Mi is többször beszámoltunk arról, hogy rengeteg postát zártak be ideiglenesen, hiszen az elszabaduló rezsiárak nem teszik lehetővé a gazdaságos működésüket.

Íme a magyar állam és a Fidesz-kormányzás csődjének legújabb jele – Hadházy Ákos is véleményt formált a bezárt posták ügyében

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszámolt arról, hogy ahogy országszerte sok száz helyen, Zuglóban is bezárt két postahivatal.

Lehetne vitatkozni arról, hogy egyik vagy másik postának mekkora volt a forgalma de fölösleges. A posta bezárás a magyar állam – és a Fidesz-kormányzás – csődjének legújabb jele.

- jelentette ki, és elmondta, hogy a posta egy alapszolgáltatás, amit az államnak biztosítania kell a polgárai részére!

A Magyar Posta elvileg az ország legnagyobb munkaadója, de olyan nyomorúságos bért fizetett, hogy már alig maradt ember aki kivigye a leveleket. Ha valamikor patinás céget szisztematikusan szétlopták, most pedig leépítik. Kinek mit intézett a kormánya, ugye…

- tette hozzá a politikus aki elmondta azt is, hogy az önkormányzatok több helyen megpróbáltak segíteni, de nem tartottak rá igényt.

Zuglóban annyit tudtak tenni, hogy a helyiek hosszabb ideig, 90 percig parkolhatnak ingyen a kerületben, például ha postára kell menniük.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Edebácsi: II. kerület? te láttad valaha is gyurcsányt postára menni? beállni a sorba
Jozefina
A konzultációs íveket nem kell postára adni!!?? Úgy is kitöltik interneten, amennyit csak akarnak!!!
ómió
Hullaházy efftárs má' megint meghazudja nekünk?
nezelodo
@Edebácsi: Minek teperjen a posta, vidéken már közröhej számba megy a megfizetett házhozszállítás, amint szerencsétlen postás kézbesítő viszi ki a mikrót a biciklije csomagtartóján. Legközelebb már a villanybolylert, vagy a mosógépet is így viszi ki? A céget kellő lezüllesztés után majd eladják egy csókos futárszolgálatnak, vagy a körözött Hernádi jelentkezik érte, mint a kukaholdingért.
héé-víz
@KisTehen: igen lehet vitatkozni... :) de amikor a szoclib bezárt több vasúti vonalat, akkor volt csak igazán nagy felháborodás... (néha jogosan, ahogy most is sokan felháborodnak) minden nap szajkóztátok hogy ezt nem lehet, ez aljasság majd mi visszaállítjuk stb ami persze hanta volt :D nos a szemszög ilyen :D de majd jössz (már ha érted) és mondod hogy azt gyurcsányék hazudtak, loptak meg a migránsok és a soros megmég a jó isten tudja milyen szöveg, de a lelked rajta :)
verőce21
Arra nagyon kíváncsi leszek még, ha Hadházy betoppan az évek során összegyűjtött anyagaival. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.