A Dobrev Klára irányításával felállt árnyékkormánnyal a Demokratikus Koalíció „erős ellenzéket” ajánl, és az sem titkolt célja, hogy újrarendezze az ellenzéki térfelet, pontosabban gravitációs pontként az ellenzék közepe, vagyis vezetője lenne. A többi ellenzéki párt azonban nem a DK vonzáskörzetében képzeli el a saját mozgásterét. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke november 13-i Facebook-bejegyzésében többek […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Még is mit képzel magáról a többi ellenzéki párt?? Hol vannak ők a DK-hoz képest?? Egy nagy 0-ák!!! Ha a magyar nemzet érdekeit nézik a saját személyes érdekeikkel szemben, akkor igenis együtt kell konstruktívan működniük a DK-val!!!?? Ha nem teszik idővel eltűnnek, mert a nép változást akar!! AZ USA-ban miért van "csak" két oldal a demokraták és a republikánusok?? Nálunk számtalan (pár száz, vagy pár ezer támogatottságú) kis párt van, akik egyedül sosem fognak semmit elérni, csak a pártvezetők saját érdekeit szolgálják a jó megélhetés miatt!!? Viszont miattuk nincs egységes ütőképes ellenzék!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Még is mit képzel magáról a többi ellenzéki párt?? Hol vannak ők a DK-hoz képest?? Egy nagy 0-ák!!! Ha a magyar nemzet érdekeit nézik a saját személyes érdekeikkel szemben, akkor igenis együtt kell konstruktívan működniük a DK-val!!!?? Ha nem teszik idővel eltűnnek, mert a nép változást akar!! AZ USA-ban miért van "csak" két oldal a demokraták és a republikánusok?? Nálunk számtalan (pár száz, vagy pár ezer támogatottságú) kis párt van, akik egyedül sosem fognak semmit elérni, csak a pártvezetők saját érdekeit szolgálják a jó megélhetés miatt!!? Viszont miattuk nincs egységes ütőképes ellenzék!!!
szaboria1
@Jozefina: A felmérések szerint a DK kivételével minden párt kevesebb %-on áll a választások után mint előtte. Egyedül a Jakab ért el a kilépése óta 1%. az új mozgalmával 2,5 hónap alatt.
nemkati
@Horizont: Minden ellenzéki párt a sajátját akarja vezetőnek. De hát ha a fasorban sincsenek, akkor mégis mit akarnak? Miért kéne még ciklusokat várni arra, hogy a tetű eltakarodjon? Mikor itt van egy valóban megfelelő vezető?
Pálinkás Pál
bánná tököm ha Jeanne d’Arc lenne, aki fegyverrel harcol, nem pofázással...
nemkati
@sgl: "megtanulni hatékonyan kommunikálni". Igen, de ez kevés. Meg kell találni azt a lehetőséget, ahol elő is tudják adni a mondanivalójukat. Én abban bízom, hogy az únió felismeri, hogy az egyik legnagyobb baj itt, hogy csak a Fidesz hangját lehet hallani az egész országban, és hogy az kell legyen a legnagyobb feltétele az úniós pénzek folyósításának, hogy a közmédiában az ellenzék is helyet kapjon. Minimum a parlamenti képviselői arányban. Főműsoridőben!!!
black n' gold
@KisTehen: Nézve a kínlódásodat és azt a tengernyi sületlenséget, amit összehordasz, megfogalmazódott bennem egy kérdés: Te kihez beszélsz?
Peller Anikó
@sgl: Szép, szép amit leírtál és valóban igaz is. De.

A kommunikációt már lerabolta a fidesz, ő uralja a gyengeelméjű választók tömegeit.

A probléma gyökere az ami @Horizont: véleménye: Összefogás.

A megélhetési pártocskák ha képtelenek összefogni akkor a tehenek bégethetnek még ezer évig.
koszpeko
@nemkati: Szoktál nézni narancsos propaganda hiradót?
koszpeko
@Peller Anikó: Egy másik hír alatt én is próbáltam elmagyarázni sgl-nek.
De az a baj, hogy köpködi az ellenzéket.
Viszont valós megoldással nem szolgál.
Olyan mint ha anarchiát akarna.
koszpeko
@KisTehen: mi a fasz közöd van hozzá, hogy mit csinál a D.K.?
Dugd vissza hülye fejed az aktuális fityfaszos seggbe.
koszpeko
@sgl: Bocs de nem látok konkrétumot.
Csak ez sem meg, azt sem jó.
koszpeko
@sgl: De akkor mondj megoldást.
Kit akarsz kormányra?
koszpeko
@sgl: értem amit le írsz.
Nem ezzel van bajom.
Azzal van bajom, hogy minden politikai pártot köpködsz de semmi konkrétum akit te látnál kormányozni.
Béla333
Gyurcsány/DK eddig sem kellett, ez után sem kell.
Nekem Gyurcsány a mai napig olyan, mint aki megállapodott a háttérben az Orbánnal: Orbán lefedi azt az oldalt, Gyurcsány meg letarolja ezt az oldalt. Egymást érdemben nem piszkálva, mindkét csapat nagyon jól megél ebből a nálunk levő áldemokráciából.
Nem most találtam ki, ezt mondom már hosszú évek óta és a jelek szerint Gyurcsánynak nem is az a fontos, hogy a maffiát eltakarítsa, hanem hogy az ellenzéki térfelet letarolja.
Persze ez a vélemény néhány fanatikusnak nem tetszik, ugyanis ők képtelenek elfogadni, hogy az ő elgondolásukon kívül létezhet más is.
black n' gold
@KisTehen: 2022 09. 29 - 10. 09: nepszava.hu/i/12/6/0/1363090.jpg

Még is ki lenne képes árnyékkormányt alakítani?
A...
4/6 %-os Momentum (talán akar, de Gelencsérrel jelenleg esélye sincs)
3/3 %-os MKKP (nem is akar)
3/4 %-os Jobbik (azt sem tudom, hogy most éppen ki a Jobbik elnöke)
1/2 %-os Párbeszéd, MSZP (ugyan már!)
1/1 %-os LMP (Ph...)

Azt meg végképp nem értem, hogy az előválasztásnak mi köze van a mához. Past is passed.
koszpeko
@KisTehen: mit keres hatalmon a fityfasz?
nemkati
@koszpeko: Ha bulémiás lennék, akkor néznék, mert az sokat segítene megszabadulni az elfogyasztott élelemtől. De nem vagyok.
koszpeko
@Béla333: Ott volt Márki.
Az egész ellenzék beállt mögé.
Milyen eredménnyel?
Lehet sarazni a D.K.-t vagy Gyurcsányt.
Akárhogy is kukorékolsz ellene.
Akkor is megkerülhetetlen.
Ez van.
Fogadd el.
Béla333
@koszpeko: 08.19
Márki-Zay mögé nem állt be pl. a DK/Gyurcsány, éppen azt csinálták, amit leírtam: elszabotálták az egészet, hiszen Gyurcsánynak akkor sem az volt a fontos, hogy leváltsuk a maffiát, hanem hogy ha már Dobrev nem lehetett vezér, akkor bukjon minden. És lőn!
koszpeko
@nemkati: Fél percben emlitik őket.
Aztán jön a szokásos lózung.
Ennyit a propaganda hiradóról.
Béla333
@koszpeko: 08.19
Nézd! Én elfogadom, hogy te úgy látod, te is fogadd el, hogy más meg másképpen gondolja. Ennyi!
vörösbombázó
Anno az MSZP is azt gondolta magáról. A pojáca Mesterházy kiütötte Bajnait, A DK-nál most ugyanez a helyzet. Hiába állnának mellé a pártok, a szavazók ennek ellenére elutasítják. A DK is csak hatalmat akar , annak édesebb mint a vaagyon. Amíg ők léteznek és vezetést akarnak a fidesz marad, egyébként jehet ez is az érdrkük, hisz a háttérben üzleti érdrkrltségüket nem tudnák fenntartani..
Véleményem szerint a DK a legnagyobb árulója a nemzetnek.
nemkati
@KisTehen: Egyre több fideszpárti jön elő azzal a véleménnyel, hogy na ezt azért már mégse. Nem mindenki ellenzéki, aki nem ért egyet a főnökkel.
nemkati
@koszpeko: Amíg a média zöme a Fidesz kezében van, ahova nem jut el más hang mint az övék, addig ez van:

www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs
Csizmás Kond
A déká ma egy halomba rakott ganédomb. Bár nagynak tűnik a maga nemében de akkor is csak szarkupac marad. Egyetlen kupac-céluk hogy ők vezethessenek, egyéb értelmes vezetői képességüket nem tudták felmutatni amióta megalakultak.
black n' gold
@KisTehen: Szóval, inkább ne csináljon senki semmit, ami elmozdítaná az ellenzéket a holtpontról. Aha
Mondjuk nektek, az Orbán-szekta tagjainak ez volna a jó, de mivel nem tudtok különbséget jó és rossz között, mivel a rosszat jónak mondjátok, míg a jót rossznak (Ézsaiás 5,20), ezért megértelek. Valahol.

www.youtube.com/watch?v=gmT7LhQi3Yc
Béla333
@koszpeko: 08.25
Neked elég annyi, ha egy politikus valamit nyilatkozik? Te már azt el is hiszed, függetlenül attól, hogy te magad mit látsz vagy tapasztalsz?
Ezt mondja és azt teszi!
Béla333
@vörösbombázó: 08.27
Egyetértünk! A szomorú, hogy ezeket az egyáltalán nem komplikált összefüggéseket sokan nem képesek átlátni és csak toporzékolni tudnak, ha valaki nem ért velük egyet...!!!
dr. prédikátor
AZTÁN MIT AKARNAK A TÖBBI PÁRTOK??? LÖMÖPÖ, MOMENTÓ JOBBIK??? EZEK MIND CSAK A SAJÁT PECSENYÉJÜKET PRÓBÁLJÁK SÜTÖGETNI MINDEGYIK !!! AZ ÖSSZEFOGÁST IS EZEK ÁRULTÁK EL . SEMMIREVALÓ HASZONLESŐ IMPOTENS PÁRTOCSKÁK
koszpeko
@Béla333: Azt tették amit MZP mondott.
Ez lett belőle.
Miért tagadod még a nyilvánvalót is?
Gondolom megint teret adsz fóbiádnak.
Gratulálok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.