Mi is többször beszámoltunk arról, hogy rengeteg postát zártak be ideiglenesen, hiszen az elszabaduló rezsiárak nem teszik lehetővé a gazdaságos működésüket.

Íme a magyar állam és a Fidesz-kormányzás csődjének legújabb jele – Hadházy Ákos is véleményt formált a bezárt posták ügyében

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszámolt arról, hogy ahogy országszerte sok száz helyen, Zuglóban is bezárt két postahivatal.

Lehetne vitatkozni arról, hogy egyik vagy másik postának mekkora volt a forgalma de fölösleges. A posta bezárás a magyar állam – és a Fidesz-kormányzás – csődjének legújabb jele.

- jelentette ki, és elmondta, hogy a posta egy alapszolgáltatás, amit az államnak biztosítania kell a polgárai részére!

A Magyar Posta elvileg az ország legnagyobb munkaadója, de olyan nyomorúságos bért fizetett, hogy már alig maradt ember aki kivigye a leveleket. Ha valamikor patinás céget szisztematikusan szétlopták, most pedig leépítik. Kinek mit intézett a kormánya, ugye…

- tette hozzá a politikus aki elmondta azt is, hogy az önkormányzatok több helyen megpróbáltak segíteni, de nem tartottak rá igényt.

Zuglóban annyit tudtak tenni, hogy a helyiek hosszabb ideig, 90 percig parkolhatnak ingyen a kerületben, például ha postára kell menniük.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
@Pegero: Te meg az Allahod az te szemét arab,,, takarodj végre haza
Xebulon
Én már rég felszámoltam volna a különálló postahivatalokat. inkább leszerződnék a faluban lévő kocsmákkal vagy vegyesboltokkal, hogy lottógép mellett a postai szolgáltatásokat is nyújtsa.
Sőt alapvetően a levélkihordást is megszüntetném, helyette postafiók legyen a szerződött kocsmában és vegyesbolttal, így legalább hetente egyszer mindenki meglátogatná a helyi boltos örömére. Illetve némi intelligens szolgáltatásként a telefonjára egy SMS-t küldenék az illetőnek, ha kapott levelet...
Valahogy így indulna a XXI század, és nem a XIX századi postahivatalban.
simmering73
@Xebulon: Mondjuk egy 200 családos faluban a kocsmában vagy a vegyesboltban 200 postafiók. Nem rossz. A nép meg az utcán iszik és vásárol.
nezelodo
Jaj Ákos, hiszen 2010-ben többek között azzal nyert a Dakota választást, hogy kinyitja a komcsik által bezárt kispostákat! Nahát, most meg "ideiglenesen" bezárta a maradékot! Persze ez nem változtat a posta siralmas állapotán. Az ideiglenes megjelölés pedig nagyon rosszul cseng, a Viktor régi új cimbije okán, ők is ideiglenesen voltak itt "egy kis ideig"...
Edebácsi
Kis forgalom?! A II. kerület nyolcpostájából hatoz zártak be! csak egy hüvösvölgyi és a Mammut postája maradt meg!
A 36,3 négyzetkilométer területű kerületnek 87,7 ezer lakosa van!
Jozefina
A konzultációs íveket nem kell postára adni!!?? Úgy is kitöltik interneten, amennyit csak akarnak!!!
ómió
Hullaházy efftárs má' megint meghazudja nekünk?
nezelodo
@Edebácsi: Minek teperjen a posta, vidéken már közröhej számba megy a megfizetett házhozszállítás, amint szerencsétlen postás kézbesítő viszi ki a mikrót a biciklije csomagtartóján. Legközelebb már a villanybolylert, vagy a mosógépet is így viszi ki? A céget kellő lezüllesztés után majd eladják egy csókos futárszolgálatnak, vagy a körözött Hernádi jelentkezik érte, mint a kukaholdingért.
héé-víz
@KisTehen: igen lehet vitatkozni... :) de amikor a szoclib bezárt több vasúti vonalat, akkor volt csak igazán nagy felháborodás... (néha jogosan, ahogy most is sokan felháborodnak) minden nap szajkóztátok hogy ezt nem lehet, ez aljasság majd mi visszaállítjuk stb ami persze hanta volt :D nos a szemszög ilyen :D de majd jössz (már ha érted) és mondod hogy azt gyurcsányék hazudtak, loptak meg a migránsok és a soros megmég a jó isten tudja milyen szöveg, de a lelked rajta :)
verőce21
Arra nagyon kíváncsi leszek még, ha Hadházy betoppan az évek során összegyűjtött anyagaival. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.