra hogy prémiumot kapjanak Szégyen!
telegdilaci
@ómió: Igazán elénekelhetnéd hogy én nem hiszem hogy normális vagyok!
Dr. Proktor
@telegdilaci: Napoleont sem tudod meggyőzni az ideggyógyászaton hogy ő nem Napoleon...
vacsi
"Ezt a saját költségvetésében keletkezett bérmegtakarítás terhére fizette ki az intézmény."
Ez valami vicc?! Ezek szerint a tanárok bérét takarították meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.