Mint arról beszámoltunk, Daniel Freund német liberális zöld politikus tette először szóvá, hogy Orbán Viktor revizionista sállal ünnepelte Dzsudzsák Balázs utolsó válogatottbeli mérkőzését.

A románoknál máris kiverte a biztosítékot Orbán Viktor nagy-magyarországos szurkolói sálja
Részlet Orbán Viktor Facebook-videójából

A mandiner.hu által szemlézett Twitter-bejegyzésben azt jósolta a német politikus, hogy ez az üzenet nem nyeri majd el szomszédos országaink tetszését.

Ez be is igazolódott, a transtelex.ro szerint a román külügy azt írja, a magyar miniszterelnök gesztusa

„nyilvánvalóan ellentétben áll a kétoldalú párbeszéd újraindítását övező nyitottsággal, amelynek jegyében a román külügyminiszter a közelmúltban tett budapesti látogatása során mind a kormányfővel, mind a magyar kollégájával folytatott konzultációi alkalmával megnyilvánult”.

Azt is hozzátették, elfogadhatatlannak tartanak mindenféle revizionista megnyilvánulást, hiszen ellentétes a valósággal, valamint Románia és Magyarország kétoldalú kapcsolatainak kiépítése érdekében tett kölcsönös vállalásaival.

Forrás: transtelex.ro

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Elmennek a liberális román kurva anyjukba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
jaj, nema'...Tenyleg ennyire idiotak lennenek a romaniai magyarok? Hat nem hallottak, hogy miket mond a dagadt focista? Hogy az antall-fele baromsagot osztja ezerrel? Hogy o 15 millio magyar elnoke akar lenni? Az se tunt fol, hogy eroszakkal is akar, de osztogatja MINDENKINEK a magyar allampolgarsagot Romaniaban? (Nem veletlenul irtam Romaniat, mert Erdely Romania resze, nem pedig egy onallo allam!)
namihami
Csodálkozunk a Petin? Vagy a Kolostormalacon? A ""Nem, nem, soha"" mentalitás hordozói. Ennek lett a következménye az ország kifosztása, a háborús jóvátétel fizetése és az erdélyi magyarok évtizedekig tartó elnyomása. Mert a hülye nacionalista nem csupán magyar kuriózum.
Aztán jött '90 és nemhogy eltűnne, de az antalli, majd az orbáni vezetés még rá is tett egy (jó nagy) lapáttal. A 2010 utáni vezetés ezt még a számolatlanul ömlesztett pénzekkel is súlyosbította. Amihez még az évenként elmondott posványosi, a románok elleni uszítás is kapcsolódott és kapcsolódik.
Naná, hogy utálják a ""magyaroknak"" még a nevét is!
Shikari
Elmennek a liberális román kurva anyjukba!
Rockxy
ha olvadó volt, akkor csere.
ha automata kismegszakító, akkor a kioldási karakterisztikát kell átrajzolni.
durbincs
@karma1: Na erre maga a fizetett bibircsokos bérköcsögös krogya is előkerült ? mint ez @namihami: a szájas májas ?
Maccska
Vajon ki futtatja a szarházi Freundot Magyarországról?
justhpeter
Mi ebben a hír ? Európában mindenki számára világos, hogy a kolostormalacunk egy büdös tahó.
sgl
Hogy hívják aki tudatosan árt a hazájának??
HAZAÁRULÓ!
Pont.
Alfa
ezen semmi új...a békeszerető korrupt keresztény orbán és a fidesz-ner szekta keresi,szítja a szomszédokkal a feszültséget...provokál...
tipikus magyar hozzáállás ...
ezután jön,hogy "báncsákamagyart" magyarázó szöveg
Nessy
Őrbánnak és külügyérünknek annyi diplomáciai érzéke sincs, mint egy hathetes macska kölyöknek!
simmering73
Egyszerűen nem értem, hogy ez az ember hogy nem tud viselkedni. Direkt provokál vagy ennyire hülye?
Törölt Nick
@simmering73: Vissza akarja állítani a régi határokat. Azért fegyverkezik és toboroz nemzethy mázzal leöntve. A hülye nevű miniszter szerint katonanemzet vagyunk + felmérik az iskolában, hogy a diák mennyire büszke arra, hogy magyar. Mitől érzi magát a legbüszkébbnek, valamint mennyire tartja fontosnak, hogy Magyarországnak erős hadserege legyen és megfontolná-e csatlakozását a honvédséghez. Puhatolóznak, hogy a srácok mennyire hajlandók háborúba menni orbán beteges lázálmáért. A kolostordisznóból kinézek bármekkora aljasságot.
Havanagi
Addig szítja a tüzet ez a mocsok,amíg bele viszi az országot egy újabb csonkolásba.Lehet,hogy ez a célja?
Gazella
Helyes. Trianon már soha nem lesz.
Ehhez lesz a szomszédos országoknak beleszólásuk
sgl
@Gazella: ez semmi más mint hergelés, a sahját egyharmadnak.
Minden ország nemzete 3 részre osztható: nacionalista, liberális, leszarom az egészet.
Választások eredményei közel ezt az arányt mutatja 30 éve.
m73
@Shikari: menj oda, aztán mond meg nekik. Ne itt ugassál kecskebaszó.
Shikari
@m73: Meki! Megint megriasztottak a kutyák? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jozefina
A Szlovákok, Ukránok, Szerbek, Horvátok, Szlovének, Osztrákok még nem vették fel a labdát!!? Egy idióta elme szüli mindezt, aki nem az ország felemelkedéséért küzd, hanem a múltón csámcsogva hergeli a sok hozzá hasonló idiótát!!! Ebből csak az következik, hogy az utálat fokozódik a magyarok ellen minden szinten!!?
sgl
@Jozefina: Ők tudják, elmebeteggel máskép kell kommunikálni, csendben várnak. :))
KisTehen
csak nem nyomja valami a románok lelkiismeretét?

HAHAHAHA
csak úgy....
orbán egy álmodozó hazudozó harácsoló!
Aki Én
@Shikari: A végén román testvéreid fognak meglátogatni a sötét lépcsőházban, te agyalágyult balfasz :)
Komoly támogatást kapnak ehhez.
ómió
A tolvajokat, bizony, gyakran felingerli a "szajré" eredete!
rokker33
Mocskos szőröstalpú román kutyák mi közötök ahhoz hogy Magyarország miniszterelnöke milyen sálban pózol? Magyarország területe volt csak ti elloptátok tőlünk a trianoni békeszerződés is egy nagy kamu volt.Mi voltunk a legnagyobb vesztese, pedig nem mi indítottuk el a háborút, csak annyi volt a bűnünk,hogy rossz oldalon álltunk...
m73
@Shikari: te vagy a kecskebaszó,te ugrálsz, mint egy bakkecske:-).
Maccska
A román miniszterelnök meg vegyen fel olyan sálat ami a történelmi romániát ábrázolja.
Ja hogy olyan nem létezett...
Shikari
@m73: Anyád román vagy szenegáli kecske volt? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na mi van meki? Meg se mekkensz? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
ezzel a nagy magyarország térképpel mutatkozni,dicsekedni nagyon ciki, hiszen ez csak azt mutatja,hogy valamikor mire volt képes a magyar és mi maradt mára a képességeiböl.
kulabombaafityiszre
Direkt csinálja a beszari golyóállómellényes potrohos cigány.
Az a lényeg hogy írjanak róla.
gina
Kétlem hogy ez a törpe barom normális lenne, olyan mint egy elefánt a porcelán üzletben,csak provokál ez az állat, undoritó egy ripacs , mikor zavarja el végre a nép ezt szemetet, csak ártani tud nekünk,,, mindehol gyülölik ,de a nép itthon is, csak a beteg agyfogyatékosok istennitik, akik olyanok mint ö maga,
gina
@Maccska: Ekkora idióta csak te lehetsz , látszik a fideszhivö alkesz proli,, ez kell neked, IQ 10 es
gina
@Shikari: Te meg a jócédes ku,,,a Anyádba, mire provokálsz??? olyan elmebeteg alkesz vagy mint ez a zsiros undoritó elmebeteg törpe
gina
@justhpeter: Próbáld elmagyarázni ezt a sok idióta agyhalottnak, mint Maccska Shiraki és a többi barom
gina
@KisTehen: Te azt sem tudod mi az hogy lelkiismeret,, OVd pedig egy rohadt mocskos emberi szemét , és ezt imádod te alja alkesz??micsoda mocskos paraszt vagy te idióta, mire provokáltok??? aljas fideszhivö idióták?
gina
@Nessy: A macskák jobb emberek,, ne szidd öket, hogy ez a zsiros büdös román ilyen elmebeteg azt tudjuk
Shikari
@gina: A nagymagyarországi sál, ruha póló, térkép nálunk természetes, hiszen azok a területek ezer évig Magyarország területei voltak. Az, hogy a fajtádnak csontokat, edényeket kell elásni, hogy aztán megtalálhassák őket, csak annyit mutat, a genetikai degeneráció minden lépésetekben tetten érhető!
Ergo, a jó kurva anyátokkal szórakozzatok, ne a magyarokkal!
m73
@Shikari: magyar kecske,aki egyfolytában szopatja azt a buzi fejedet:-). Amúgy meg valaki dolgozik is, nem úgy, mint te fideszes kecskebaszó here.
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy...: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @Havanagi: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s bérköcsögök ??
gina
@Shikari: Beteg állat vagy mint ez a zsiros fertö OV, elmebeteg barom, ha ezt nem érted akkor egy nagy marha vagy, dehát egy fideszhivönek magrázzam???, ezzel az erövel ez a román féreg még hitler keresztet is felvehetett volna a nyakába, egy elmebeteg emberi moslék,,,,, és ti parasztok még tapsikoltok ennek a büdös szemétnek, hát szomorú, ez nem magyarság ez egy beteg állat akinek viszket az a nagy zsiros büdös segge, muszály mindenhol feltünést keltenie, egy mocskos beteg emberi szemét !!!
gina
@durbincs: Ennyit tudsz??? igen látjuk ,,egy alkesz panelproli vagy a kocsmából , kár hogy nincs 56 már fán lógnátok ezzel a büdös zsiros OV tokkal
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy...: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @Cucika: @Havanagi: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Pupos Trasvestita bérköcsögök ??
Shikari
@gina: A fajtád legalja vagy beteg agyú leszbikus ribanc! Az ilyenektől kap hányingert, aki normális! Takarodj haza, ne élősködj!
Gyurka80
@justhpeter: Sajnos az nem hír eu-ban, hogy a szomszédaink lopott föld9n élnek, ezért ilyen érzékenyek!
Gyurka80
@karma1: "Nem veletlenul irtam Romaniat, mert Erdely Romania resze" Ilyet csak a kitántorgott libsi hazaárulók írnak!
Gyurka80
@karma1: Foglakozz azzal az országgal ahova kitántorogtál, NE a mi hazánkkal idióta!
Gyurka80
@sgl: Mit ártott ezzel te idióta? Semmit te barom!
Gyurka80
Az idióta szomszédaink és a libbantak miatt a történelemórákon esetleg NE rakjuk fel a régi térképeket? A szadesz még tovább vitte volna az oktatási tárcát ez be is következett volna.
durbincs
@Jozefina: @Yoda69: @Alfa: @Dr. Proktor: @Peller Anikó: @sgl: ja maguk meg az 50IQ-s Gyuka szopó bérköcsögök ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy..: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @balos: @Havanagi: @teuton: @Yoda69: @kotos: @T-Boly: @Sámannus: @VASTAGBŐR: @Clavigo: @Emmersson71: @orsos vendel: @Dr. Proktor: @volvós:@nejlontacskó: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Púpos Tésztahátú Trasvestita bérköcsögök ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.