Természetesen a kisebb kutakról van szó.

Félelmetes fejlemények: van olyan benzinkút, ahol már csak egy litert lehet tankolniMTI/Komka Péter

Egyre nagyobb gondban vannak a kis benzinkutak tulajdonosai, ugyanis egy új intézkedésnek köszönhetően jövő héttől nem kapnak üzemanyagot a Moltól. Az intézkedésről részletesebben itt írtunk. Ezzel veszélybe kerülhet a kisebb települések ellátása. Az ATV híradójának stábja ma volt olyan kisebb töltőállomáson, ahol csak egy litert lehetett tankolni – tette közzé az atv.hu.

Levélben közölték a kiskutak üzemeltetőivel, hogy hétfőtől nem szállít számukra üzemanyagot a Mol. Azóta sokan attól tartanak, hogy ellátási gondok alakulhatnak ki vidéken, mivel ezentúl a kisebb kutakon egyszerre csupán néhány liter üzemanyagot lehet majd tankolni a hatósági áras benzinből. A televízió stábja, kiderítette, hogy 

péntek reggeltől Balassagyarmaton is már csak egy litert lehet tankolni ennél a magán kútnál. A tulajdonos szerint nem fair, hogy a vállalkozókkal fizettetik meg az olcsó üzemanyag árát.

Az autósok nem örültek, amikor megtudták, hogy mától van olyan kút, ahonnan csak egy liter benzinnel távozhatnak. Szerintük ez már megalázó a számukra.

Forrás: atv.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
B+, a legkisebb kiadható mennyiség 2 liter...
Lepényleső
Ez nem de az agyonszidott komcsik bevett szokása volt,bár ott a veszteséget a költségvetésre tolták,
ezek meg ráadásnak azt a mások nyakába varrják? E játékot vélhetően a kutak tulajdonlására játszák?
szaboria1
Én tegnap lepődtem meg amikor a fiam tankolt itt nálunk ís csak 5 litert tankolhatott. Még ő is nevetett mert azt mondta a kutasnak, ha megfordul és vissza jön tankolhat e újra a kutas azt mondta lehet mert a kút órája 5 liternél leáll.
ómió
És még mindig nem köszöntött be a kommunizmus?!
Baker
Csak meg kéne emelni az ÁFA-t 49%-ra, mert az inflációcsökkentő!
Baker
@ómió: ...de már a spájzban toporog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.