Az összefogás tagjai állításuk szerint csak akkor döbbentek rá, hogy mi történt, miután Márki-Zay Péter nyilvánosan beszélt az amerikai támogatásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
MZP a hekkelés által megszerzett előválasztási "győzelmével" visszaélve háttérbe szorította azokat, akik a körmére nézhettek volna. Most borul a bili.
emerencia
@KisTehen: Pontosan. Becsületből hagyta GYF békén a győztest szabadon cselekedni és háttérbe húzódott a hatpárti megállapodás értelmében. A többiek viszont elvakulva nemhogy csak engedték, hanem egyenesen benyaltak MZP-nek figyelmen kívül hagyva, hogy nagyon sok választónak nem tetszett MZP viselkedése. A józan ítélőképességű ellenzéki mentalitású választók viszont fáztak MZP-től ezért egy részük nem ment el szavazni mások pedig inkább szavaztak Orbánra mert jobb híján bevették a hazugságait. Így nyert az orbáni kétharmad és a háborúra, járványra hivatkozva gátlástalanul fosztogathat tovább. )-: Vajon hány határokon belül született magyar sorsa, élete fog még erre rámenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.