November 22-én, kedden 14 órától rendkívüli sajtótájékoztatón oldjuk fel a titkosításokat – olvasható egy Márki-Zay Péter által létrehozott Facebook-eseménynél.

Márki-Zay Péter rendkívüli bejelentésre készül: feloldja a titkosításokat
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A volt összellenzéki miniszterelnök-jelölt ígérete szerint részletesen ismerteti, mit is kértek a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól a támogatásokért cserébe.

Mint ismert, a Márki-Zay Péter által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom jelentős pénzösszeget kapott az Egyesült Államokból.

Ez ugyan eltörpül a Fidesz által propagandára költött közpénzek mellett, Márki-Zay mégis úgy érzi, magyarázkodnia kell.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy a gyaszba ne kene neki magyarazkodni: egy normalis orszagban ezt sima elszamolasnak hivjuk es mindenkitol elvarhato Mi az, hogy egy civil mozgalomnak 1milliard forint felett jon be penze, es nem elszamol vele hanem titkosit? Ebbe mas orszagokban (a titkositasba) bele szoktak bukni a politikusok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
puszt
@kereső: "beszámolási kötelezettsége" az meg jövőre, nem? Addig marad ez, és a FIDESZ hisztije, terelése arról, h "finita la commedia", ahogy Magyarországnak is "finita". Lehet itt a hülyéknek csócsálni MZP-t 2Mrd-ért, és nem megkérdezni, h az országnak, nekünk mennyibe került a győzelmük, de a tény tény marad, Magyarországot kinyírták!
karma1
@kereső: Ez a spermahajder mar ugy hazudik, hogy elfelejti, hogy mit hazudott elotte. Azt allitotta, hogy mind a 6 part tudott az 1.8 milliard forintnyi tamogatasrol, majd amikor egyenkent elmondtak a partok vezetoi, hogy errol nekik nem volt tudomasuk, akkor meg azt mondta, hogy ez a kocos amcsi bagazs direkt a valasztasok UTAN adta ezt az osszeget, nehogy ugy nezzen ki, mintha befolyasolni akarnak Amcsibol a magyar valasztast! Es a cikk meg arrol is szol, hogy maga mzp is mennyire meg volt lepve az osszeg nagysagarol. Majd elokeresem a cikket - megint meghazudtolja meg sajat magat is.
karma1
@kereső: Itt van a kis onfenyezo kis majom es az ellenzeki partok velemenye is: (Erdemes elolvasni)
24.hu/belfold/2022/11/22/amerika-ellenzek-kampany-part-marki-zay/

Azert a 24.hu nem olyan szar forras
kereső
@puszt: Ok. DE!!- itten fennforgás van- a fideSS részéról, és ha ki akarta volna fogni a szelet a vitorlából- nem pedig szétkenni a x@rt, mint azt a mostani rendkivüli bejelentéssel mondott- akkor ennek az összegnek elkésziti a pénzügyi beszámolóját, nyilvánosságra hozza még a dokumentumokat is, amelyek alátámasztják a főbb számokat- és akkor a fideSS fújhatja. Irtam már: "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani"- amit most csinál MZP, az épp az ellenkezőjét mutatja.
black n' gold
Senkit nem érdekel már MZP.
MZP, tűnj el a picsába.
Senki nem kér belőled!

MZP. tűnj már el a picsába - te jobbos geci.
Ki gondolta komolyan, hogy a baloldali értékek elvesznek MZP miatt?

Karácsony Gergely, megbocsáthatatlan a bűnöd!
Soha többé nem tudnék rád szavazni !!!
black n' gold
MZP, a Duce...

Ez faszparaszt tényleg azt képzelte, hogy...
MZP egy csaló, aki elhitette az ellenzékkel, hogy ő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.