Ez derült ki a 444.hu videójából, amit egy újbudai fórum előtt készítettek a politikussal.

Lázár János nagyon sok kokainozó diplomatát látott Brüsszelben, de ő soha nem próbálta

Lázár János építési és beruházási miniszter. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A 444.hu egy újbudai fórum előtt beszélt a miniszterrel, aki azt mondta:

„Elég sok ilyen embert láttam, amikor kijártam Brüsszelbe tárgyalni, azóta rosszabb a helyzet.”

Lázár eredetileg az augusztus végén tartott Tranzit fesztiválon a jogállamisági feltételek teljesítéséhez kötött uniós pénzek kapcsán beszélt arról, hogy amikor Navracsics Tibor kint tárgyal, akkor „ezek a kedves, fiatal, kokainon élő brüsszeli úriemberek azt kérik tőlünk, hogy köpjünk föl, álljunk alá, és akkor így majd kapunk pénzt”.

Lázártól a 444.hu azt kérdezte, honnan tudja, hogy kokainoznak Brüsszelben. Erre ő azt felelte, ő maga soha nem szívott kokaint, így tapasztalatból nem tudja ezt mondani.

Forrás: Telex.hu, 444.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a Lézer Janó amerre csak megy, mindenütt csak a rosszat látja:

2018.03.07. 06:10
"Lázár János kiment Bécsbe, és azt látta, hogy a migránsok miatt borzasztó hely lett"
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/07/lazar_janos_becs_video_migransok/

Mert ugye mindenütt jó, de a legjobb itthon, a kis maffiaállamunkban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Én nem szivtam életemben sohase" annyit, hogy jól éreztem volna magam tőle.
jesz
asszem még egy politikus nem próbálta a drogot, ha jól hallottam Tompika... ő a mi szent emberünk, példaképünk, a jövőnk záloga.

Mi is lenne velünk, ha ő nem lenne?
justhpeter
Bizony a Jainak nem tett jót a ménesbirtoki kitérő. A korábbinál sokkal merevebben tért vissza, addíg azt lehetetett észlelni, hogy ravasz rákaként lehetett agresszív, a mai énjéből a gondolkodással együtt eltűnt a ravasz meggondoltság és többet vett át a szuperminszterre jellemző rendőrészből. Darabosabb lett és egye több ostobaságot mond amikor hallgatnia kellene. A pozitív vég az, hogy az ostobább társaival együtt fog eltűnni és később sem állíthatja, hogy a sors érdemtelenül bánt el vele.
Eladott Ország
Azért örülök lézerkém, hogy hű maradtál önmagadhoz. Régen is egy korrupt, rosszindulatú, kapzsi szarevő voltál és most is az vagy. Jancsikám, aztán a vadászkastélyt le tudtad már iratni az ügyvéded nevéről, mielőtt ráiratod a lurkókra? Csak úgy kérdezem. Lézer maradt még a kuglófbevásárló szinten, aminek alkalmazta Rapcsák, kölyökkutya korában a hivatalban. Össze - vissza hazudnak, úton - útfélen szidják, ocskárolják az EU-t, Brüsszelt, de az még egynek nem fordult meg abban a szörnyen üres és egoista fejében, hogy az az EU tudja és jegyzi ezeket a szánalmas produkciókat és ezért sem adják a pénzt. Azt a pénzt amit adni lehet, de nem jár, főleg az ilyen korrupt és hazug gazemberek miatt. Már feltételezem, hogy tudják a pénzt nem kapják meg és ezért a sok hazugság, hogy a nyájat ne érje olyan nagy meglepetés. Előre kampányolnak a saját seggüket védve. Lehetőségetek van eltakarodni az anyátokba, de már nem sokáig fiúk, ahogy elnézem a dolgok állását...
telegdilaci
@Béla333: Nana láttam én már karón varjút tedd a kezed a szívedre! mondtál te már sok mindent ami nem fedi a valóságot!
evacica
Na Lézer Janinak megint sikerült egy nagy marhaságot mondani! Így akar használni az országnak! Sikerül de rosszul! Ami meg a kokós képviselőket illeti, hát k kevesebbet kellett volna fideszes EU képviselő társai körében mozogni!/Szájjer, Tompika és ki tudja még melyik haver!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.