A fővárosban pedig egy karambollal.

A katasztrófavédelem Eseménytérképén található bejegyzések szerint kedd kora reggelig összesen három esethez riasztották a tűzoltókat az országban, ebből kettő épülettűz volt, egy pedig karambol.

Háztüzekkel indult a kedd

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Tápiószentmártonban egy harmincöt négyzetméteres, iker hétvégi ház kapott lángra még az éjjel, a tűz pedig átterjedt az épület másik, szintén harmincöt négyzetméteres részének tetőszerkezetére is a katasztrófavédelem közlése szerint. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fojtották el, a munkálatokba a ceglédi hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak. A tűzoltórajok két gázpalackot helyeztek biztonságos távolságba a tűztől.

Kora reggel Budapesten a IX kerületben, a Soroksári út és Illatos út találkozása közelében ütközött össze két személyautó, a balesethez a fővárosi tűzoltók vonultak ki, az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell készülni.

Hartán a Védgátsor utcában egy családi ház hetven négyzetméteres pincéje égett teljes terjedelmében. A lángokat a kalocsai és solti hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók három vízsugárral fojtották el, jelenleg még az utómunkálatok folynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.