Az EU által finanszírozott projektek célja a hulladékgazdálkodás hatékonyabbá és környezetbarátabbá tétele volt. Az OLAF nyomozói azonban tervezési és kivitelezési hibákat, valamint jogsértést tártak fel. Azt is megállapítottuk, hogy a környezetre gyakorolt pozitív hatás a projektcélok átfedései miatt a vártnál kisebb volt – fogalmazott az OLAF közleménye szerint. Hozzátette: a projektekkel kapcsolatos problémák több tűzesethez vezettek, ezek veszélyes anyagok kibocsátásával és a levegőre gyakorolt negatív hatással jártak.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
És ez csak a kezdet, ez a mocskos kormány és bandája 12 éve lop ,csal ,terel, ideje elzavarni ezt a zsiros törpe hazug OV t és az egész maffia bandát
gina
@Néro2: Csak a népen múlik , de csendben a fotelból panaszkodik, ez a nagy baj...
Néro2
@gina: Azt nem tom a népek mit csinálnak de én még sose mentem fotellel a Kossuth térre. Csak úgy esernyővel , kitűzővel mikor mivel.
csak úgy....
@Néro2: ez csak a magyarokon múlik...,érdekes,hogy orbán sem számoltatott el senkit az igéretei ellenére,inkább intenzíven a nyomdokaiba lépett!
Yoda69
Szerintem barmilyen fideSS penzfelhasznalast vizsgalna OLAF Magyarorszagon, mindben korrupciot talalna. Ezek a tetves ciganyok az utolso fillerig mindent kilopnak a magyarok zsebebol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.