Folytatódik a sál-gate. Az ügy előzménye, hogy Orbán Viktor a magyar–görög meccsen olyan sálat viselt, amelyen a történelmi Magyarország térképe látható. Elég ciki üzenet jött most az ügyben a sógoroktól is. Az osztrák külügy azt ígéri, hogy tájékoztatják Orbánt és Magyarországot arról, hogy Nagy-Magyarország határai 100 éve megszűntek.

Akkora gyomrost vágott be Orbán Viktornak az osztrák külügy, amire ritkán volt eddig példa

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor szurkolói sálja nagy viharokat vert a nemzetközi szinten. Korábban a román külügy és a horvát miniszterelnök is rosszallását fejezte ki, a kijevi magyar nagykövetet pedig bekérették. Orbán aztán erre annyit mondott: „a foci nem politika”.

Ahogy azt mi is megírtuk, nemzetközi botrány kerekedett abból, hogy Orbán Viktor néhány napja nagy-magyarországos sállal pózolt a közösségi oldalán a görög-magyar focimeccs után. A kormányfő Dzsudzsák Balázs vasárnapi búcsúmeccse alkalmával öltötte fel a szurkolói kiegészítőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

Több ország után most az osztrákok is reagáltak az ügyre. Az osztrák külügy azt írta:

Vetettünk egy gyors pillantást a bécsi külügyminisztérium történelmi térképeire, amelyek megerősítették az előzetes gyanúnkat, miszerint az Osztrák-Magyar Monarchián belüli Magyar Királyság körülbelül 100 évvel ezelőtt megszűnt létezni.

A tárca emellett ígéretet tett arra is, hogy

a fejleményekről mielőbb tájékoztatni fogják a magyar kormányt is.

Forrás: 24.hu, Telex, Politico

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Totál hülyére veszik a nemzeti-betegünket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Totál hülyére veszik a nemzeti-betegünket.
Jozefina
Nem árt egy kis történelmi lecke bunkóéknak!!? Csak lehetőleg dakota nyelven!!!
Sámannus
Jut eszembe erről, hogy Ausztriát is elcsatolták tőlünk. No én inkább nem kezdenék ki a kisgömböccel. Olyan zászlót kell csinyáni amin 86 vármegye van minyimum. Ne hamisíccsuk má meg a történelmet nertársek.
Peller Anikó
Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt amit csinálok. Beee.
orsos vendel
Te rohadt, szemet, cigany, tudadlan, paraszt, vagy !!! orsos takarodj, mig tudsz...
rokker33
Komolyan ennyi idióta vesz körül minket és még itt a propin is sok a barom!Nagy Magyarország a történelmünk része, aki ezt letagadja megveti vagy gyűlölettel beszél róla az egy ostoba senkiházi faszszopó csicska! Mi a probléma azzal hogy tiszteljük megemlékezünk a múltunkról?? Nekem is van ilyen pólóm akkor én is tiszteletlen vagyok?? Barmok mocskos barmok ...
rokker33
@Horizont: csak a magadfajta idióta barmok tudnak egy ilyen semmiségen fennakadni ! Ha a történelmet tiszteljük azzal még nem ártunk senkinek,de ezek a mocskos libsi korcsok nem tudnak mással foglalkozni ,ahogyan te sem tudsz mert végtelenül ostoba és primitív vagy !Orbán nem lett semmi rosszat, csak kell mindig egy csont a libsiknek amit tudnak rágni! :) Sajnálom hogy idáig fajult a világ! Ha Orbán bukik szar világ lesz Magyarországon...
Aki Én
@rokker33: Egy miniszterelnök esetében ez egy picit más, itt a diplomácia is számít. Kár, hogy nem érted.
black n' gold
@rokker33: Te buta fasz, te tényleg bele akarsz szólni a nagyok dolgába.
Te beteg kis fesz, tényleg bele akarsz szólni a nagyok dolgába?
Sehol sem vagy, az életed egy kuka.
Ennek fényében mit szeretnél?
black n' gold
Orbánnak meg kell halnia, Vagy így, vagy úgy.
Pusztulnia kell ennek a gecinek !!!
lusta
@rokker33: Ha megnézi azt a térképet, akkor azt az érdekességet lehet felfedezni, hogy a horvátok királya a mindenkori magyar király volt, de Horvátország nem Magyarország része volt.
rokker33
@Aki Én: De értem csak számomra undorító hogy a szomszédos országban emberek hallnak meg és mégis azzal foglalkozik fél Európa, hogy Orbán milyen sálat viselt..undorító nagyon undorító és ezen a véleményen nem vagyok hajlandó változtatni akárki akármit mond!
rokker33
@black n' gold: de jól ismersz igy névtelenül Te hibbant gyogyós faszfej :) Jó hogy az ilyeneket kinevetem nem veszlek ezentúl komolyan :)
rokker33
@lusta: de most nem az a lényeg! Van egy újabb szánalmas ürügy, hogy beszóljanak Orbánnak a szomszédos országban meg dúl a háború! Ezzel csak azt bizonyítják hogy mennyire szánalmasak és nem tudják megoldani a fontosabb dolgokat!
rokker33
HA PUTYIN SZOVJETUNIÓS SÁLAT VISELNE VAJON MELYIK ORSZÁG MERNÉ KRITIZÁLNI?? SZERINTEM EGYIK SEM MÉG KAMU ÉSZRE SEM MERNÉK VENNI SOK USA SEGGNYALÓK GYÜLEKEZETE! SZÁNALMAS EGY CSÜRHE CSÓTÁNYOK EZEK!
Németh István
A sógoroknak meg el kell mondani, hogy a világ legaljasabb lépése volt hogy a trianoni nemzetek képviselőinek 80 %-a azt sem tudta, hogy Magyarország hol van! ((Éppen úgy voltak hülyére véve mint ma világ az Orosz ukrán háborúval!)) Az osztrákok nyerészkedtek rajtunk mindig és mindenkor is, azt akarnák, még most is Úgy, hogy jobb ha elmennek a büdös kurva anyjukba, nem Magyarországra járni gyógykezelni, fogorvoshoz vásárolgatni, vadászni, stb Takarodjanak a buzi rohadt anyjukba! @rokker33: @durbincs: ne is idegesítsétek magatokat a sok baromfasz miatt!>> ezek a pöcsök legalább a fin blogger írását olvasnák el ha már a történelmet nem tanulták meg rendesen! s tök barmok maradtak!
black n' gold
@rokker33: Buta magyar paraszt vagy. Csak.
Nem ismersz te semmit, senkit. Te csak egy vén fideszes kis geci vagy, aki megy arra, amerre mondják neki.
Találkozzunk a Deákon, szemtől-szembe!
Elég olt a sok fake dumából!
Van arcod?
Akkor vállald!
Dr. Proktor
Nagyot akarna a (tolvaj) szarka, de ehhez túl kicsi a farka...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 19:54
Te is visszafoghatnád magad amikor egy magyarnak okoskodsz,koszos román cigány.
Tudod demke.
kulabombaafityiszre
Mindegy ennek a tetü kolostor gecinek csak írjanak róla.
Mire menne pl.kárpátaljával?
Van százezer magyar,meg van 1,7milló ukrán,ruszin,szlovák.
Na azok,ha nem tetszene valami hamar kibeleznék ezt a fidesz bagázst.
lusta
@rokker33: Igen, lényeges, mert ebből is látszik, hogy a jelenlegi Nagy-Magyarország mítosz egy szemenszedett hazugságon alapul.
Qqberci
@Aki Én: És milyen igazuk van :-)))...
rokker33
@black n' gold: találkozzunk a Deákon :) Mindjárt beszarok miért találkoznék veled bárhol is bár azt sem tudom hogy melyik Deákon akarnál velem találkozni nah mindegy egy hülyével több vagy kevesebb az nem számít :) :) :) Itt a propin már megszoktam :D
rokker33
@kulabombaafityiszre: kulaképű faszkalap a @Shikari: ba több magyarság és hazaszeretet szorult,mint az összes propelleren regisztrált patkányürülékekben együttvéve és nem szeretek senkit fényezni meg senkinek sem akarok nyalizni, de ez az igazság!Legyen szó Fideszesről vagy ellenzékről nagyon ritka az olyan ember aki átlátja a dolgokat és nem kíván rosszat Magyarországnak és a magyaroknak mint sokan ezt nap mint nap megteszik.Vannak Fidesz pártiak és vannak ellenzékiek ezt mind a két oldalnak elkell fogadnia És azt nem hiszem hogy egy román cigányt érdekelné a magyar vagy akár a román politika, szóval ezt is megcáfolom hogy külföldi állampolgár lenne!
karma1
@rokker33: Fogadd el, hogy Trianon egy mocskos "bekeszerzodes" volt, - DE VOLT! Most mar valtoztatni ezen (legalabbis bekes uton )nem lehet! Viszont orban a fejebe vette, hogy megcsinalja megis: ezt jelenti a Karmellaban az irodajaban a Nagy-Magyarorszag terkep is, meg ez a salosdi is! Az a hulye antall jozsef kijelentette, hogy o 15 millio magyar miniszterelnoke akar lenni, es a kis skizofren focibuzinak ez nagyon megtetszett es o is ezt szajkozza. Mikozben meg a mostani Magyarorszag teruleten levo magyarok sorsat sem intezi, nem kormanyozza oket, hanem permanensen elarulja oket, minden leheto helyen es modon! A sal egy uzenet, amivel uzen az o hiveinek, - de azt mar egyetlen fogatlan-agyatlan nyugdijas kovetoje sem tudja, hogy megis mi a f@szt kezdene a visszacsatolt reszekkel? A romaniai magyarok NEM akarnak Nagy-Magyarorszag reszei lenni, mint ahogy soha nem is akartak, mert ok mindig onallo fejeledemseg voltak lehetoleg! Most is az autonomiajukert harcolnak elsosorban, bar a nagyokos ottani "magyarok"nak halvany fingjuk sincs arrol, hogy onallo Transylvaniakent mi a francot csinalnanak a roman infrastruktura nelkul? A kecskeszar ugyanis nem kemenyvaluta, de meg gazdasagot se lehet ra alapozni. Ezert aztan orban minden ilyeniranyu megnyilvanulasa visszas, undorito, es nem is teljesitheto - de kurvajol hangzik. (Ez az ember ugyis csak egy szofoso - a tettei meg a rombolasra hajaznak).
terlasz
@karma1: Remekül összefoglaltad a lényeget, de ezek az agyatlan nyaloncok az értelmes gondolkodót hurrogják le, mert csicskának születtek, büszkén viselik azt a szemellenzőt, amit O. rájuk lakatolt.
Sámannus
@rokker33: A hazaszeretet, a hazában élők szeretete is. Bennünket be szotított a történelem a föld ezen szegletében. A hazaszertet az itt élők szeretete, védelme gondoskodás egymásról. A miniszter elnökünk nem így látja ő tegnaptól nem gondoskodik rólad, szarik rád és gondoskodj magadról. Ez nem hazafi, csak hazafasz, ő csak az oroszok zsellére, a mi csontjainkról zabálja fel a húst. Te egy ilyen kókler szélhámpsnak szopod a farkát amikor véded. Vedd már észre, ha a hazát kiárúsítják, házad sem lesz, kibasznak az útmellé mint egy kutyát, és ott hagynak. A határon túli magyarok negyrésze nem akar oroszokat itt látni, a történelemben az oroszok leigázóként jöttek, nem felszabadítóként, megszálltak minket. Az ukrajnai oroszok sem mind oroszpárti.Zelenszkij is orosz, így védi hazáját Ukrajnát. Kárpátaljai magyarok is védik hazájukat az oroszoktól. Orbán őket is elárulja, amikor putyin hatalmát védi A határontúli magyarok az ottani hazájukban élnek, katonáskodnak védik a mundért és büszkék vagyunk rájuk. Azért térjél észhez, miért a mi tanárjaink fizessék meg a határontúliak bérét. A csüngőhasú miért a haveroknek ad amikor azok mégcsak nem is adóznak. Felfogod ésszel mennyi kárt okoz neked is az az álszent banda?
Aki Én
@rokker33: a shikari egy fizetett, magyar társadalom ellenes provokátor, buta és aljas mint a szar. És nem egészen normális. Rossz emberismerő vagy.
A Szovjetúniós térképre meg nyilván az ugrana, akit érint.
Mondom, diplomácia, intelligencia.
A véleményedet meg tiszteletben és butaságnak tartom.
rokker33
@karma1: ezzel 100% ban egyetértek és nem valószínű hogy Orbán fogja visszaszerezni az elcsatolt területeket ez teljesen abszurd és lehetetlen már csak a katonai létszámot tekintve is kb a hangyaszar méretü a román vagy ukrán szinthez képest és az sem valószínű hogy putyin a megszerzett területeket Magyarországnak adná már csak a nato tagságunk miatt sem tehetné meg mi meg egy román falut aem tudnánk elfoglalni szóval nyugodj meg SOHA NEM LESZ NAGYMAGYARORSZÁG ez jelenleg teljesen lehetetlen!
rokker33
@Sámannus: Igen ahogy ez a horizont mocskosszájú vénasszony irja Ausztriában élek, de bármikor hazamegyek ha a hazát vagy a családomat kell megvédeni.Viszont pont azért jöttem el mert nem akarom az adómat a cigánynak adni,de ezt a csirke eszével úgysem fogja fel én Fideszes vagyok Orbánt támogatom, pedig pont miattuk jöttem el innentől rád bízom hogy minek gondolsz nem nagyon érdekel!
rokker33
@karma1: Na mégegyszer ##Ezzel 100% ban egyetértek és nem valószínű hogy Orbán vissza fogja szerezni az elcsatolt területeket!Ez teljesen abszurd és lehetetlen már csak a katonai létszámot tekintve is Magyarország hangyaszar méretü katonai létszáma semmi a román vagy ukránokhoz képest 0 ! És az sem valószínű hogy Putyin a megszerzett területeket Magyarországnak adná már csak a nato tagságunk miatt sem tehetné meg ugyan abból mi haszna lenne ?! Mi meg egy román falut sem tudnánk elfoglalni szóval nyugodj meg SOHA NEM LESZ NAGYMAGYARORSZÁG ez jelenleg teljesen lehetetlen!
rokker33
@Aki Én: Ezt nem nagyon hiszem hogy egy ilyen szánalmasan alacsony látogattságú oldalra szükség lenne fizetett provokátorokra.Az utolsó mondatod meg elég ellentmondásos. Tiszteletben tartod vagy butaságnak a kettő teljesen ellentétes egymással,de mindegy azért néha próbálsz rendes lenni ;)
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 21:35
Te vagy a keresztényi magyar,
aki pedofil fideszesekkel kavar.
kulabombaafityiszre
@rokker33: tegnap, 22:05
Aki orbánt támogatja az nem a hazáját szereti,hanem a hazájának a sírját ássa.
A dagadt adófizetők pénzén kihizott gazdátok a nagy-magyarosszág sáljában tetszeleg miközben most szavaztatta meg a lex megdöglesz törvényt ami többezer ember halálához fog vezetni,Remélem a idős nagy magyarjaitok is jelentős számban köztük lesznek az általatok imádott vezéretek hőstette miatt.
Nem baj majd felelősséget nem vállalva ráfogjátok a tudjuk kikre.
Ezt a kis országot nem tudja hőn szeretett vezéretek egyben tartani.Te nyomorult.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Helyesbítés:Nem az adőfiztők dagdtak hanem a dr orbán viktor mihály a vezér.
Elnézését kérem minden jó lelkü adófizetönek,akit megbántottam.
Sámannus
@rokker33: Mindegy holész a zártosztályon a helyed.Ki gondolja komolyan, hogy ha szétveri putyin ukrajnát, azt el kezdi odztokatni. Inkább az látszik, hogy a többi országot szeretné fosztogatni. hogy helyre álljon a szovjetuniós területi elosztás. Hiába volt Horthynak a németek támogatása, amikora béke helyreállt csak egy peco alján találtuk magunkat ismét. Nyugodjá le ez lehet most is. Putyin Parkinson kórja előrehaladtával, Szíjjártó is csak a kerozint pocsékolja ha Moszkvába megyen. Jó eset számunkra, ha a őt is meglincselik az oroszok, ha tudatukra ébrednek. Milyen szarházyk támogatták azt a debill rendszert.
ómió
És a "sógik" azt is megüzenik, hogy ők a múltat "már végképp eltörölték"!?
rokker33
@kulabombaafityiszre: ja olyan szar minden mégis 4x megválasztottátok még ha nem is szavaztál rájuk a többség igen és 12 éve ezt tűritek hát no comment meg is érdemli a sok birka meg te is! Elakarjátok zavarni Orbánt oké ez szép és jó,de ki fog a helyükre lépni? Az árny kamu kormány vagy a moslék koalíció vagy Gyurcsány Ferenc? Erre válaszolj te baromarcú !
@Sámannus: Hát hamarabb lesztek zártosztályon köcsögök,mint én,mert Orbán marad vagy 2030 ig. Putyin nem fog osztogatni az igaz, akkor mégis mi a bajuk mi bajotok egy történelmi zászlós sállal? Nincs betiltva nem illegális jelkép! Az hogy a többi országot ez zavarja innen látszik, hogy nem igazán tudnak mással foglalkozni,pedig volna mivel és még Orbánt közösitik ki... Hát nem tudom szerintem jobban járunk, ha nem is közösködünk egyik Európai országgal sem az számunkra csak hátrányos lesz főleg ilyen gyerekes felfogással ez már vicckategória, de még annál is durvább!
Kovács Máté
@Németh István: hát maga azzal a-50IQ-val,2 bánya elemivel mit okoskodik!Isten barma @durbincs: transzvesztita Gyurka szopó ánusz társával együtt!
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 14:44
Te akkor a sok birka egyike vagy.Orbánod kilopja még az anyaföldet is a segged alól rokkerbirka.
Lásd kinai jelzálog hitel.Remélem az éhségtől kiguvadó szemmel fogsz megfanyni rokkerbirka,mert sem hodályod sem takarmányod nem lesz.
rokker33
@kulabombaafityiszre: kulaképű már 9 éve kiköltöztem Ausztriába a cigány miatt, mert nem akarok nekik adózni, szóval nálam jobban senki sem utálja a fideszt!Inkább kiköltöztem mert Magyarország jelenleg is rossz irányba halad, csak azt nem értem miért szavazzátok meg ha olyan szar???
Aki Én
@rokker33: ,,Tiszteletben tartod vagy butaságnak a kettő teljesen ellentétes egymással"
Így van. Tiszteletben tartom, de nem osztom, vagyis nem értek egyet vele. Hogy tiszteletben tartom, nem jelenti, hogy azonosulok vele.
Ez tényleg nem azonos.
Nézd meg a Shikarit, gyakorlatilag itt él. Minden nap, reggeltől estig. És kizárólag provokál, uszít...
Németh István
Őszintén >> a rohadt moslék kurva anyjukat a sógornak nevezett szemét, fukar, önző, fennhéjázó, aljas, élősködő, buzi keverék német fajtájának! ezek a moslékok >>>>>@Aki Én: @rokker33: és a többi magára ismert pöcs > szopogassa nyugodtan a gebe lenge szervét a lyukas végénél!
Aki Én
@Németh István: Minden megnyilvánulásod sürgős segítségért kiállt, te elmebeteg balfasz.
Németh István
@Aki Én: JA-AJ-jaj te sokeszű, te szólaltál meg akit én nagyon leszarok különben te lehetsz "@Aki Én:" de hogy magyar nem vagy az biztos!
Kovács Máté
@Németh István: maga 1 rakás bedes szar!minden budiban ott van!lehúzható!hisz tudja,érzi!
Lepényleső
...s milyen igazuk van,még akkor is ha abba a háborúba ők vittel bele minket aminek következménye lett a Trianoni
"békeszerződés",- amit azóta számtalan állam is megsértett,kitételeit semmibe vették?
- A Szovjetúnió elvette Kárpátukrajnát a Csehszlovák államtól (amit aztán a Szovjet állam bukását követően Ukrajna ural).
- Délen nem létezik Szerb Horvát királyság amihez csatolták a Délvidéket.
- Északon nem létezik Csehszlovákia aki a Felvidéket kapta.
- Ötven év elteltével nem voltak népszavazások a területi hovatartozásokat illetően a deportálások ellenére sem.
Egyébiránt a jelenkort tekintve az elszakítottak zöme nem de jobban járt,hogy most nem itt kényszerül éli,s nagy
eséllyel ezek által hamarabb halni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.