A Demokratikus Koalíció közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Árnyékkormány közérdekű adatigénylést nyújt be és perelni fog azért, "hogy megtudjuk: mi van az Orbán-Putyin gázpaktumban, mennyi pénzért kapja Magyarország a gázt az oroszoktól".

Pert indít a DK, reagált a Fidesz: Gyurcsányékkal se rezsicsökkentés, se földgáz nem lenne
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. november 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbánék nem titkolózhatnak tovább, különösen nem tehetik meg egy hétszeres kormányzati gázáremelés után

- fogalmaztak bejegyzésükben.

Gyurcsányékkal se rezsicsökkentés, se földgáz nem lenne, a baloldal már rég bevezetett volna mindenféle energiaszankciót, amivel tönkretették volna a gazdaságot és a magyar családokat

- közölte a Fidesz kedden az MTI-vel Varju László (DK) nyilatkozatára.

A Fidesz közleményében kiemelték: az energiaválságot és az áremelkedéseket a baloldal által is erőltetett szankciók okozzák, de ők ebben a helyzetben is rendíthetetlenül támogatják a szankciókat.

Úgy látszik, "a külföldi támogatásoknak meg volt az ára"

- fogalmazott.

A Fidesz-KDNP szerint ezért is fontos, hogy "minél többen töltsük ki a nemzeti konzultációt, mutassuk meg a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek, hogy nem kérünk az elhibázott szankciókból!"

Forrás: Facebook, MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
O1G, ha anyádnak fasza lenne, akkor most o lenne az apád!

Jol teszi a DK. Lassunk tisztan mennyivel lopja meg orban a magyar embereket a haborura hivatkozva.
szaboria1
Fideszéknél megállt a tű a lemezen 12 év elteltével még mindig vissza mutogatnak. Nem arról kellene beszélni mi lenne ha a baloldal lenne hatalmon hanem arról most mit tudnak csinálni az elszabadult áremeléssel.
Havanagi
@Mirabilis: Szánalmas,amikor még az ellenzéki politikusok is -d szinte mindenki-szajkózzák a kormányt:"rezsicsökkentés csökkentése",ennyi hülyét egy rakáson!Nem merik nevén nevezni a rezsinövelést.
Jozefina
Orbán titkolja, hogy a magyar adófizetők milyen áron támogatják Putyin agresszív politikáját!!? Hát ezt szeretné Gyurcsány és sokan mások is megtudni, hogy milyen áron??!!
Pálinkás Pál
no..büdös fidesz férgek...az adófizetők pénzén épült, abból fenntartott paksi 13 Ft-os áram 40 forintos ára miért is rezsicsökkentés?...
Havanagi
@sgl: Teljes mértékben egyetértek.Az ellenzék NULLA. Bárhogy is pöfögnek a DK-ra, az legalább csinál valamit,de az is kevés.-Már nagyon utálom,amikor TV műsorban az ellenzéki elismer egy-egy fideszes lépést és még kommentálja is.Nem kell. Ez az egész hozzáállás eredménytelen és sikertelen. Csépelni kell bizony szakadatlanul őket,jobban,mint ahogy ők teszik az ellenzékkel.Már a padlást söprik a Nemzeti Holdinggal.Ez a béna banda hagyja,semmire nem repül rá.Szarok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.