Hol van már a jó öreg "jó bornak nem kell cégér" - mondás? Kérem, ez itten már a XXl. század, túl van az már haladva! Infláció ide, szankció-hibáztatás oda, a tanár-diák-szülő tüntetésről nem is beszélve, a regnáló  megérezte a nép szavát, aki inkább megkoplalja, de hajlandó a közösbe dobni fejenként cirka 400.- forintot (tudom nem nagy összeg, egy jóféle zsemle ára!) 0-99+-ig, hogy a magyar tőkén termett nemzeti szőlőből préselt nedűnek legyen reklámja, no meg kormánybiztosa.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a degenerált banda százszor inkább költi az adófizetők pénzét f@szságokra, mint pl az egészségügyi dolgozók,vagy a pedagógusok béremelésére. Sztem ez is ugyanolyan pénzkidobás, mint a nemzeti töklámpás vejkó, vagy orbán malacperselyének,lölőnek tízmilliárdokat odaszórni (természetesen vissza nem térítendőt) a szállodáik karbantartására. A köznépnek mi köze a milliárdos üzletemberek támogatásához, merthogy a közpénzt sz@rják el erre az ingyenélő bandára már 12 éve. A borászok se szegényemberek, ha reklámozni akarják a boraikat, tegyék saját zsebből.
amortizáltok
a reggeli pisiléseinkhez mikor rendel orbánunk királyi apánk egy kormánybiztost hogy sikeresek legyünk hát a beszarásra is kéne 5-10 millás állást létesitendőt tüstént ötlettáramban lenne még. 24 órás folyamatos konzultálásra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.