Hadházy Ákos posztolt a tüntetésről.

Fotók a pénteki tüntetésről – Elszánt diákok üzenik: látják, hogyan akarja elhallgattatni őket a hatalomHadházy Ákos/Facebook

Többek között a független politikus is megjelent a pénteki, Budapesten rendezett tüntetésen. Közzétett néhány fotót és a gondolatait is megosztotta a helyzet kapcsán:

Nagyon sok nagyon fiatal, nagyon tiszta tekintetű, de nagyon elszánt diák üzente meg ma este is, hogy nagyon is jól látják, hogyan akarja őket elhallgattatni a hatalom. A múlt héten udvariasan elmentek az MTVA-hoz, hogy tisztelettel kérjék: engedjék őket élő adásban elmondani, hogy mit szeretnének elérni. Ma este ezt már hangosabban és nyomatékosabban kérték. Ma bejelentették: ha addig nem hallgatja meg a hatalom a kérésüket, december 9-én az MTVA elé mennek!

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Shikari: Aki itt már jó ideje fenyegeti és üldözi az embereket, főleg a pedagógusokat az a Fidesz. Nagy kár, hogy elvakultságodban képtelen vagy átlátni mi megy ebben az országban. Mindig elgondolkodom, hogy miért is éri ez meg egyeseknek. Én is nagy Fideszes voltam, de van egy határ.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: mármint ti elmebetegeg? tibim, kényszerzubbonyban szar lehet pofára esni...
Istenakinincsen
@Shikari: Ki az a "mi"??? Te meg a tehén hátán a gyurka80 és a Németh Piffta? Gyertek bátran, ott hangoztassátok érveiteket!
division
@Shikari: Aki itt már jó ideje fenyegeti és üldözi az embereket, főleg a pedagógusokat az a Fidesz. Nagy kár, hogy elvakultságodban képtelen vagy átlátni mi megy ebben az országban. Mindig elgondolkodom, hogy miért is éri ez meg egyeseknek. Én is nagy Fideszes voltam, de van egy határ.
black n' gold
Amíg az Orbán-kormány 12 év alatt lerohasztotta az oktatást, addig Portugália...

15 év alatt rendbe tették Európa egyik legrosszabb oktatási rendszerét

telex.hu/kulfold/2022/10/23/portugalia-magyarorszag-oktatas-reform-fejlodes-pisa
Jozefina
A diákoknak stratégiát kell váltani, mert a jelenlegi békés tüntetésekkel és petícióikkal semmivel sem jutottak előrébb!!? A hatalom semmibe veszi őket, pedig bennük rejlik az erő, a jövő nemzedéke!!? Mintha csak a mának írta volna Ady Endre: Felszállott a Páva. költeményét!!!
www.babelmatrix.org/works/hu/Ady_Endre-1877/F%C3%B6lsz%C3%A1llott_a_p%C3%A1va%E2%80%A6
Gazella
@black n' gold: nem 12 év hanem 14 év.
almosd
@division: Minden tiszteletem a tiéd :-)
black n' gold
@Gazella: Ma 2022 11. 19.-ét írunk. 2010-től datálva nekem 12 jött ki (valójában 11 és fél).
Lehet, hogy a zsidó naptár szerint 14 év, de azt nem ismerem annyira.
Pálinkás Pál
@Shikari: hova mész nyomi?..békát fogni a lápvidéki szülőfaludba...tudod ki a jó fideszes..?...mondtam neked...fogy az időtök...!
Gazella
Hajrá fiatalok!! Ti jövőtökről van szó!!
Igaz minden ipar ágazatnak, egészségügynek oda ''kell'' ene állni melléjük.
nemkati
Jancsó már 20 éve megmondta, hogy nem lesz ennek jó vége. Pedig akkor még csak 1 ciklus volt 0rbán mögött.

www.szemtolszembe.eu/jancso-miklos-levele-orban-viktorhoz-2002-bol/

Élet és Irodalom 2002-04-19 / 16. szám • Jancsó Miklós - Grunwalsky Ferenc: 12 Nem. Levél Orbán Viktornak és Orbán V. szüleinek • levél (12. oldal)
black n' gold
@nemkati: El sem hiszem (pedig látom), hogy ez 2002-ben íródott.

Sokszor idézik, de újra idekívánkozik, mert ez is 2002-ben hangzott el:

Vaclav Havel Orbán Viktorról: "Ha ez az ember még egyszer hatalomra jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is!"

Sajnos mindkettőjüknek igaza volt/lett Orbánnal kapcsolatban.
nemkati
@black n' gold: Valószínűleg nem ők ketten látták csak, hogy ki is, milyen ember is ez az 0rbán. Emlékszem, 2010-ben sok most ellenzéki, civil és politikus azt mondta, adjunk neki esélyt, hátha ő jobban csinálja. Na ők nem látták meg ebben az embernek nem nevezhető szemétben ami sokak számára ordító volt. Hogy 0rbánnak nem szabad hatalmat adni a kezébe, mert egy rongy ember, és visszaél vele. 2010-ben lépésről lépésre bontotta le a jogállamot, tette félre (sőt taposta sárba) azokat, akik nem értettek vele egyet. Minden nap azt mondtuk, hogy ezt a gazemberséget már nem lehet felül (alul) múlni, és mégis 12x365 napon át újra és újra előjött még nagyobb gazemberségekkel.
És még mindig nincs vége!
nemkati
@Shikari: @m73: A gyerekek maguktól mentek tüntetni, a politikai pedofil fideszes politikusok pedig odaparancsolják a gyerekeket. Szóval valamennyi csekély értelem azért kell ahhoz, hogy valaki ezt felfogja.
Csizmás Kond
@nemkati: A gyereknek tudtommal a szülei határozzák meg, hogy hova mehet és hova nem. Persze ez családonként változik ...de egy kiskorú gyereknek akkor sincs joga tüntetni ha a családja engedné.
Csizmás Kond
@nemkati: ...azt még elmondanám, hogy az ilyen korán kezdi az önfejűséget annak nagyon későre fog benőni a fejelágya.
nemkati
@Csizmás Kond: Amikor a fideszes maga köré gyűjti az ovodában a gyerekeket, vagy műsorral kell nekik kedveskedni, azt is a szülők határozták meg? Ugye nem gondolod?

444.hu/2017/11/30/nem-hiaba-aztak-borig-a-gyerekek-balog-miniszter-ur-alapkoletetelenel-alig-harom-ev-mulva-el-is-keszult-a-tanuszoda
Nyírfa
Minden tiszteletem a diákoké!
Őrizzétek meg a tisztaságotokat, a lelkesedéseteket, hogy felnőttkorotokban is kalapot emelhessünk előttetek!
ómió
Hogy zsebelnék már ki őket az efftársaik! De "elszántan", ám!
Csizmás Kond
@nemkati: ...Kati, te folyton összekavarod az értelmeket...nem mindegy hogy basszátok meg vagy basszatok meg. A magakörégyöjtés már eleve szervezett és felügyelt jelenség, míg az ilyen önfejű kószálás akár törvénysértő is lehet.
...és műsor...minden tanintézetben tanítanak műsoros előadásokat, mert azok a gyerek jellemét fejlesztik...te nem szerepeltél soha sehol óvodás vagy kisiskolás korodban ?
nemkati
@Shikari: Fel se tételezed hogy a diákok is látják, mekkora sz@rkupac a mai oktatás. Pedig látják, a bőrükön érzik. Az óvodást meg a kisiskolást pedig odavezénylik, így tanulja meg, hogy hogy kell nyalni a kedves vezetőnek.

@Csizmás Kond: Amiket én tanultam az óvodában, iskolában, az fejlesztette a jellememet. Ezért nem ájulok be amikor a fideszes vezetők a mellüket verdesik hogy mekkora nagy tettet hajtottak végre - pl egy félkész ócskaság átadásával. Szerencsére engem nem vezényeltek ki hogy hajbókoljak valamelyik nagyhatalmúnak - ma már fidesz körökben ez rendszeres. Szerencse, hogy vannak a gyerekek közöztt akiknek van saját véleményük - na ők vannak most kint az utcán. Saját akaratukból.
Csizmás Kond
@nemkati: ...saját vélemény...az mindenkinek van még a gyereknek is de aki azt gyer4kként az utcára viszi abból csk ilyen utcagyerek válik mint pl hadházi..
Csizmás Kond
@csak úgy...: Lerí rólad hogy te is ilyen egyfajta tüntető diák lehettél...csak te a budiban, a szarszagban szivarozva töntettél a tanulás ellen...
Pálinkás Pál
@Shikari: mi meg tőled román csicska...fizetett fidesz troll...
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy elmebeteg! ez messziröl "Lerí rólad"
csak úgy....
@Shikari: tibim, te még a macskánál is elmebetegebb!
csak úgy....
@sgl: "az elmebeteg sosem rosszindulatú" ebben tévedsz, egy elmebeteg gyilkolni is képes!
Nessy
Van pénz oktatásra, egyebekre a költségvetés átcsoportosításával!
Közel 300 millió a tankerületeknek ( Nem a pedagógusoknak, iskoláknak)
4,6 milliárd Tihanyi Apátság felújítás befejezése
Idén 16, jövőre 10 milliárd a Veszprémi püspökségnek.
Hogy iskolák, egészségügyi intézmények lerobbant állapotban vannak, az nem probléma!
Azokat átszervezik, olcsóbb, mint a korrekt, beteg centrikus működtetés!
nemkati
@Shikari: Ugye? Csakhogy a diákokat nem csak a tanáraik, hanem a szüleik, az egész világ, meg a mocsokmédia is befolyásolja. Nehogy azt hidd, hogy egy 14-16 évesnek nincs saját szilárd meggyőződése és véleménye a körülötte zajló dolgokról. 12 évest már börtönbe is csukhatnak. Hogy van ez a "nem lehetnek önálló döntéseik"?
Nessy
A halott nagypapa helyett is lehet pár milliárd "támogatásért" levélben szavazni, anélkül, hogy a szavazó vállalná döntése ódiumát!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:44 Az meg sem fordult esetleg a fejedben, hogy aki korán kezdi az "önfejűséget" az már gondolkodik? Ők tudnak most tenni valamit, akik idejében észhez térnek! Ezek a gyerekek érzik, látják és kifejezik valamilyen módon(a lehetőségeihez képest) a jó vagy rossz tapasztalataikat. Nem a tanárok és nem is az ellenzék mozgatja őket az biztos. A tanárok nagy része fél, és azt merik csak megírni körlevélben a szülőknek amit parancsba kapnak. Hogy döntsenek ezek alapján a szülők???
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...ha anyukád nem erőszakolta volna beléd a répapürét amikor önfejűen nem akartad megenni most nem volnál itt...hát ennyid a gyerekönfejűségről...
Nessy
@Shikari: Ugyan már! Tudsz olyan javaslatról, amit ellenzéki javaslatra fogadott el az elmúlt években a kormány?? Már a fideszes többségű bizottságok lesöprik az asztalról. Törvény tisztelő voltam és vagyok, a munkám során is az voltam, de véleményem még talán lehet! Vagy ma már az is bűn? Kötelező bigott hívőnek lenni? Ha más a véleménye valakinek, mint a kormányé, az liberálfasiszta?? Ám legyen! Sok minden voltam több évtizedes életem során, most ez lettem! Ilyen még úgysem voltam.
Nessy
Éltem, dolgoztam az egy párt rendszerben, egy vezető, személyi kultusz , hazafias népfront választási rendszerében. Nem sok különbség van! A fidesz csinált és módosítgat saját választási törvényt, egy forduló, stb. ergo 50% = 2/3. Ja, akkoriban még nem volt félmillió levélszavazó, aki szavazott, de a döntése ódiumát már nem vállalja!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:06 Hmmm...Azt azért neked is látnod kell, hogy ez többről szól mint hogy a répapürét vagy a sütőtökpürét szereti a gyerek. Van olyan szülő ahol nincs választási lehetőség és van olyan ahol van. Nincs két egyforma ember. Gyerekként lehet hogy nem ettem meg a répapürét és mégis itt vagyok. Van amit a mai napig nem vesz be a gyomrom (nem kajára gondolok). Te elképzelni sem tudod, hogy létezhet saját önálló gondolata valakinek?
Nem mindenkit lehet politikai propagandával, dogmákkal, legendákkal megetetni!
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: Itt nem önálló gondolatról van szó hanem annak törvényességéről és határozatjogáról. A kiskorú gyerek lehet bármilyen szuperokos akkor sincs neki önrendelkezési joga a nagykorúsítása előtt...tehát tettei a szülei jóváhagyását tükrözik nem az övét.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 07:48 Szerinted mikor lesz valaki "nagykorú"? Amikor majd a törvények és a határozatok feljogosítják?
Ezek az öncélú saját érdekeket képviselő törvények és határozatok ne szabjanak már határt egy önálló, szabad gondolkodásnak/véleménynek. Ki hozza az embertelen törvényeket és miért??? Ugye tudod? A szülők erőszakkal sem tudnák megváltoztatni a gyerekeik gondolkodását, mert látják hogy mi van és nem hülyék. Biztos van olyan ahol a szülők is ostobák, de ezzel nincs mit tenni.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: Mindent a törvények határoznak meg...még azt is hogy hány éves vagy...és szerinte így a helyénvaló és nem úgy hogy mindenki úgy csinálja ahogy akarja, mert azt anarchiának nevezik.
A gyerek érettségét, fejlettségi fokát meg már száz évekkel ezelőtt meghatározták orvosilag, tehát amikor befejeződik egy ember fejlődési növekedési stb szakasz akkor vált éretté, nagykorúvá, emberré...és ami úgy 20-25 éves kor közé tehető.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 07:32 Igen vannak törvények amik maguktól értetődőek és vannak amiket a nagyokos civilizált emberek írtak...Te milyen alapon határoznád meg azt, hogy mi a helyénvaló és mi nem? Ki határozhatja meg akár "orvosilag" vagy bármely más módon, hogy valaki már érett, és EMBER vagy nem? Anarchiának nevezni a gondolat/gondolkodás szabadságát és korlátozni beszorítani egy másik ember által létrehozott ketrecbe az maga a szellemi diktatúra!
Szerinted tanulják csak a dogmákat, mantrákat meg a kormánypropagandát? Ez nyilván elég lenne a rabszolgatartó kizsákmányoló társadalom vezetőinek, nekik remélem már nem!
Istenakinincsen
@Shikari: A gondolkodók nem akasztanak fel senkit, ilyesmi eszébe sem jut annak akinek van mivel gondolkodni.
Amúgy meg ki vagy te? Vagy inkább minek képzeled magad? Ha tisztogatni akarsz akkor javasolnám nézz magadba, mert ott van mit tisztogatni!
tegnap, 22:58 ezt írtad: "Ideje az oktatási intézményeket megtisztítani a lázadozó, libsi tanároktól, akik a gyerekeket a magyarok ellen hergelik!
Meg kell tisztogatni ezeket a helyeket!"
Istenakinincsen
@Shikari: Értelmes gondolkodás eredménye semmiképp nem lehet akasztás, egymás öldöklése vagy háború.
Te ne akard megmondani mi a helyes és mi a helytelen! Honnan tudnád? Ki mondta?
Ne akarj itt senkivel olyan "törvényeket" elfogadtatni amit olyan emberek írtak és ugyanolyanok fogadtak el/írták alá ugyanabból az egyszerű célból, hogy törvényessé tegyék a lopást, a kizsákmányolást a rabszolgatartást!
Ezek alapján nyíltan röhögnek a pofánkba, mert tudják hogy mostmár bármit megtehetnek...2/3-ad ugye? Nincs kontroll nincs fék...irány a szakadék!
Istenakinincsen
@Shikari:ma, 06:50 Egy ember vagyok a sok közül. Miért zavar téged, ha le "merészelem" írni a szürke valóságot? Egyetlen törvény van ami működik: A Természet Törvénye. Embertörvény? Viccelsz? Ki írta és miért? Az ember által alkotott törvények hibásak. Nem vesznek figyelembe néhány alapvető dolgot. Visszakérdezek: Ki vagy te hogy tisztogatni akarsz? Előbb talán magadban kellene rendet rakni és tisztogatni. Ha ezzel kész vagy akkor sem biztos, hogy sikerülni fog, de legalább próbáld meg!
Istenakinincsen
@Shikari: Jogállam itt? Az az igazi öngól, ha ezt elhiszed. Mivel semmit nem értesz az egészből.
Istenakinincsen
@Shikari: Mi az hogy "jog"? Ki írta és miért? Nem vitatom hogy a célja jó volt amikor megalkották a jogot, de ez valahogy ma már félresiklott. A vezetés neked a póráz, mert a jog már nem azt a célt szolgálja amiért anno kitalálták. Ugyanez van a pénzzel is, a politikával és a vallással...stb. Hazug világban élünk és téged ez nem zavar?
Istenakinincsen
@Shikari: Hát hogyne tudnám okoska, de nem ám a google mondta! Jogállam itt??? Parlament itt minek??? Egypártrendszer van és diktatúra...elfogadják, kihirdetik te meg beszopod.
Istenakinincsen
@Shikari: Észre sem vettem hogy hülyén élnék, de most hogy mondod elgondolkoztam.:)) Na mesélj! hogy élsz te okosan?
Jól érzed magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.