"Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát!" – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szinte könyörög: Üzenjék meg Brüsszelnek
Az európai uniós szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2022. október 14-én. MTI/Balogh Zoltán

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Magyarország ki tudjon maradni a gázt és az atomenergiát érintő európai uniós szankciókból, ezért fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt akár írásos, akár online formában. 

Hollik István szerint Brüsszel kétségbeesetten próbálja bizonygatni, hogy a szankciók működnek, miközben éppen ennek az ellenkezője igaz.

Hozzátette:

Brüsszel azért bizonygatja, hogy a szankciók működnek, mert már készítik elő a kilencedik szankciós csomagot, amely veszélyt jelent Magyarország gázellátására és az atomenergia felhasználására is.

Úgy fogalmazott: Brüsszel nem hajlandó szembenézni a valósággal. Akkor, amikor egész Európa szenved az inflációtól, a tagállamok sorra spórolási intézkedéseket vezetnek be és a gazdasági elemzők európai recesszióról írnak, az Európai Bizottság a közösségi médiában arról győzködi az európai lakosságot, hogy a szankciók hatékonyak és jól működnek.

Brüsszel nem hajlandó bevallani az európaiaknak, hogy hibát követtek el a szankciós politika meghirdetésével és főként azzal, hogy a szankciós rendszerbe az energiát is bevették – hangsúlyozta Hollik István.

A szankciók kárt okoznak Európának és minden európai állampolgár ezt a saját bőrén is érezheti, amikor bemegy vásárolni a boltba vagy megnézi a rezsiszámláját

- emelte ki Hollik István.Kijelentette:

Brüsszel állítása arról, hogy a szankciók működnek, ellentétes az európai és a magyar emberek valóságérzékelésével. Ugyanis elszálló rezsiárak, szankciós infláció, ellátási problémák és gazdasági visszaesés jellemzi Európát.

Hollik István azt kérte a magyaroktól, hogy együtt üzenjék meg Brüsszelnek:

hiába bizonygatják az ellenkezőjét, a szankciók nem működnek, kárt okoznak Európának és Magyarországnak.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Visít a maffia sereg, vesztüket (és sajnos ezáltal a mi vesztünket is) érzik!
Nagyon elb...ták és most már fogalmuk sincs, hogy mit is kellene csinálni?!
Így aztán szokás szerint igyekeznek a saját maguk által gyártott szart másra kenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@simmering73:Orbánnak már azt sem lehet elhinni amit kérdez letagadja a napot az égről van jó vastag bőr a képén az egész Ország szemébe hazudni hogy nem szavazta meg a szankciókat,amikor a saját minisztere cáfolta meg hogy ezeket a szankciókat az összes tagállam Miniszterelnökei egy hangúan megszavazták,egyébként a konzultáció is egy hazug félrevezető propaganda kampányolás,értelmezhetetlen legfőképpen hiteltelen,semmi köze a valósághoz,amikor Orbán 13-éve 2/3 -dal kormányoz és mellé teljes jogú rendkívűli felhatalmazással azt csinál amit akar nem is értem mit akar még!
telegdilaci
@Nyírfa:Kukába való felesleges pénz kidobás,hihetetlen hogy erre van pénz! nyilvánvaló hogy hatásosak az Oroszok elleni szankciók,hiába Próbálja hibának be állítani a kormányunk egyébként sem a Brüsszeli szankciók miatt magasak az árak,a szomszédos Országokat is érintik a Szankciók és a háború is nálluk valahogy nincs ilyen magas infláció és az élelmiszer árak sincsennek az egekbe leginkább a Magyar kormány tehetségtelensége okoz minden rosszat ami most okozza ezeket a gondokat,csak be kellene végre ismerni hogy nem tudjuk kezelni a válságot és nem vagdalkozni mindenki mást hibáztatni főleg nem Brüsszelt!
telegdilaci
@kereső:Én sem adnék ezeknek egy centet sem nincs rá semmi biztosíték hogy amit most meg ígérnek ha megkapják a pénz semmit nem tartanak be a vállalásokból,el lopják a pénzt azután kivezetik az országot,az EU-ból!
CsipkeRózsa
@Maccska: 14:37

Mindig tanul az ember?:

Azt írod: "a zsidók az iraki háború felelősei"

Tudsz egy linket is adni, ahol ez kiderül?
Nyírfa
@telegdilaci: 11.48

Orbánnak már nincsen adu a kezében. Az egyetlen fegyver. amit használhat az itthoni hatalma érdekében, az a szavazói mindenáron való megtartása a nemzeti lózungok mantrázásával: nemzeti érdek, nemzeti szuverenitás, ezeréves államiság stb. Hogy milyen jól élünk, azt sokáig már nem tudja elhitetni azokkal sem, akik eddig a halálba is elkísérték volna.
A civilázált államok szemében a neve egyenlővé vált a hírhedtséggel, keletebbre pedig használják, amíg van rá lehetőségük, utána eldobják mint a taknyos zsebkendőt.
Gyakorlatilag az életéért küzd.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.53

A fejében létezik csak. De arra nincsen link, diagnózis inkább. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.