A Dobrev Klára irányításával felállt árnyékkormánnyal a Demokratikus Koalíció „erős ellenzéket” ajánl, és az sem titkolt célja, hogy újrarendezze az ellenzéki térfelet, pontosabban gravitációs pontként az ellenzék közepe, vagyis vezetője lenne. A többi ellenzéki párt azonban nem a DK vonzáskörzetében képzeli el a saját mozgásterét. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke november 13-i Facebook-bejegyzésében többek […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Még is mit képzel magáról a többi ellenzéki párt?? Hol vannak ők a DK-hoz képest?? Egy nagy 0-ák!!! Ha a magyar nemzet érdekeit nézik a saját személyes érdekeikkel szemben, akkor igenis együtt kell konstruktívan működniük a DK-val!!!?? Ha nem teszik idővel eltűnnek, mert a nép változást akar!! AZ USA-ban miért van "csak" két oldal a demokraták és a republikánusok?? Nálunk számtalan (pár száz, vagy pár ezer támogatottságú) kis párt van, akik egyedül sosem fognak semmit elérni, csak a pártvezetők saját érdekeit szolgálják a jó megélhetés miatt!!? Viszont miattuk nincs egységes ütőképes ellenzék!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A déká ma egy halomba rakott ganédomb. Bár nagynak tűnik a maga nemében de akkor is csak szarkupac marad. Egyetlen kupac-céluk hogy ők vezethessenek, egyéb értelmes vezetői képességüket nem tudták felmutatni amióta megalakultak.
black n' gold
@KisTehen: Szóval, inkább ne csináljon senki semmit, ami elmozdítaná az ellenzéket a holtpontról. Aha
Mondjuk nektek, az Orbán-szekta tagjainak ez volna a jó, de mivel nem tudtok különbséget jó és rossz között, mivel a rosszat jónak mondjátok, míg a jót rossznak (Ézsaiás 5,20), ezért megértelek. Valahol.

www.youtube.com/watch?v=gmT7LhQi3Yc
Béla333
@koszpeko: 08.25
Neked elég annyi, ha egy politikus valamit nyilatkozik? Te már azt el is hiszed, függetlenül attól, hogy te magad mit látsz vagy tapasztalsz?
Ezt mondja és azt teszi!
Béla333
@vörösbombázó: 08.27
Egyetértünk! A szomorú, hogy ezeket az egyáltalán nem komplikált összefüggéseket sokan nem képesek átlátni és csak toporzékolni tudnak, ha valaki nem ért velük egyet...!!!
dr. prédikátor
AZTÁN MIT AKARNAK A TÖBBI PÁRTOK??? LÖMÖPÖ, MOMENTÓ JOBBIK??? EZEK MIND CSAK A SAJÁT PECSENYÉJÜKET PRÓBÁLJÁK SÜTÖGETNI MINDEGYIK !!! AZ ÖSSZEFOGÁST IS EZEK ÁRULTÁK EL . SEMMIREVALÓ HASZONLESŐ IMPOTENS PÁRTOCSKÁK
koszpeko
@Béla333: Azt tették amit MZP mondott.
Ez lett belőle.
Miért tagadod még a nyilvánvalót is?
Gondolom megint teret adsz fóbiádnak.
Gratulálok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.