Mohácsnál pedig egy nyerges vontató csúszott árokba, az úton álló vontatmányába pedig belehajtott egy személyautós.

A katasztrófavédelem hétfő reggeli közleménye szerint négy autó ütközött össze a fővárosi Gubacsi híd előtti felüljárón a XX. kerületből a XXI. kerület felé tartó oldalon. A budapesti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, és kérték a közterület-fenntartó szakemberek értesítését.

Hat autó ütközött össze az Árpád hídon, négy a Gubacsi híd felüljáróján

Fotó: Illusztráció/police.hu

A katasztrófavédelem egy másik közleményben arról számolt be, hogy hétfő reggel hat gépkocsi ütközött össze a fővárosi Árpád hídon, a Budáról Pestre haladó oldalon. Az ütközés következtében az egyik jármű a villamossínekre került. A közlemény szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a karambolban érintett autókat és a mentők is kiérkeztek a helyszínre. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy az 1-es és 1M villamosjárat a Göncz Árpád városközpont és a Szentlélek tér között nem közlekedett egy kis ideig, de már helyreállt a villamosközlekedés.

Mohácsnál az 57-es főúton is baleset történt, a katasztrófavédelem közlése szerint egy nyerges vontató csúszott árokba a főút 3-as kilométerszelvényénél, Mohács és Lánycsók között. A vontatmány félig az úton állt meg, amibe egy személyautó belehajtott. A mohácsi hivatásos tűzoltók jelenleg félpályás útzár mellett dolgoznak a műszaki mentésen.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Legalább ne felüljárón és hidakon okozzanak balesetet, onnan le lehet esni is. Aki leesik meghalhat, akire ráesnek szintén meghalhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.